ktisipos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Όταν θα βγει το s7 το s6 θα έχει 350!! Δεν μου λέει κάτι αν αντί για 769 θα έχει 699!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν θέλω φθηνό κινητό κινητό υπάρχει και το Moto G και Xaiomi. To samsung S το θέλω ακριβό να γυαλίζει να κάνει εφε πάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας όπως τα iphone ρε αδερφέ να σε κοιτάει ο κόσμος με δέος...Κρίμα αν πέσει πολύ η τιμή του θα πάρω το νέο iphone... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλά, βαστάτε να βγει το Xiaomi Mi5 και θα σας πω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Wut wut wut? LOL Ρε τι γινεται.. Μας ξεγελασαν με τις σκευωριες τους με το κακασχημο s6 edge μου και τα πτωχα specs του.. Mια βλακεια και μιση ειναι.. Αποτυχια πληρης σου λεω, φουλ επιτυχια θα ηταν να μου χρεωσουν 1000 ευρω το s7 για να θεωρηθω πετυχημενος.. #sigh Το s6 edge ειναι πολυ καλη συσκευη αλλα γιατι θα πρεπει να ανεχομαι την καθε σαβουρα που βαζει η samsung στα κινητα της,χωρις να μπορω να κανω κατι μην τυχον χασω την εγγυηση;Γιατι να μην μπορω να χαρω pure android; Απο τοτε που εβαλε το KNOX τελειωσε το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγω λεω να περιμενω το S8 που θα βγει σε κανα χρονο το πολυ,μιας και προκειεται να ειναι 20% πιο κατω απο S6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα. Παράπονα για την τιμή των high end. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Περαστικα στ αδερφια που ξεγελαστηκε ο νους τους και πηραν το s6. Σιγά εσύ! Κάνεις λες και είδες πως το νέο galaxy θα κοστίζει 400 ευρώ. Δεν θα κοστίζει 769, θα κοστίζει 749! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγω λεω να περιμενω το S8 που θα βγει σε κανα χρονο το πολυ,μιας και προκειεται να ειναι 20% πιο κατω απο S6 Και δεν περιμένεις μερικές βδομάδες που αμέσως μετά την κυκλοφορία θα πέσει το λιγότερο 150 ευρώ; Ε, εάν είσαι και τόσο υπομονετικός περίμενε 2-3 μήνες 350! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Για μένα 1.5 μισθός για κινητό είναι κοροιδία......για αυτό και πάω σε φτηνά μοντέλα,πήρα ένα galaxy trend plus 90 ευρώ εκθεσιακό και μπορώ να πω ότι απο άποψη κατασκευής είναι άριστο,ούτε προβλήματα,δεν κολλάει ,καλή κάμερα σε σχέση με άλλα των 5mp,πολύ δυνατό φλάς,καλή αίσθηση touch κλπ. δεν είναι καμιά κινητάρα αλλά ξέρω ότι θα πέσει κάτω και δεν θα διαλυθεί σαν κινεζιά,και 120-130 να είχε θα το έπαιρνα. στην καλή συσκευή για μένα η κατασκευή είναι πολύ σημαντική,και άλλες κινεζιές που έχω δει που παραγγέλνουν με 13 mp τραβάνε χειρότερα απο galaxy s2 των 8mp......ότι και να πω περιτό.