Προς το περιεχόμενο

AlphaBank Bonus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φενεται πως τα μπονους της Αlpha Bank ειναι λιγο κοροιδια????

Για να μαξεψεις ας πουμε 100.000 ποντους πρεπει να κανεις 25000ευρω αγορες σε επιχηρησεις με το Χ4.

Ασε που δεν εχουν αναλυση πως κερδισες τους ποντους παρα μονο συνολο.

Με την Εθνικη δεν ξερω αν αξιζει.που καθε συναλλαγη μαζευεις ποντους.

Δημοσ.

γενικότερα αν διαβάσεις του όρους και τους παραόρους του κάθε προγράμματος επιστροφής, θα δεις ότι δεν μπορείς με τίποτα να κερδίσεις πάνω από κάποιο ποσό, ακόμα και αν κάνεις αγορές δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Δημοσ.

Fun fact: Για μία περίοδο το Αμερικανικό Νομισματοκοπείο για να προωθήσει τη χρήση κερμάτων άφηνε να τα παραγγείλεις μέσω πιστωτικής (πλήρωνες δέκα δολάρια και σου έρχονταν 10 δολάρια σε κέρματα). Έτσι πολλοί αγοράζανε κέρματα και μετά πλήρωναν με αυτά την κάρτα τους, για να μαζέψουν Link.png Site: μίλια !!

Δημοσ.

απλως λεω οτι ειχα την citibank vodafone και καθε 50 ευρω κερδιζα 1ευρω στην καρτα στο βονταφονε κινητο μου.

απλως τωρα με την αλφα master βονταφονε, καθε 1000 ποντους που αντε να το μαζέψεις σου δινουν 5ευρω.

Δημοσ.

Κατσε να σου πω εγω, ειμαι επαγγελματιας σε αυτα. Λοιπόν, θα βγάλεις την AmEx που εχει +50% περισσοτερους ποντους και μάλιστα την Premium που δίνει Χ8 (αν εισαι νεος πελατης δεν θα την βγαλουν αμεσως, δοκιμασε μετα απο μερικους μηνες με χρηση της enter). Μετά θα πληρώνεις Vodafone, BP, AB μόνο με την κάρτα μιας και ειναι εξοδα που θα έκανες έτσι κι αλλιώς (εκτος και αν πας σε άλλους απο επιλογη, εκει δεν σε συμφερει να έχεις την κάρτα). Παράλληλα, θα κοιτάζεις τις προσφορές που βγάζουν κατά καιρούς (π.χ. είχε 8.000 με την πρώτη αγορά απο Κωτσόβολο, εγώ πήρα μια φτηνή βλακεία που ήθελα έτσι κι αλλιώς). Με αυτόν τον τρόπο έχεις σίγουρα κέρδος (ίσως όχι τόσο όσο παλιότερα, αλλά έχεις).

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ξοδεύοντας λεφτά με την κάρτα δεν κερδίζεις απίστευτους πόντους. Σου δίνουν όμως κάποιους όταν αποκτάς την κάρτα και μπορείς επίσης να κερδίσεις πολλούς έχοντας προθεσμιακή με Bonus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...