Προς το περιεχόμενο

Πιθανή διαρροή του χρονοδιαγράμματος αναβαθμίσεων Lumia smartphones σε Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε Μαν, ποια επαρχία; όλη η Ελλάδα είναι πίσω.

Ζήτημα 1000 άτομα μόνο να χρησιμοποιούν το e banking :P

Για cosmote και Vodafone έχει αλλά δεν λειτουργούν με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει στο android.

Αλλά όπως και να χει, αργά η γρήγορα θα έρθουν και επίσης οι τράπεζες φτιάχνουν πολύ καλά σαιτς πλέον για την υποστήριξη κινητών τηλεφώνων.

Και επίσης, δεν είναι καν πρωτεύον λόγος για το 99% εκει έξω το e banking so..

Το ebanking ειναι εξαιρετικα διαδεδομενο.

Ενδεικτικα μονο στην πλατφορμα του android:

Εθνική:
Εγκαταστάσεις
100.000 - 500.000

Alpha Bank:
Εγκαταστάσεις
100.000 - 500.000

Πειραιώς
Εγκαταστάσεις
100.000 - 500.000

Eurobank:
Εγκαταστάσεις
100.000 - 500.000

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οσο υπαρχουν ελλειψεις σε βασικες εφαρμογες(ή υποδεεστερες/πιο δυσχρηστες εφαρμογες), τοσο θα μενουν μακρια οι αγοραστες απο τα windows phone/mobile.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οταν το ενα παραμυθι δεν αρκει:

αρχιζει νεο παραμυθι:

Ότι πεις. Έκανα τη χαζομάρα να απαντήσω πριν δω ποιος είσαι... Πίστευε ότι θέλεις. Μου είναι, απόλυτα, αδιάφορο.

Τουλαχιστον φανηκε οτι λογω ελλειψης εφαρμογων μερικοι αναγκαζονται και κανουν μεσω browser (πιο δυσχρηστα γιατι συχνα ειναι desktop site) λειτουργιες που γινονται πολυ πιο ευκολα μεσω εφαρμογων.

Πράγματι στο 930, μου είναι πολύ δύσκολο (με την 5" FHD οθόνη του) μπω μέσω browser....  Ακόμα και με το 635 της συζύγου είναι πολύ εύκολο και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το έχω κάνει αρκετές φορές.

Ξανά : ότι πεις δεν έχει κανένα νόημα να χάνω το χρόνο μου με ένα άτομο που δεν ακούει ή διαβάζει οτιδήποτε δεν τον συμφέρει και λογομαχεί μόνο για να αποδείξει ότι έχει δίκιο...

Ρε Μαν, ποια επαρχία; όλη η Ελλάδα είναι πίσω.

Ζήτημα 1000 άτομα μόνο να χρησιμοποιούν το e banking :P

Για cosmote και Vodafone έχει αλλά δεν λειτουργούν με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει στο android.

Αλλά όπως και να χει, αργά η γρήγορα θα έρθουν και επίσης οι τράπεζες φτιάχνουν πολύ καλά σαιτς πλέον για την υποστήριξη κινητών τηλεφώνων.

Και επίσης, δεν είναι καν πρωτεύον λόγος για το 99% εκει έξω το e banking so..

Μην το παλεύεις καν... Απλά αγνόησέ τον... Εκτός κι αν έχεις χρόνο για πέταμα.

• Like 2

Οσο υπαρχουν ελλειψεις σε βασικες εφαρμογες(ή υποδεεστερες/πιο δυσχρηστες εφαρμογες), τοσο θα μενουν μακρια οι αγοραστες απο τα windows phone/mobile.

Ε ναι σίγουρα. Ο κάθε πιτσιρικάς που αγοράζει κινητό κάθε χρόνο το πρώτο πράγμα που κοιτάει αυτό είναι, το ebanking ;)

Μην το παλεύεις καν... Απλά αγνόησέ τον... Εκτός κι αν έχεις χρόνο για πέταμα.

Μόλις έσκασα το πρώτο τσιγαράκι.

Ο χρόνος μου είναι άπειρος μέχρι να αρχίσω να βλέπω διπλά τα γράμματα

• Like 2

Ότι πεις. Έκανα τη χαζομάρα να απαντήσω πριν δω ποιος είσαι... Πίστευε ότι θέλεις. Μου είναι, απόλυτα, αδιάφορο.

Πράγματι στο 930, μου είναι πολύ δύσκολο (με την 5" FHD οθόνη του) μπω μέσω browser....  Ακόμα και με το 635 της συζύγου είναι πολύ εύκολο και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το έχω κάνει αρκετές φορές.

Ξανά : ότι πεις δεν έχει κανένα νόημα να χάνω το χρόνο μου με ένα άτομο που δεν ακούει ή διαβάζει οτιδήποτε δεν τον συμφέρει και λογομαχεί μόνο για να αποδείξει ότι έχει δίκιο...

Μονος σου φασκεις κα αντιφασκεις. Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι λογω ελλεψης εφαρμογων βασανιζεσαι κ μπαινεις μεσω browser σε desktop site για να κανεις ebanking.

Αληθεια, σε ποιας τραπεζας το site(που δεν εχει application) μπηκες μεσω mobile browser; Κατι μου λεει οτι δεν το εχεις δοκιμασει κ μιλας χωρις εμπειρια.

Ε ναι σίγουρα. Ο κάθε πιτσιρικάς που αγοράζει κινητό κάθε χρόνο το πρώτο πράγμα που κοιτάει αυτό είναι, το ebanking ;)

Απο ποτε τα smartphones αφορουν μονο τους πιτσιρικαδες;;

Τo ebanking ειναι εξαιρετικα διαδεδομενο, τα νουμερα τα ειδες.

Οτι ο Jophiel μπαινει μεσω browser για να κανει την δουλεια του , θα επρεπε κατι να σου λεει.

Μονος σου φασκεις κα αντιφασκεις. Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι λογω ελλεψης εφαρμογων βασανιζεσαι κ μπαινεις μεσω browser σε desktop site για να κανεις ebanking.

Οτι ο Jophiel μπαινει μεσω browser για να κανει την δουλεια του , θα επρεπε κατι να σου λεει.

Οι πιτσιρικάδες αλλάζουν κάθε χρόνο κινητό και δίνουν το παλιό σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. Και πίστεψε με, δεν τους νοιάζει καθόλου το ebanking. Ούτε εμένα :)

Οι πιτσιρικάδες αλλάζουν κάθε χρόνο κινητό και δίνουν το παλιό σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. Και πίστεψε με, δεν τους νοιάζει καθόλου το ebanking. Ούτε εμένα :)

Ρε κάνετε πλάκα έτσι.... δεν μπορεί... Εδώ ο βασικός dialer του android και είναι κουκουρούκου, ο client του gmail μία παίζει δέκα όχι και μιλάτε για ebanking... και store...

Και που είναι το παραμύθι? οι μισές εφαρμογές του store είναι επικίνδυνες ή mailware, εκτός αν μπορείς εσύ να μας πεις τον λόγο που χρειάζεται ο φακός πρόσβαση στον τηλεφωνικό σου κατάλογο... Το άλλο 25% είναι demo ή μη λειτουργικές αν δεν πάρεις pro έκδοση... έλεος! Λειτουργικές εφαρμογές είναι το 30%, όχι παραπάνω.

Είναι οι εφαρμογές των winphone λίγες? Ναι είναι... όμως αν μπορείς να κάνεις στα βασικά τη δουλειά σου σωστά με το 1/3 των χρημάτων τότε μπορείς να κάνεις και μία παραχώρηση και να μην έχεις icode app της Alpha, αλλά να πάρεις hardware donkey. Χώρια που ούτε για πλάκα δεν θα έκανα μεταφορές από app...

Στα Winphone ο email client είναι ο ίδιος είτε έχεις σύνδεση gmail είτε exchange, ο dialer παίζει, δεν κολλάει, δεν lagάρει, δεν κλείνει, δεν μένεις χωρίς δίκτυο -χωρίς να το ξέρεις, έχεις πραγματικό εγγενές office, εγγενείς συνδέσεις με όλες τι business oriented εφαρμογές της M$ (Sharepoint, Exchange κλπ), σύνδεση ακόμα και με AD, ποιότητα που είναι μίλια μακριά από τα Mid range Android Phones, service Microsoft και τέλος upgrade ακόμα και αν έχεις τηλεφωνάκι διετίας και με τα μισά λεφτά... 