δεν είμαι fanboy αλλά ξέρω πως όταν πάρω κάτι σε samsung,sony,apple,nokia και σε καλή μάρκα θα μου αφήσει καλή αίσθηση. τώρα για αυτούς που παίρνουν ναυαρχίδες δεν με νοιάζει αν θα το πληρώσουν 100 ευρώ φτηνότερα γιατί και 100 ευρώ ακριβότερα να ήταν θα τα έδιναν οι καμμένοι,υπάρχουν ένα σωρό αξιόλογα κινητά στα 200-300 ευρώ τούμπανα και μάρκας όχι κινεζιές που κάνουν παπάδες,και τα κινητά δεν είναι σταθεροί να πείς ότι θα αγοράσεις δυνατό επεξεργαστή για rendering,δυνατή gpu για gaming κλπ..... είναι ΚΙΝΗΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν είμαι fan boy καμίας εταιρείας και στην τελική μας συμφέρει όλους τους καταναλωτές ο ανταγωνισμός μεταξύ των "μεγάλων" Μια παρατήρηση μόνο. Δίνουμε /δίνετε συγχωροχάρτι μόνο στα προϊόντα της apple που βάσει specs και μόνο οι τιμές είναι αδικαιολόγητες και στον Θεό. Οκ, ωραίο και μοδάτο το μηλαρακι αλλά ως ένα όριο. Τόσα χρόνια λέμε/λετε για τις πλαστικουρες της Samsung και όταν τελικά χρησιμοποίησε ότι καλύτερο μπορούσε, άρα προφανώς ανέβηκε το κόστος κατασκευής της συσκευής, εκεί ξαφνικά όλοι κάτι πάθατε και η Samsung έγινε η κακιά της ιστορίας. Δεν λέω πως τα κάνει όλα τέλεια αλλά τον ανταγωνιστή πολλοί από εσάς τον αγκαλιάζετε ενώ η Samsung παίζει και να έδωσε στην αγορά ότι καλύτερο θα μπορούσε να δώσει. Δεν το θεωρώ δίκαιο αυτό.. Εφόσον το iPhone 6/6S στοιχίζει 900 τότε και το s6 edge plus γιατί να μην στοιχίζει τόσο; Βγάζει πιο "premium -ιλα" δηλαδή μόνο το iPhone; Και βάζω την apple στην συζήτηση, όπως οι περισσότεροι από εσάς γιατί υποτίθεται ότι με αυτή παίζει ή προσπαθεί να παίξει μπάλα η Samsung. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν είμαι fan boy καμίας εταιρείας και στην τελική μας συμφέρει όλους τους καταναλωτές ο ανταγωνισμός μεταξύ των "μεγάλων" Μια παρατήρηση μόνο. Δίνουμε /δίνετε συγχωροχάρτι μόνο στα προϊόντα της apple που βάσει specs και μόνο οι τιμές είναι αδικαιολόγητες και στον Θεό. Οκ, ωραίο και μοδάτο το μηλαρακι αλλά ως ένα όριο. Τόσα χρόνια λέμε/λετε για τις πλαστικουρες της Samsung και όταν τελικά χρησιμοποίησε ότι καλύτερο μπορούσε, άρα προφανώς ανέβηκε το κόστος κατασκευής της συσκευής, εκεί ξαφνικά όλοι κάτι πάθατε και η Samsung έγινε η κακιά της ιστορίας. Δεν λέω πως τα κάνει όλα τέλεια αλλά τον ανταγωνιστή πολλοί από εσάς τον αγκαλιάζετε ενώ η Samsung παίζει και να έδωσε στην αγορά ότι καλύτερο θα μπορούσε να δώσει. Δεν το θεωρώ δίκαιο αυτό.. Εφόσον το iPhone 6/6S στοιχίζει 900 τότε και το s6 edge plus γιατί να μην στοιχίζει τόσο; Βγάζει πιο "premium -ιλα" δηλαδή μόνο το iPhone; Και βάζω την apple στην συζήτηση, όπως οι περισσότεροι από εσάς γιατί υποτίθεται ότι με αυτή παίζει ή προσπαθεί να παίξει μπάλα η Samsung. Καταρχάς,δεν θα θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο στα bolded. Δεν έχεις αδικο στον συλλογισμό σου,αλλα διαφωνώ στην κατάληξη. Αντι να δικαιολογήσουμε τις ψηλές τιμές(και άρα να στηριζαμε την σαμσουνγκ,όπως κανουν τα φανμπογια του φρούτου τυφλά),δεν θα ηταν πιο λογικό να δίνουν άκυρο οι καταναλωτές σε ΚΑΘΕ υπερκοστολογημένη συσκευή? Ο καταναλωτής έχει δύναμη να επηρεάσει την αγορά,και αυτό αποδειχθηκε περίτρανα με το s6,και λόγω πτώσης της τιμής του s6,και της μειωμένης του s7. Το s6,χωρίς μαλιστα να έχει καποιο προβλημα(όπως παραδειγμα το biphone που λυγιζει ),έφαγε ακυρο απ το αγοραστικο κοινο,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ επειδή ηταν ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ. Και αυτο ειναι πολύ υγιές,γιατι δείχνει κριτική σκέψη. Αν ξυπνούσαν και μερικοί φρουτοφάγοι,πραγματικά θα μπορούσαμε να δούμε πολύ χαμηλότερες τιμές. Αλλα πού τετοια τύχη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis menidi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 η μειωση τιμης του s7 μονο καλο μπορει να κανει στον καταναλωτη στα υπολοιπα android smartphone κσι δεν θα εχει καμια σχεση με της πωλησεις η την τιμη τον iphone.