Προς το περιεχόμενο

Πιθανή διαρροή του χρονοδιαγράμματος αναβαθμίσεων Lumia smartphones σε Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά με βολεύει και δεν βρήκα το λόγο να κατεβάσω το app. Το θέμα είναι ότι κάνω τη δουλειά μου. Αν εσένα δε σε βόλεψε δικαίωμά σου. Η επιλογή υπάρχει και δουλεύει.

Όσο για την εμπειρία σου με windows phone επέτρεψε μου να αμφιβάλλω.

Mην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. 

Λογω των ελλειψεων εφαρμογων κλπ το λειτουργω σαν 3ο κινητο κ εχει μεσα την καρτα εξωτερικου που χρειαζομαι ή σαν hotspot για αλλες συσκευες.

Χρηστης wp απο τα wp7.

post-62876-0-87076500-1447409990_thumb.jpg

post-62876-0-81971000-1447409992_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιας και μιλάμε για apps, εχθές χάζευα στο store και ναι βρήκα App για τις τρεις συστημικές (Alpha, Eurobank, NBG) και την εφαρμογή για token από την Alpha... ΟΚ κάποιοι γκρινιάζουν για το app της Eurobank, όμως αυτό είναι πρόβλημα της Eurobank που δεν δίνει (ή δεν έχει) φράγκα να γράψει μία σωστή εφαρμογή. Χώρια που η προχειρότητα της με κάνει σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρχουν παρόμοια -αν όχι ίδια παράπονα- και στις άλλες πλατφόρμες... 

Τώρα κατά τα λοιπά, Android Fa(u)nboys, στα σοβαρά μεταφέρετε χρήματα από adroid κινητά??? ειδικά αν είναι κάτι λιγότερο από την τελευταία έκδοση του πυρήνα???

Επίσης ακόμα περιμένω να ακούσω σημαντικές κατά τη γενική έννοια εφαρμογές ή λειτουργίες που δεν υπάρχουν στην πλατφόρμα των Win...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. 

Λογω των ελλειψεων εφαρμογων κλπ το λειτουργω σαν 3ο κινητο κ εχει μεσα την καρτα εξωτερικου που χρειαζομαι ή σαν hotspot για αλλες συσκευες.

Χρηστης wp απο τα wp7.

attachicon.gifIMG_20151113_094447.jpg

attachicon.gifIMG_20151113_094550.jpg

Η σωστή έκφραση, μάλλον, είναι : Χρηστης wp στα wp7. Αυτό μπορώ να το πιστέψω. Είμαι χρήστης των windows για κινητά από το 2003-2004 (motorola mpx 200), αλλά αυτό δε λέει κάτι, ούτε εκφράζει την εμπειρία μου με τα WP8.1.

Χώρια που οι φωτογραφίες που παράθεσες δεν αποδεικνύουν τίποτα. Το μόνο που δείχνουν είναι ότι έχεις πρόσβαση σε κινητό με windows phone. Με αυτή τη λογική μπορώ να σου φέρω άπειρες φωτογραφίες που να δείχνουν ότι "έχω στην κατοχή μου" iphone 4s, 5, 5s, 6, lumia 620, 635, LG g3 κτλ. Τα έχουν γνωστοί και φίλοι μου και δεν μου είναι δύσκολο να τα δανειστώ, να μπω στο insomnia και να τραβήξω φωτογραφία από το κινητό μου.

Αν πιστεύεις αυτά που γράφεις, τότε δε θα είχες ποτέ στην κατοχή σου WP. Αν έχεις, τότε απλά μας δουλεύεις.

Σε κάθε περίπτωση δε μπορεί να έχεις στην κατοχή σου WP και να μου γράφεις ότι με τον browser ταλαιπωρήσε να μπεις σε  site τράπεζας και να κάνεις winbanking. Άσε που το κινητό αυτό δεν εχει σχέση με το 930 στην απεικόνιση των sites και στην εμπειρία χρήσης συνολικά. Κατά τα άλλα:

Τώρα κατά τα λοιπά, Android Fa(u)nboys, στα σοβαρά μεταφέρετε χρήματα από adroid κινητά??? ειδικά αν είναι κάτι λιγότερο από την τελευταία έκδοση του πυρήνα???

Επίσης ακόμα περιμένω να ακούσω σημαντικές κατά τη γενική έννοια εφαρμογές ή λειτουργίες που δεν υπάρχουν στην πλατφόρμα των Win...

... Με κάλυψε απόλυτα... εκτός από το κομμάτι με τα android funboys, μιας και δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες στους άλλους. B)

Επεξ/σία από Jophiel

Η σωστή έκφραση, μάλλον, είναι : Χρηστης wp στα wp7. Αυτό μπορώ να το πιστέψω. Είμαι χρήστης των windows για κινητά από το 2003-2004 (motorola mpx 200), αλλά αυτό δε λέει κάτι, ούτε εκφράζει την εμπειρία μου με τα WP8.1.

Χώρια που οι φωτογραφίες που παράθεσες δεν αποδεικνύουν τίποτα. Το μόνο που δείχνουν είναι ότι έχεις πρόσβαση σε κινητό με windows phone. Με αυτή τη λογική μπορώ να σου φέρω άπειρες φωτογραφίες που να δείχνουν ότι "έχω στην κατοχή μου" iphone 4s, 5, 5s, 6, lumia 620, 635, LG g3 κτλ. Τα έχουν γνωστοί και φίλοι μου και δεν μου είναι δύσκολο να τα δανειστώ, να μπω στο insomnia και να τραβήξω φωτογραφία από το κινητό μου.

Αν πιστεύεις αυτά που γράφεις, τότε δε θα είχες ποτέ στην κατοχή σου WP. Αν έχεις, τότε απλά μας δουλεύεις.

Σε κάθε περίπτωση δε μπορεί να έχεις στην κατοχή σου WP και να μου γράφεις ότι με τον browser ταλαιπωρήσε να μπεις σε  site τράπεζας και να κάνεις winbanking. Άσε που το κινητό αυτό δεν εχει σχέση με το 930 στην απεικόνιση των sites και στην εμπειρία χρήσης συνολικά. Κατά τα άλλα:

Ειπαμε, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.

Αρκει να δεις κ απο τις αγγελιες ποτε το αγορασα:

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/62876-haha/

post-62876-0-92615700-1447421571_thumb.png

Συνεχισε λοιπον να κανεις εικασιες που δεν ισχυουν και να λες ανακριβειες.

------------------------------

Τελος , φασκεις κ αντιφασκεις:

δε μπορεί να έχεις στην κατοχή σου WP και να μου γράφεις ότι με τον browser ταλαιπωρήσε να μπεις σε  site τράπεζας και να κάνεις winbanking. Άσε που το κινητό αυτό δεν εχει σχέση με το 930 στην απεικόνιση των sites και στην εμπειρία χρήσης συνολικά

Οπως μονος σου λες, τελειως αλλη εμπειρια εχεις αναλογα το κινητο οταν μπαινεις μεσω browser για να κανεις ebanking.

Με τα application δεν παιζει τετοια διαφορα και για αυτο ειναι σημαντικα , ειδικα για τον απλο χρηστη.

• Like 1

Ποιά έκδοση έβαλες; Γιατί με την 10581 το 520 τα καταφέρνει μια χαρά, εφάμιλλες επιδόσεις με 8.1.

Επίσης, δεν βγαίνει σήμερα η rtm (10586). Έγραψε ο Aul στο twitter ότι θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.

Έβαλα τη 10581 κι εγώ, και τώρα πια μιλάμε για τραγικές επιδόσεις, ακόμα και σε βασικές εφαρμογές. Σε clean slate από system restore όλα αυτά !!

Έβαλα τη 10581 κι εγώ, και τώρα πια μιλάμε για τραγικές επιδόσεις, ακόμα και σε βασικές εφαρμογές. Σε clean slate από system restore όλα αυτά !!

Δεν ξέρω.. δεν έχει ακουστεί πουθενά κάτι τέτοιο για τις τελευταίες εκδόσεις, ούτε και για τις low-end συσκευές (520,630..) 

Άπ' την προσωπική μου εμπειρία, με το 520 με w10 το τελευταίο δίμηνο, οι επιδόσεις των 2-3 τελευταίων εκδόσεων είναι άκρως ικανοποιητικές. 

Ειπαμε, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.

Αρκει να δεις κ απο τις αγγελιες ποτε το αγορασα:

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/62876-haha/

attachicon.gifCapture.PNG

Συνεχισε λοιπον να κανεις εικασιες που δεν ισχυουν και να λες ανακριβειες.

-----------------------------

Έχω αγοράσει άπειρες φορές για λογαριασμό τρίτων από το insomnia και έχουν αγοράσει ή πουλήσει για λογαριασμο μου γνωστοί μου, που είναι χρήστες του insomnia (για τον α ή β λόγο). Αυτό δε λέει τίποτα. Τέλος, πώς γίνεται να έχεις windows phone κινητό και σε παλιότερη συζήτηση που έιχαμε να μην ήξερες ότι οι εφαρμογές είναι sandboxed; Μάλλον μας περνάς για ηλίθιους... ;)

Τελος , φασκεις κ αντιφασκεις:

και εσύ χάσκεις και αντιχάσκεις... :D :D :D

Οπως μονος σου λες, τελειως αλλη εμπειρια εχεις αναλογα το κινητο οταν μπαινεις μεσω browser για να κανεις ebanking.

Με τα application δεν παιζει τετοια διαφορα και για αυτο ειναι σημαντικα , ειδικα για τον απλο χρηστη.

Σου έχω απαντήσει σε προηγούμενο post:

Πράγματι στο 930, μου είναι πολύ δύσκολο (με την 5" FHD οθόνη του) μπω μέσω browser....  Ακόμα και με το 635 της συζύγου είναι πολύ εύκολο και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το έχω κάνει αρκετές φορές.

Ξανά : ότι πεις δεν έχει κανένα νόημα να χάνω το χρόνο μου με ένα άτομο που δεν ακούει ή διαβάζει οτιδήποτε δεν τον συμφέρει και λογομαχεί μόνο για να αποδείξει ότι έχει δίκιο...

Τί δεν καταλαβαίνεις;.. :huh:

Εξαρχής για μένα σου απάντησα. Ακόμα κι έτσι ακόμα περιμένω να ακούσω σημαντικές κατά τη γενική έννοια εφαρμογές ή λειτουργίες που δεν υπάρχουν στην πλατφόρμα των Win...

Αδερφέ, ξέρω να ξεχωρίσω τους ψεύτες (λόγω επαγγέλματος) και εσύ φαίνεσαι από χιλιόμετρα... :D :D :D

Έχεις πρόσβαση σε windows phone, αλλά δεν έχεις windows phone. Το αγόρασες για κάποιον άλλο ή για τον εαυτό σου, του χειρίστηκες για λίγο, δε σου άρεσε και το έδωσες σε άλλον. Απλά τα πράγματα. B)

Γράψε ότι θέλεις. Έτσι κι αλλιώς δε θα ξαναμπώ στο συγκεκριμένο θέμα. Έχω κάποια πιστεύω τα οποία δε φτάνει μόνο να τα γράφω... πρέπει και να τα τηρώ. Θα τα πούμε σε άλλο θέμα. Καλό βράδυ. :)

Έχω αγοράσει άπειρες φορές για λογαριασμό τρίτων από το insomnia και έχουν αγοράσει ή πουλήσει για λογαριασμο μου γνωστοί μου, που είναι χρήστες του insomnia (για τον α ή β λόγο). Αυτό δε λέει τίποτα. Τέλος, πώς γίνεται να έχεις windows phone κινητό και σε παλιότερη συζήτηση που έιχαμε να μην ήξερες ότι οι εφαρμογές είναι sandboxed;

Το να πετας αλλη μια ανακριβεια(οτι δεν ηξερα περι sandbox) που δεν μπορείς να υποστηριξεις με quote απλα αποδυναμωνει τη θεση σου . Σε εδραιωνει ομως σαν ψευτη, κατι είναι κ αυτο!

Συνεχιζεις τις ανακρίβειες κ τις αστηριχτες εικασιες,ολα λογια χωρις καμμια απόδειξη. Πως αλλιως βέβαια να μπορέσεις να τις υποστηρίξεις;

Καλη συνέχεια.

Ισως ενοχλει που ξερω για Windows phone κ δεν θελεις να το αποδεχθεις(λες κ θα γινει κατι), ισως σε ενοχλει που πχ ξερω το privacy statement που ισχυει οταν χρησιμοποιεις Windows phome με ms υπηρεσίες κ ειναι παρομοιου στυλ με τηε google κ δινει στην ms τη δυνατότητα να παρακολουθει ακόμα κ τα skype μηνύματα σου.

Το να πετας αλλη μια ανακριβεια(οτι δεν ηξερα περι sandbox) που δεν μπορείς να υποστηριξεις με quote απλα αποδυναμωνει τη θεση σου . Σε εδραιωνει ομως σαν ψευτη, κατι είναι κ αυτο!

Συνεχιζεις τις ανακρίβειες κ τις αστηριχτες εικασιες,ολα λογια χωρις καμμια απόδειξη. Πως αλλιως βέβαια να μπορέσεις να τις υποστηρίξεις;

Καλη συνέχεια.

Ισως ενοχλει που ξερω για Windows phone κ δεν θελεις να το αποδεχθεις(λες κ θα γινει κατι), ισως σε ενοχλει που πχ ξερω το privacy statement που ισχυει οταν χρησιμοποιεις Windows phome με ms υπηρεσίες κ ειναι παρομοιου στυλ με τηε google κ δινει στην ms τη δυνατότητα να παρακολουθει ακόμα κ τα skype μηνύματα σου.

Ακριβώς αυτό είναι! :-D :-D :-D

Το βρήκες: με ενοχλεί που "ξέρεις" τόσα για τα windows phone... :blink:

Καλή συνέχεια.

Τα λόγια, απλά, χαραμίζονται στην περίπτωσή σου... B)

Ακριβώς αυτό είναι! :-D :-D :-D

Το βρήκες: με ενοχλεί που "ξέρεις" τόσα για τα windows phone... :blink:

Καλή συνέχεια.

Τα λόγια, απλά, χαραμίζονται στην περίπτωσή σου... B)

Ειναι τοσες οι ανακριβειες που σκαρφιζεσαι που μπηκες ξανα στο θεμα για να τις υποστηριξεις ενω ειχες πει οτι οτι δεν θα ξαναεμπαινες.

Γράψε ότι θέλεις. Έτσι κι αλλιώς δε θα ξαναμπώ στο συγκεκριμένο θέμα. Έχω κάποια πιστεύω τα οποία δε φτάνει μόνο να τα γράφω... πρέπει και να τα τηρώ. Θα τα πούμε σε άλλο θέμα. Καλό βράδυ.  :)

Οπως και να εχει, φανηκε κ απο την περιπτωση σου οτι λογω ελλειψεων εφαρμογων(ή ελλειπων/προβληματικων εφαρμογων) πολλοι χρηστες WP δεν μπορουν να κανουν πραγματα που γινονται σε αλλες πλατφορμες ή αναγκαζονται κ κανουν μεσω browser (πιο δυσχρηστα γιατι συχνα ειναι desktop site) λειτουργιες που γινονται πολυ πιο ευκολα μεσω εφαρμογων.

Ειναι τοσες οι ανακριβειες που σκαρφιζεσαι που μπηκες ξανα στο θεμα για να τις υποστηριξεις ενω ειχες πει οτι οτι δεν θα ξαναεμπαινες.

Οπως και να εχει, φανηκε κ απο την περιπτωση σου οτι λογω ελλειψεων εφαρμογων(ή ελλειπων/προβληματικων εφαρμογων) πολλοι χρηστες WP δεν μπορουν να κανουν πραγματα που γινονται σε αλλες πλατφορμες ή αναγκαζονται κ κανουν μεσω browser (πιο δυσχρηστα γιατι συχνα ειναι desktop site) λειτουργιες που γινονται πολυ πιο ευκολα μεσω εφαρμογων.

Όχι ρε φίλε δεν φάνηκε επειδή το λες εσύ. Πες μας σε ποιές εφαρμογές αναφέρεσαι... Έλεος... Δεν υπάρχουν εφαρμογές που να λείπουν και να κάνουν την πλατφόρμα δυσλειτουργική στον μέσο χρήστη, τέλος... Αντίθετα τον μέσο χρήστη τον απασχολεί περισσότερο το να μπορεί να πάρει τηλέφωνο ή να το πάρουν χωρίς να βγαίνει από το δίκτυο, χωρίς να lagάρει η συσκευή του και κυρίως να τα κάνει όοοολα αυτά με αποδεκτό κόστος. Στα low to mid range κινητά το Adroid ήταν και κατά γενική ομολογία εξακολουθεί και είναι προβληματικό στα όρια της δυσλειτουργίας.

Καλά την σύγκριση με την google στο επίπεδο της παρακολούθησης την αφήνω ασχολίαστη. Όχι ότι η M$ δεν παρακολουθεί, αλλά η google είναι πρωτοπόρα μακράν στον τομέα. Στο κάτω κάτω αν θες Privacy οι επιλογές παίζει να είναι περισσότερες στα WP...

Όταν λέω για funboys ξέρω τι λέω...

Καλά την σύγκριση με την google στο επίπεδο της παρακολούθησης την αφήνω ασχολίαστη. Όχι ότι η M$ δεν παρακολουθεί, αλλά η google είναι πρωτοπόρα μακράν στον τομέα. Στο κάτω κάτω αν θες Privacy οι επιλογές παίζει να είναι περισσότερες στα WP...

Όταν λέω για funboys ξέρω τι λέω...

Κανένας δεν ειπε το αντιθετο για τον google.

Απλα μερικοι δεν εχουν καταλαβει(ή μαλλον το αρνουνται) οτι και η MS παρακολουθει και στελνει δεδομενα κ τα γραφει στο privacy statement της για τα microsoft services και microsoft account που χρησιμοποιουμε στα windows phone και στα windows 10 mobile .

Νομιζουν οπως εχουν γραψει πως δεν μοιραζονται προσωπικα δεδομενα με την MS, γιατι απενεργοποιησαν το sync(!!!) των email και των accounts!!!

Η κάθε εφαρμογή ζητάει τα δικά της και δεν έχει καμία πρόσβαση στα δεδομένα των άλλων εφαρμογών (sandboxed). Στο android δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Για τα δεδομένα του account:

πηγή:

https://www.windowsphone.com/en-us/legal/wp8/windows-phone-privacy-statement#email

Απάντηση:

Έτσι δε στέλνεις τίποτα και μπορούν να κάνουν ότι privacy statement θέλουν. Το λειτουργικό σε προστατεύει πριν φτάσεις εκεί. 

Γι αυτό έχει και δικό του privacy statement.

Account χωρίς να στέλνω δεδομένα. Οι όροι ισχύουν, αλλά είναι πρακτικά άχρηστοι, αφού δε μοιράζομαι προσωπικά δεδομένα με τη MS.

http://www.insomnia.gr/topic/577530-microsoft-lumia-640-review/page-5?do=findComment&comment=54217002

Μπορείς να επιλέξεις να μην στέλνεις κανένα προσωπικό σου δεδομένο και να μην συγχρονίζεις τίποτα με το cloud, που είναι το ίδιο πράγμα. Προσωπικά δε μπορώ να επαναφέρω ούτε καν τις επαφές μου, επειδή διάλεξα να μην μοιράζομαι τίποτα με τη MS από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Αυτα για να καταλαβεις ποσο αρνουνται την πραγματικοτητα(που οπως λες κ εσυ η MS παρακολουθει κ το γραφει στο microsoft privacy statement) αυτα που εσυ αποκαλεις funboys

-------------------------------

Όχι ρε φίλε δεν φάνηκε επειδή το λες εσύ. Πες μας σε ποιές εφαρμογές αναφέρεσαι... Έλεος... Δεν υπάρχουν εφαρμογές που να λείπουν και να κάνουν την πλατφόρμα δυσλειτουργική στον μέσο χρήστη, τέλος... Αντίθετα τον μέσο χρήστη τον απασχολεί περισσότερο το να μπορεί να πάρει τηλέφωνο ή να το πάρουν χωρίς να βγαίνει από το δίκτυο, χωρίς να lagάρει η συσκευή του και κυρίως να τα κάνει όοοολα αυτά με αποδεκτό κόστος. Στα low to mid range κινητά το Adroid ήταν και κατά γενική ομολογία εξακολουθεί και είναι προβληματικό στα όρια της δυσλειτουργίας.

Δεν το λεω εγω.

Αλλοι ειπαν οτι λογω ελλειψεων εφαρμογων(ή ελλειπων/προβληματικων εφαρμογων) χρησιμοποιουν mobile browser για ebanking κ οτι η εμπειρια του mobile browser για ebanking ειναι χειροτερη αναλογα το WP κινητο που χρησιμοποιεις .

...και να μου γράφεις ότι με τον browser ταλαιπωρήσε να μπεις σε  site τράπεζας και να κάνεις winbanking. Άσε που το κινητό αυτό δεν εχει σχέση με το 930 στην απεικόνιση των sites και στην εμπειρία χρήσης συνολικά. 

Με εφαρμογες δεν εχεις τετοιο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...