Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο τίτλος μπερδεύει. Διαβάστε καλά την πρώτη παράγραφο. Δεν πρόκειται περί αποζημίωσης, αλλά για κίνηση καλής θέλησης. Ξέχωρα οι αποζημιώσεις. Και στο κάτω κάτω νομίζω πως οι αποζημιώσεις πιο πολύ αφορούν τα κράτη - χώρες παρά τους ιδιοκτήτες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γερμανοί και αποζημιώσεις δεν ταιριάζουν, ε;

Mπα δεν ταιριαζουν , μονο το ελαδισταν ταιριαζει ,που ψηφισε 5 φορες για λουφαρισμα στο χρεος .
Δημοσ.

αυτό πρέπει να είναι το νεότερο ανέκδοτο χαχαχαχαχα!!!!

έτσι νομίζουν ότι θα καλύψουν το σκάνδαλο και θα ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου?

Τι νομίζουν οι Γερμανοί, ότι έχουν να κάνουν με Έλληνες πολιτικούς.....

Δημοσ.

Θα τους δώσει 500$, θα τους βάλει να υπογράψουν πως δεν έχουν καμία άλλη αξίωση και τέλος.

Προσωπικά θα τους έγραφα στα ωά μου όπως πιστεύω πως θα κανουν αρκετοί από αυτοί που προτίμησαν τα εν λόγω μοντέλα, μια και με τις επιλογές τους δεν πρέπει να είναι φτωχαδακια.

Δημοσ.

Θα τους δώσει 500$, θα τους βάλει να υπογράψουν πως δεν έχουν καμία άλλη αξίωση και τέλος.

Προσωπικά θα τους έγραφα στα ωά μου όπως πιστεύω πως θα κανουν αρκετοί από αυτοί που προτίμησαν τα εν λόγω μοντέλα, μια και με τις επιλογές τους δεν πρέπει να είναι φτωχαδακια.

Εσυ παρε lada αν ειναι και για τους ακροδεξιους aka ναζι 2 ας βρεθει καμια ,εντιμη ελλαντικη εταιρια που δεν κλεβουν και ειναι καθαρες.
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά τα καυσαέρια από τα αυτοκίνητά τους τα αναπνέω και εγώ. Τα λεφτά της αποζημίωσης θα έπρεπε να πάνε στα κράτη βάση τον αριθμό των οχημάτων που κυκλοφορούν τα πειραγμένα μοντέλα τους. Και τα κράτη να τα διαθέσουν στην δημόσια υγεία - νοσοκομεία κτλ. Δηλαδή τι ακριβώς αποζημιώνει; Την πληγωμένη υπερηφάνεια των ιδιοκτητών; Για να μη το πάω πιο μακριά...γιατί τα καυσαέρια είναι στο χρηματιστήριο και κάθε χρόνο πληρώνουμε πρόστιμο γιατί ξεπερνάμε το επιτρεπόμενο όριο...άρα πάλι πρέπει να αποζημιωθεί το κράτος (τα λεφτά από το πρόστιμο από ποια τσέπη βγαίνουν;)

• Like 10
Δημοσ.

Θα ειναι ισως η μοναδικη ακριβης μετατροπη ισοτιμίας στα ελληνικα χρονικα.

500$ δλδ 465,743 ΕΥΡΩ αποζημιωση σε εχοντες τα παραπανω μοντελα

Δημοσ.

Εσυ παρε lada αν ειναι και για τους ακροδεξιους aka ναζι 2 ας βρεθει καμια ,εντιμη ελλαντικη εταιρια που δεν κλεβουν και ειναι καθαρες.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.

Ένας που εχει αγοράσει ενα δίλιτρο VW θα εχει δώσει 30000 για πλάκα. Στο America δεν ξέρω αλλά αν μου έδιναν 5000 θα τους έλεγα να πάνε να πηδηχτουν και θα τα λέγαμε δικαστικώς.

Σιγά μην ψαρωνα για 500.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

η wv γερμανικη δεν ειναι? αν ναι τοτε γιατι πληρωνει σε δολαρια?

Γιατί δίνει pre-paid κάρτες και γιατί είναι στην Αμερική? :P

• Like 1
Δημοσ.

Για να μη το πάω πιο μακριά...γιατί τα καυσαέρια είναι στο χρηματιστήριο και κάθε χρόνο πληρώνουμε πρόστιμο γιατί ξεπερνάμε το επιτρεπόμενο όριο...άρα πάλι πρέπει να αποζημιωθεί το κράτος (τα λεφτά από το πρόστιμο από ποια τσέπη βγαίνουν ;)

Ποια καυσαέρια είναι στο χρηματιστήριο; Το CO2; Κρίμα που δεν γίνεται για αυτό η όλη συζήτηση.

Δημοσ.

η vw ξεκινησε αστειακια ! ειναι η πολιτικη που ακολουθει (οπως καθε γερμανικη εταιρια ) αστεια . δεν χανει οπως λεει αλλα κερδιζει προσπαθωντας να ελαχιστοποιηση τις απωλειες γιατι αυτα τα χιλια δολαρια πρεπει να τα χρεισημοποιησουν στα μαγαζια της. 

Δημοσ.

φυλακη δεν θα μπει κανενας για μια εξαπατηση αυτου του βαθμου ; 

αυτο ειναι δικαιοσυνη ; η δικαιοσυνη του πλουτου ;οποιος τα εχει δεν τιμωρειται ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...