Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ελπιζω να το ποσταρα στο σωστο μερος.

Παιζω ενα παιχνιδι με κατι φιλους (Guild Wars 2) εδω και κανα μηνα.

Μεχρι και χθες ολα μελι γαλα. Ψηλα FPS ακομα και οταν η οθονη ειναι γεματη παικτες και events.

Σημερα παω να μπω και απο κει που ειχα μινιμουμ 45 FPS τωρα εχω απο 5 μεχρι 20.

Στις περιοχες με πολλους παικτες 5, μονος μου στη μεση του πουθενα 20.

Αμα ανοιξω το χάρτη (ειναι fullscreen) τοτε χτυπαει 60 FPS, αλλα τι να τα κανω εκει.

Επισης, οτι αλλαγες και να κανω στα settings των γραφικων δεν αλλαζει κατι.

Εκανα reboot τσεκαρα τα drivers και τις θερμοκρασιες. Ολα κομπλε.

Επισης δεν εβαλα κατι στο πισι αυτες τις μερες, να πεις οτι το επιρεασε.

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;;;

Η ελαχιστη μου πειρα λεει οτι δεν ειναι κατι με τη GPU, αλλα CPU/ram(?), δεν ειμαι ειδικος.

(γιατι γενικα οταν παιζω παιχνιδια, αμα εχω ανοιχτο browser τα FPS πεφτουν κατα 30%, και μολις το κλεινω ολα κομπλε)

(το πισι μου ειναι το εξης: win7 64bit, 8gb ram, amd 5770 hd 1gb, intel core 2 duo i5 3470, ολα σε ssd.)

Δημοσ.

Καλησπερα! Ελπιζω να το ποσταρα στο σωστο μερος.

Παιζω ενα παιχνιδι με κατι φιλους (Guild Wars 2) εδω και κανα μηνα.

Μεχρι και χθες ολα μελι γαλα. Ψηλα FPS ακομα και οταν η οθονη ειναι γεματη παικτες και events.

Σημερα παω να μπω και απο κει που ειχα μινιμουμ 45 FPS τωρα εχω απο 5 μεχρι 20.

Στις περιοχες με πολλους παικτες 5, μονος μου στη μεση του πουθενα 20.

Αμα ανοιξω το χάρτη (ειναι fullscreen) τοτε χτυπαει 60 FPS, αλλα τι να τα κανω εκει.

Επισης, οτι αλλαγες και να κανω στα settings των γραφικων δεν αλλαζει κατι.

Εκανα reboot τσεκαρα τα drivers και τις θερμοκρασιες. Ολα κομπλε.

Επισης δεν εβαλα κατι στο πισι αυτες τις μερες, να πεις οτι το επιρεασε.

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;;;

Η ελαχιστη μου πειρα λεει οτι δεν ειναι κατι με τη GPU, αλλα CPU/ram(?), δεν ειμαι ειδικος.

(γιατι γενικα οταν παιζω παιχνιδια, αμα εχω ανοιχτο browser τα FPS πεφτουν κατα 30%, και μολις το κλεινω ολα κομπλε)

(το πισι μου ειναι το εξης: win7 64bit, 8gb ram, amd 5770 hd 1gb, intel core 2 duo i5 3470, ολα σε ssd.)

Τι εννοεις Intel core 2 duo i5 3470??? Ποιον απο τους 2 εχεις??

Δημοσ.

και σε μένα είχε συμβεί αυτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για 1-2 βδομάδες χωρίς λόγο (τουλάχιστον χωρίς να βρω εγώ την αιτία) έπεσα στα 7-13-20 fps ενώ ήμουν μιν 45 και κυρίως 60 με 80 (fx6300 με amd 7870) και μετά χωρίς να κάνω κάποια συγκεκριμένη ενέργεια έφτιαξε πάλι.

Δημοσ.

Μπορεί και το Antivirus που έχεις αν δεν είναι απενεργοποιημένο την ώρα που παίζεις να προκαλεί το πρόβλημα, ή ακόμη μπορεί να έχει να κάνει γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε και η σύνδεση που έχεις. Καλό πάντως είναι για αρχή να απ ενεργοποιείς και το Antivirus και εάν έχεις βάλει σαν ρύθμιση στο Windows Update την επιλογή αυτόματη ενημέρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...