• Like 4

Αληθεια, σε ποιας τραπεζας το site(που δεν εχει application) μπηκες μεσω mobile browser; Κατι μου λεει οτι δεν το εχεις δοκιμασει κ μιλας χωρις εμπειρια.

Σε αυτή:

https://www.nbg.gr/el/i-bank/retail/mobile-banking

• Like 1

Μόνο που η Εθνική έχει mobile app για το WinPhone :D

Ακριβώς...

Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι λογω ελλεψης εφαρμογων βασανιζεσαι κ μπαινεις μεσω browser σε desktop site για να κανεις ebanking.

Μόνο που η Εθνική έχει mobile app για το WinPhone :D

Μπαίνω από τον browser και όχι από το app. Λες να μην το ξέρω ότι έχει app; Η σελίδα που παράθεσα το γράφει ξεκάθαρα.

Ακριβώς...

Ομοίως. Εσύ, από την άλλη, να μαντέψω ότι έχεις εμπειρία από την χρήση του web banking σε windows phone... Γι αυτό και είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν γίνεται... Έτσι δεν είναι;

Χρήστης Lumia 625, από χθες έβαλα, μέσω windows insider, τα 10, και μπορώ να πω ότι έχουν αρκετές αλλαγές στο UI, με σημαντικά fixes, ΑΛΛΑ (το περιμένατε...) είναι σχεδόν unusable, κολλάει μέχρι και ο dialer, κάνω περίπου 10 hard resets την ημέρα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και μετά από windows restore. Λογικά όμως σε συσκευές με τουλάχιστον 1 giga ram δε θα έχουν θέμα.

Ομοίως. Εσύ, από την άλλη, να μαντέψω ότι έχεις εμπειρία από την χρήση του web banking σε windows phone... Γι αυτό και είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν γίνεται... Έτσι δεν είναι;

Προφανως και εχω εμπειρια με χρηση web banking σε windows phone.

Ειναι πολυ πιο ευχρηστο οταν το κανεις απο app, για αυτο αλλωστε οι εταιριες βγαζουν τα applications.

Απλα μερικες δεν δειχνουν ενδιαφερον για τα windows phone κ ετσι οι χρηστες ειναι αναγκασμενοι να χρησιμοποιουν τον brοwser που ειναι πιο δυσχρηστος για τετοιες δουλειες.

Χρήστης Lumia 625, από χθες έβαλα, μέσω windows insider, τα 10, και μπορώ να πω ότι έχουν αρκετές αλλαγές στο UI, με σημαντικά fixes, ΑΛΛΑ (το περιμένατε...) είναι σχεδόν unusable, κολλάει μέχρι και ο dialer, κάνω περίπου 10 hard resets την ημέρα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και μετά από windows restore. Λογικά όμως σε συσκευές με τουλάχιστον 1 giga ram δε θα έχουν θέμα.

Ποιά έκδοση έβαλες; Γιατί με την 10581 το 520 τα καταφέρνει μια χαρά, εφάμιλλες επιδόσεις με 8.1.

Επίσης, δεν βγαίνει σήμερα η rtm (10586). Έγραψε ο Aul στο twitter ότι θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.

Προφανως και εχω εμπειρια με χρηση web banking σε windows phone.

Ειναι πολυ πιο ευχρηστο οταν το κανεις απο app, για αυτο αλλωστε οι εταιριες βγαζουν τα applications.

Απλα μερικες δεν δειχνουν ενδιαφερον για τα windows phone κ ετσι οι χρηστες ειναι αναγκασμενοι να χρησιμοποιουν τον brοwser που ειναι πιο δυσχρηστος για τετοιες δουλειες.

Προσωπικά με βολεύει και δεν βρήκα το λόγο να κατεβάσω το app. Το θέμα είναι ότι κάνω τη δουλειά μου. Αν εσένα δε σε βόλεψε δικαίωμά σου. Η επιλογή υπάρχει και δουλεύει.

Όσο για την εμπειρία σου με windows phone επέτρεψε μου να αμφιβάλλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...