Sheogorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Με Nvidia πιστεύω γίνεται. Ας το τσεκάρει κάποιος στο νετ. Κατεβάζω το F4 και κολάει
smoke0man2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά επειδή ταιριάζει στο θέμα μου. Καλύτερα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα.θέλω με μια οθόνη να έχω δύο vga εξόδους για δυο pc το ένα θα είναι από κάτω από την οθόνη και το άλλο 5 μέτρα πιο εκεί.παρακαλώ πολύ τη μου προτείνεται;υπάρχει δυνατότητα αγοράς από ebay?η από έξω γενικότερα .ευχαριστώ πολύ.Ελπίζω να με βοηθήσετε .καλός σας βράδυ
Sheogorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά επειδή ταιριάζει στο θέμα μου. Καλύτερα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα.θέλω με μια οθόνη να έχω δύο vga εξόδους για δυο pc το ένα θα είναι από κάτω από την οθόνη και το άλλο 5 μέτρα πιο εκεί.παρακαλώ πολύ τη μου προτείνεται;υπάρχει δυνατότητα αγοράς από ebay?η από έξω γενικότερα .ευχαριστώ πολύ.Ελπίζω να με βοηθήσετε .καλός σας βράδυ Oπως είσαι, άλλο θέμα! 1
smoke0man2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Oπως είσαι, άλλο θέμα!ήρεμα φίλε εντάξει μόλι άνοιξα ευχαριστώ 1
Sheogorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ήρεμα φίλε εντάξει μόλι άνοιξα ευχαριστώ Πλάκα κάνω βρε, μην ψαρώνεις! Απλά εδώ θα χαθεί το νόημα και ο άνθρωπος το θέλει για δουλειά Ενα μόνιτορ και με VGA και με DVI δεν σου κάνει? Eγώ έτσι έχω δύο πύργος σε ένα μόνιτορ. 1
smoke0man2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πλάκα κάνω βρε, μην ψαρώνεις! Απλά εδώ θα χαθεί το νόημα και ο άνθρωπος το θέλει για δουλειά Ενα μόνιτορ και με VGA και με DVI δεν σου κάνει? Eγώ έτσι έχω δύο πύργος σε ένα μόνιτορ. δεν έχει dvi η οθόνη.εάν μπορείς απάντησε μου στο θέμα που άνοιξα.είναι στην υπό ενότητα hardware
hestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχουν καρτες με DOUBLE HDMI εξοδο αυτο θες.
tmjuju Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το HDMI to VGA έχει και αυτό κόστος … Γενικά με 6χ VGA DSUB, θα πληρώσεις …για παλιά τεχνολογία Ενώ και τα καλώδια DSUB εάν δεν είναι θωρακισμένα-χοντρά, πιθανότατα θα κάνουν χρωματικές αλλαγές Κόστος θα έχουν και οι βάσεις για 6 οθόνες Τη λύση με την 4Κ οθόνη μην την απορρίπτεις τόσο εύκολα Ή όπως και να έχει , προειδοποίησε τον όποιο αρμόδιο στο γραφείο, ότι πιθανά να πρέπει να σκεφτείτε νεότερες τεχνολογίες
ultraxmode Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον θα πάω για 5450 (δύο τέτοιες) και αντάπτορες DVI σε VGA αλλά και HDMI σε VGA. Απλά θα ήθελα αν το έχει κάνει κάποιος, να μου πει : 1. Η 5450 σίγουρα σηκώνει 3 οθόνες για ένα desktop? 2. Οι αντάπτορες HDMI σε VGA δουλεύουν 100%? (για τους DVI to VGA έχω μια εμπειρία και δουλεύουν) Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον θα πάω για 5450 (δύο τέτοιες) και αντάπτορες DVI σε VGA αλλά και HDMI σε VGA. Απλά θα ήθελα αν το έχει κάνει κάποιος, να μου πει : 1. Η 5450 σίγουρα σηκώνει 3 οθόνες για ένα desktop? 2. Οι αντάπτορες HDMI σε VGA δουλεύουν 100%? (για τους DVI to VGA έχω μια εμπειρία και δουλεύουν) Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Όπως είπε πιο πάνω να ψάξεις για σίγουρα ότι θα μπορείς να κάνεις Extended desktop και στης 6 οθόνες πολύ πιθανό να μπορέσεις να κάνεις 3 οθόνες σε Extended και οι άλλες 3 clone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα