Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας. πηρε ο αδερφος μου το 9900. ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν μπαινει πουθεμα με 3G μονο με wifi. Γιατι γινεται αυτο? εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις και δειχνουν οτι ειναι ενεργοποιημενο το 3G αλλα τπτ... ΤΟ κινητο ειναι αγορασμενο απο το Καταρ. Εχει καμια σχεση και αν ναι τι πρεπει να κανω για το δουλευει και σε εμας? 

Δημοσ.

Ειχε παλια ο αδερφος μου το κινητο το ειχε παρει απο vodafone και μ το εδωσε γτ μονο με βοντα επιανε ιντερνετ μηπως ειναι κλειδωμενο?

Δημοσ.

τι δοκιμασαμε και αυτο και μας λεει δεν ειναι δυνατη η αποστολη των στοιχειων. μηπως ειναι κλειδωμενο σε καποιον παροχο? ξερει κανεις πως το βρισκουμε η πως το ξεκλειδωνουμε?

Δημοσ.

Απο οσο ξερω οχι. ειναι αναγκαιω? αφου ιντερνετ στην καρτα εχει 1 γβ τον μηνα. αν ναι η vodafone και η cosmote παρεχουν bis?

Δημοσ.

από όσο ξέρω για τα blackberry για να χρησιμοποιήσεις δεδομένα πρέπει να έχεις συμβόλαιο και πέρα από αυτό πρέπει να έχεις κάποιο πακέτο bis

όλες οι εταιρείες παρέχουν

με καρτοτηλέφωνο όμως δε γίνεται

Δημοσ.

έτσι είναι ...είχα και εγώ το 9900 με vodafone και για να εχω ίντερνετ έκανα ενα συμβόλαιο με 500 μβ bis και απο οτι θυμάμαι έδινα 15ευρω ...έχε υπόψιν οτι κάνει τρομερή συμπίεση στα δεδομένα και τα 500 θα σου φτάνουν και πάντα θα περισσεύουν 

Δημοσ.

έτσι είναι ...είχα και εγώ το 9900 με vodafone και για να εχω ίντερνετ έκανα ενα συμβόλαιο με 500 μβ bis και απο οτι θυμάμαι έδινα 15ευρω ...έχε υπόψιν οτι κάνει τρομερή συμπίεση στα δεδομένα και τα 500 θα σου φτάνουν και πάντα θα περισσεύουν 

και πως το ζηταει το bis? απλα παει και τους λεει θελει προγραμμα bis για BB?

με blackberry OS10 και πάνω δεν χρειάζεται bis,τι έκδοση έχει το 9900?

την 7.0 ή 7.1 εχει. Ετσι και αλλιως δεν περνει 10 το 9900 :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...