Rage_unseen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 μολις μου ρθε στο μυαλο η εικονα του αμερικανου ινσομνιακ που τους δειχνει το δαχτυλο δινει σε τζιμανι δικηγορο το 20% απο οτι κερδισει δικαστικα κ ζητα τα κερατα του τα τραγια + την παρθενα κορη του ceo
CyanBlue Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αν ζούσα στο Αμέρικα σίγουρα δε θα αγόραζα VW... (καλά ούτε και στην Ελλάδα). Απλά και εκεί έχουν τον "κομπλεξισμό" του "έχω κάτι που δεν είναι από εδώ" όπως και οι Ιάπωνες... κι ας είναι πολύ χειρότερο από κάτι αντίστοιχο "Made in my country".
NT1G Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αν ζούσα στο Αμέρικα σίγουρα δε θα αγόραζα VW... (καλά ούτε και στην Ελλάδα). Απλά και εκεί έχουν τον "κομπλεξισμό" του "έχω κάτι που δεν είναι από εδώ" όπως και οι Ιάπωνες... κι ας είναι πολύ χειρότερο από κάτι αντίστοιχο "Made in my country". Και παρόλα αυτά τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική τις κάνουν ιαπωνικές εταιρίες.
Barbattilas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αν ζούσα στο Αμέρικα σίγουρα δε θα αγόραζα VW... (καλά ούτε και στην Ελλάδα). Απλά και εκεί έχουν τον "κομπλεξισμό" του "έχω κάτι που δεν είναι από εδώ" όπως και οι Ιάπωνες... κι ας είναι πολύ χειρότερο από κάτι αντίστοιχο "Made in my country". Το φαινόμενο της ξενομανίας είναι παγκόσμιο και κάνουν ότι μπορούν οι διαφημιστές να το ενισχύουν. Πχ. στις τελευταίες αμερικάνικες ταινίες βλέπεις πλέον πολλές mercedes. Σε μερικά blockbuster βλέπεις πιο πολλά γερμανικά αν όχι αποκλειστικά αντί αμερικάνικα αυτοκίνητα. Κάτι σαν την προβολή των Apple ένα πράμα... Στην Αγγλία που βρέθηκα πρόσφατα βαρέθηκα να βλέπω γερμανικά αυτοκίνητα και ιδίως Mercedes και BMW. Βέβαια μακράν το αμάξι που έβλεπες στο Λονδίνο συχνότερα(πιο πολύ κι από ταξί) ήταν το Prius. Τα υβριδικά δεν πληρώνουν για μετακίνηση στην πόλη, σε όλα τα άλλα πέφτει τσεκούρι. Σιχάθηκα να το βλέπω!
mike299 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και παρόλα αυτά τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική τις κάνουν ιαπωνικές εταιρίες. Νομίζω ότι λέτε το ίδιο πράγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα