loypis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Συγνώμη, αλλά τα καυσαέρια από τα αυτοκίνητά τους τα αναπνέω και εγώ. Τα λεφτά της αποζημίωσης θα έπρεπε να πάνε στα κράτη βάση τον αριθμό των οχημάτων που κυκλοφορούν τα πειραγμένα μοντέλα τους. Και τα κράτη να τα διαθέσουν στην δημόσια υγεία - νοσοκομεία κτλ. Δηλαδή τι ακριβώς αποζημιώνει; Την πληγωμένη υπερηφάνεια των ιδιοκτητών; Για να μη το πάω πιο μακριά...γιατί τα καυσαέρια είναι στο χρηματιστήριο και κάθε χρόνο πληρώνουμε πρόστιμο γιατί ξεπερνάμε το επιτρεπόμενο όριο...άρα πάλι πρέπει να αποζημιωθεί το κράτος (τα λεφτά από το πρόστιμο από ποια τσέπη βγαίνουν πολυ πολυ σωστα
XFiLiP Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για θυμίστε μου ρε παιδιά γιατί δεν θυμάμαι καλά η Volkswagen δεν είναι Γερμανική εταιρεια? Η Γερμανία δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα, δεν έχει euro? Γιατί πληρώνει σε δολάρια??????? γιατί να μην δώσει 500 euro ----> 550$ ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για θυμίστε μου ρε παιδιά γιατί δεν θυμάμαι καλά η Volkswagen δεν είναι Γερμανική εταιρεια? Η Γερμανία δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα, δεν έχει euro? Γιατί πληρώνει σε δολάρια??????? γιατί να μην δώσει 500 euro ----> 550$ ??? Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα, είναι fixed το ποσό και πρέπει να δώσει συγκεκριμένο? Δικιά τους πρωτοβουλία είναι, όσα θέλουν δίνουν... 2
eliask Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Στα κεντρικά στη Γερμανία αποφάσισαν να δώσουν 460 κάτι ευρώ. Στο usa βγήκε λοίπον 500 usd....Oταν θα έρθει αυτή η αποζημιώση στο Ελλαda θα πάρουμε 460+ χιλιάρικα κτλ κτλ......
iPhoTe64 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες. Η είδηση αναφέρεται στην Volkswagen Αμερικής για αυτό ειναι το ποσό σε δολάρια. Επίσης κανένας δεν θα πάρει τα χρήματα σε μετρητά. Οι κάτοχοι των οχημάτων θα παραλάβουν μια prepaid Visa card με 500$ για να χρησιμοποιηθεί σε αντιπροσωπείες της VW. Δηλαδή το "δώρο" ή Goodwill Package (και καλά) που δίνει θα ξαναγυρίσει στην ίδια την εταιρεία. 1
basilis_k6 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 αν ενα καταστημα στην αμερικη εχει κατσαριδες το κλεινουν για μερες/μηνες. το ιδιο πρεπει να κανουν και εκει. απαγορευση εισοδου vw για ενα χρονο. ουτε δικες ουτε πολλα πολλα.
eko13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μονο βλακας θα δεχτει τετοια προσφορα! Τους κανεις μηνηση (σιγουρη δικαιωση) και περνεις τα λεφτα που εδωσες πισω Η' χιλιαρικα για ψυχικη οδυνη!
eXoS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το ποσό των 500€ είναι αστείο για το μέγεθος της απάτης που υπέστη τόσος κόσμος! Εάν ήμουν ιδιοκατοίκητης (α) θα επέστρεφα το αμάξι πίσω (β) θα ζητούσα όλα τα χρήματα που έδωσα (μαζί με τυχών τόκους) και (γ) θα απαιτούσα αποζημίωση από την εταιρεία για απάτη. Θα μου πείτε τώρα σε ποια χώρα θα ικανοποιούνταν όλα τα παραπάνω αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Η vw έβγαλε τόσα χρήματα από την απάτη αυτή και πάει να την βγάλει λάδι με 500€ - είμαι περίεργος πως νιώθουν οι μέτοχοι της εταιρείας που επένδυσαν σε μια φούσκα.... 1
Giannitsas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν δίνουν 500 ευρώ και τελειώσε απο τις αποζημιώσεις. Το 500αρι αυτό είναι μια απλή "συγγνώμη" της VW στους πελάτες της... με λεφτά ζητάει sorry η VW, δεν αρκεί μια απλή δήλωση στον τύπο δηλαδή.
georgepppo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 για συγνώμη πρέπει να πάρει πίσω τους κουβάδες της και να επιστρέψει στο ακέραιο το χρηματικό ποσό που έδωσε ο καταναλωτής!!!! έτσι διορθώνει την ζημιά,όχι να σου πει έλα να σου φτιάχνω μέχρι 500$ ότι θες ΕΛΕΟΣ και μου αρέσει που κοροιδεύουν τους έλληνες για απατεώνες τα αρχιλαμόγια του κερατά. 1
marioshaidari Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το απανταχου κεφαλαιο-λομπυ θα λαδωθει και θα προστατεψει την dirtywagen...... Περαν απο τους ιδιοκτητες,οι πολιτες δεν ανεπνεαν αυξημενους ρυπους επιβαρυνοντας την υγεια του?
georgetsl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν τους έχεις καταλάβει; Όταν θα τους σέρνουν στα δικαστήρια, θα έχουν ως υπερασπιστική γραμμή το "μα εμείς αποζημιώσεις δώσαμε, θεωρούμε το θέμα λήξαν". Τα ίδια δηλαδή που έχουν κάνει με εμάς και τις πολεμικές αποζημειώσεις. στην Αμερικα αυτα δεν πιανουν ....εχουν αυτοκινητοβιομηχανιες να αγοραζουν οι αμερικανοι....την WW δεν την συμφερει να θεωρει το θεμα ληξαν ,γιατι αλλιως δε θα ξαναπερασει τον ατλαντικο για πωλησεις.....αυτα μονο στην ελλαδα γινονται με τους γερμανους !!! στην Αμερικη οι νομοι ειναι νομοι και ισχυουν .....δεν ειναι ρεντικολα οπως εμεις !!!
Aias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ελπιζω κανενας αμερικανος να μην μηνυση την VW επειδη απο εμας οι Γερμανοι θα ζητανε να πληρωσουμε τα σπασμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα