Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Τον τελευταίο καιρό όταν προσπαθώ να μπω στο internet με κάποιον browser(comodo dragon, chrome, firefox) ο υπολογιστής βγάζει μπλε οθόνη, ενώ παλαιότερα δεν μου το έκανε αυτό.Αφού γίνει αυτό μία φορά(χθες το έκανε 2 φορές) μετά δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και λειτουργεί κανονικά.Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή όσον αφορά τους browsers.Επίσης μου το έχει κάνει και όταν μέσα από το thunderbird συνδεθώ με κάποια ιστοσελίδα.

Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον από εσάς;Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Διαφορετικά σκέφτομαι να κάνω format και δεν το θέλω γιατί η φασαρία είναι μεγάλη με την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων και ρυθμίσεων που έχω.

Παρακάτω έχω το αρχείο λάθους μου έβγαζαν τα windows.

blue screen.pdf

Δημοσ.

Μόλις τώρα το ξανάκανε, διαβάζοντας την απάντηση έκανε επανεκκίνηση χωρίς λόγο.Έχω κάνει και έλεγχο για ιούς με το bitdefender και με το Malwarebytes Antimalware και δεν βρήκε τίποτα.

Αν έκανα απεγκατάσταση όλους τους browsers και πάλι εγκατάσταση λέτε να διορθωθεί το πρόβλημα;

Υπογραφή προβλήματος:
  Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen
  Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.256.1
  Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:
  BCCode: 19
  BCP1: 0000000000000020
  BCP2: FFFFFA800CEB2870
  BCP3: FFFFFA800CEB2890
  BCP4: 0000000004020017
  OS Version: 6_1_7601
  Service Pack: 1_0
  Product: 256_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:
  C:\Windows\Minidump\111015-30092-01.dmp
  C:\Users\cris\AppData\Local\Temp\WER-62431-0.sysdata.xml

Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι:

Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση:
  C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt

Δημοσ.

Ευχαριστώ.Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω

Συγχαρητήρια στον Gi0 για την πολύ καλή και αναλυτική περιγραφή των blue screens.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να κλείσεις το hardware acceleration.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από που κλείνει το hardware acceleration και τι είναι;Μήπως εννοείς να επαναφέρω την cpu στην κανονική της ταχύτητα;

Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε.

Ο Gi0 είχε δίκιο όταν έγραφε ότι μια μπλε οθόνη δεν σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα στα windows.Λοιπόν πώς λύθηκε χωρίς να κάνω τα memtest τη ram, έκανα test με Hard Disk Sentinel σε δίσκο που δεν είχε εφαρμογές και windows.

-Πρίν ένα περίπου μήνα είχα κατεβάσει μία εικόνα για να την βάλω για wallpaper.Κατέβηκε κανονικά την έκανα wallpaper, αλλά ταυτόχρονα αποθηκεύτηκε η ίδια φωτο σαν κρυφό αρχείο με ένα extension, δεν θυμάμαι τι-ένα περίεργο extension, που δεν άνοιγε με καμία εφαρμογή παρουσίασης εικόνων.Απόρησα πως έγινε κρυφό.Από τότε που διέγραψα το κρυφό αρχείο(πριν 3-4 μέρες) όσες φορές μπήκα στο internet δεν είχα μπλε οθόνη.

Ελπίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα και να μην έχω άλλο θέμα στην πορεία.

Αν ξανασυμβεί(μπλε οθόνη) θα σας ενημερώσω.

Συμπέρασμα: Μία μπλε οθόνη δεν σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα στο λειτουργικό ή στο hardware.Για αυτό καλό είναι να κάνουμε υπομονή και να μην πάμε κατευθείαν για format και βρίσιμο του λειτουργικού.

Ευχαριστώ πολύ όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν.

Επεξ/σία από cris67
  • Like 2
Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα πρέπει σίγουρα να ήταν αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα, γιατί μέχρι τώρα ούτε μια μπλε οθόνη δεν είχα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...