δηλαδη ολα τα κινητα λογικα θα διατιθενται σε καλυτερη τιμη για να ειναι ανταγωνιστικα με το φημολογουμενος καλο s7 αρα και οι αλλες ναυαρχιδες της sony,lg,htc κτλ θα εχουν καλυτερη τιμη αλλα ακομα και τα κινεζικα high end θα ερχονται σε καλυτερη τιμη γιατι θα θελουν πωλησεις απο τα brand hi end. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αντι να δικαιολογήσουμε τις ψηλές τιμές(και άρα να στηριζαμε την σαμσουνγκ,όπως κανουν τα φανμπογια του φρούτου τυφλά),δεν θα ηταν πιο λογικό να δίνουν άκυρο οι καταναλωτές σε ΚΑΘΕ υπερκοστολογημένη συσκευή? Όσο θα υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν και λύκοι. (Στα πρόβατα είμαι κι εγώ μεσα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το s6 edge ειναι πολυ καλη συσκευη αλλα γιατι θα πρεπει να ανεχομαι την καθε σαβουρα που βαζει η samsung στα κινητα της,χωρις να μπορω να κανω κατι μην τυχον χασω την εγγυηση; Γιατι να μην μπορω να χαρω pure android; Απο τοτε που εβαλε το KNOX τελειωσε το θεμα. Σορρυ τωρα αλλα αυτο που γραφεις τι σχεση εχει με αυτο; Περαστικα στ αδερφια που ξεγελαστηκε ο νους τους και πηραν το s6. Δηλαδη εγω λες να μην ηξερα οτι αν δεν ξερω πως να ρουταρω θα γραψει ο knox; Εχω Sammy προιοντα σερι ποσα χρονια κατι θα ξερω και εγω. Και αν δεν ξερω ή απλα ηθελα κατι με pure android θα πηγαινα σε αλλη συσκευη. Προφανως και μου αρεσε παρα πολυ το κινητο εμφανισιακα το θεωρω οτι πιο ομορφο υπαρχει μακραν στην αγορα και τρομερο σε ποιοτητα κατασκευης και τα specs του ουτως ή αλλως ειναι κορυφαια. Αν σε ενοχλει τοσο πετα μια debloated ή μια custom και τελειωνει η ιστορια. Υπαρχουν τροποι. Τωρα αν εισαι purist και δεν θες να βλεπεις εξ αρχης samsung tw, τι να σου πω εξ αρχης δεν σου κανει το κινητο. Εμενα μου αρεσει το interface της Sammy με τα features του και για αυτο την επιλεγω. Σε αλλα νεα, ο περισσοτερος κοσμος αγοραζει κινητο ακομη και αν δεν ειναι το αγαπημενο του, γιατι οπως ειπα ειναι το πιο ακριβο και εχει τιμη μεταπωλησης. Προσωπικα δεν επιλεγω ετσι. Μου αρεσει θα το παρω και ας πεσει η τιμη του οσο θελει. Δεν αγοραζω ακομη και αν δεν το θελω 100% ή δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη, μονο και μονο για να μπορω να το πουλησω ακριβοτερα του χρονου.. Χανεται ξερεις η ουσια του premium ετσι.. Η τα σκας ή αν τα κλαις στο high end αστο, κατεβα κατηγορια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Mα το S6 ειναι απο μεταλικο πλαισιο και εχει γυαλι gorilla glass μπρος πισω..Και οχι αυτα απο μονα τους, δεν δικαιολογουν αν με ρωτας την τιμη ενος κινητου. ναι αλλα οτιδηποτε πριν απο αυτο ομως? Γιατι τοσο ακυρο σχολιο μου λες? μαρεσει που το δικαιολογεις τουλαχιστον και μπορουμε να κανουμε κουβεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα