CharaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια, χθες πραγματικα ξενύχτησα γι αυτο το πρόβλημα! Ο δίσκος μου ειναι 3-4 μηνων (WD My Passport Ultra) και μέχρι χθες ολα πηγαιναν καλά, έβαλα να δω μια ταινία (αποθηκευμένη στο δίσκο) και ξαφνικά σταματάει μου λέει το αρχειο δεν βρέθηκε, πηγα στα άλλα μου αρχεία μπήκα σε όλους τους φακέλους του δισκου μου αλλά είχε αδειασει το περιεχόμενο τους! Τον έβγαλα και όταν πήγα να τον ξαναβάλω ενώ ο υπολογιστής καταλάβαινε ότι έχει συνδεθεί εξωτερικός δίσκος δεν τον εμφάνιζε πουθενά ωστε να μπορώ να τον ανοίξω. Πήγα στη διαχείριση του υπολογιστή βρήκα τον δίσκο και μου έβγαλε "Άγνωστο" και "Χωρίς Προετοιμασία" πάτησα να κάνω προετοιμασία και μου έβγαλε ένα error "δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της αίτησης εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο" Επιπλέον στις ιδιότητες του μου λέει τυπος Άγνωστος, Χωρητικότητα 0ΜΒ κ.α κάτι που φυσικά δεν ισχύει! Από εκεί και πέρα είδα πολλά tutorial που τα πιο πολλά έλεγαν να αλλάξω ένα letter κάτι που εμένα στο συγκεκριμένο δίσκο δεν μου βγάζει. Τον δίσκο τον συνέδεσα και σε άλλους υπολογιστές αλλά γινόταν το ίδιο πράγμα. Όποιος έχει κάποια ιδέα τι να κάνω ας μου πει, έχω μέσα πολλά σημαντικά αρχεία! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα