Προς το περιεχόμενο

Πιθανή διαρροή του χρονοδιαγράμματος αναβαθμίσεων Lumia smartphones σε Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην μπερδεύεστε

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα ενός παρόχου της Πολωνίας... Σαν να λέμε της Cosmote στην Ελλάδα... Στα unbranded μοντέλα που είναι τα περισσότερα πιθανότατα θα έρθει πιο γρήγορα...

Άσε που να κάνεις unbranded ένα WP είναι πιο εύκολο από το να μαγειρέψεις μακαρόνια :P

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην μπερδεύεστε

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα ενός παρόχου της Πολωνίας... Σαν να λέμε της Cosmote στην Ελλάδα... Στα unbranded μοντέλα που είναι τα περισσότερα πιθανότατα θα έρθει πιο γρήγορα...

Άσε που να κάνεις unbranded ένα WP είναι πιο εύκολο από το να μαγειρέψεις μακαρόνια :P

Πλάκα στη πλάκα, θα την τσιμπήσω μια μακαροναδουλα σήμερα μιας και μου τη θύμισες
  • Like 1

Γιατι ποιος ειπε οτι εγω δεν προτεινω Windows κινητα ειδικα στα χαμηλα budget???? Κυριως τις αναβαθμισεις εκραξα που ενω ειναι πισω σε πωλησεις και εχουν και λιγοτερες εφαρμογες απο τους αλλους,δεν κοιταζουν να τις βγαλουν γρηγοροτερα..... Δεν νομιζω σε αυτο που λεω να πεφτω εξω. Δεν γινεται πχ κατοχος Lumia 930 αγγλικου να παιρνει Denim τον Γεναρη και κατοχος Ελληνικου 930 να παιρνει τον Φλεβαρη/Μαρτιο.....

Τι έγινε τα γυρνάμε??? Τώρα προτείνεις WinPhones στα χαμηλά budget, αλλά στα υψηλά φανατικός του Android...

Λοιπόν για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, τα smartphones είνια πρώτα από όλα Phones... αυτό σημαίνει ότι αν δεν παίζουν με το δίκτυο και κολλάνε κάθε τρεις και λίγο δεν είναι phones άρα ούτε και smartphones... Όπως καταλαβαίνεις η απάντηση σου "πάρε featurephone" για να τηλεφωνείς είναι εκτός πραγματικότητας, λιγάκι παιδική θα την χαρακτήριζα... (Πόσων χρονών είπαμε είσαι???)

Με mid bugdet android ενάμιση έτους έφτυσα αίμα... κάθε τρεις κλήσεις ήταν εκτός δικτύου, ο dialer ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες και ο gmail client (ναι ναι gmail καλά διαβάσατε) κόλλαγε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση από αυτή που είχα, δεν είδα ποτέ... Ότι κυκλοφόρησε ήταν μέσω XDA. Δοκίμασα at my own risk μια cyanogen και έχασα τις μισές λειτουργίες -οπότε από smartphone έγινε halfsmartphone-... Λογικό?? Απόλυτα, μιας και τα διάφορα components του τηλεφώνου δεν έπαιζαν με άλλο πυρήνα... Δεν συζητάω για κάτι 3rd party εφαρμογές που ήταν εντελώς δυσλειτουργικές λόγω lag... (η μία αφορούσε σύνδεση με βάσεις δεδομένων και η άλλη real time σύνδεση με cti ip κέντρο). Τουλάχιστο στα Win παίζουν και οι δύο ακόμπιαστα...

Δεν ξέρω αν το υπερτούμπανο HTC που διαθέτεις δεν κολλάει δεν lagάρει, και συγχρονίζει κανονικά 27/7 -που πολύ αμφιβάλλω- αλλά ακόμα και αν είναι έτσι τα smartphone υπάρχουν για να λύνουν ανάγκες επικοινωνίας και όχι τις κοινωνικές ανάγκες των απανταχού 15χρονων... Αν είναι να πληρώνω 350-600€ για να έχω Android που δεν θα πάρει ποτέ αναβάθμιση, τότε καλύτερα με το 640 μου των 200€ που θα πάρει αυτή και την επόμενη...

Για μένα το θέμα smartphone έχει κλείσει... Αν είσαι στην πλατφόρμα της Google τότε μην δώσεις χρήματα για κάτι περισσότερο από ένα αξιοπρεπές στην εμφάνιση Κινέζικο. Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές που είναι στο 99% άχρηστες και στο 15% επικίνδυνες, θες από καλή (βασικά μοντέλα) έως εξαιρετική (hi end) ποιότητα κατασκευής τότε πάρε Winhpone στα μισά λεφτά από όσα θα έδινες για ένα branded Android... Τόσο απλά...

• Like 6

Τι έγινε τα γυρνάμε??? Τώρα προτείνεις WinPhones στα χαμηλά budget, αλλά στα υψηλά φανατικός του Android...

Λοιπόν για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, τα smartphones είνια πρώτα από όλα Phones... αυτό σημαίνει ότι αν δεν παίζουν με το δίκτυο και κολλάνε κάθε τρεις και λίγο δεν είναι phones άρα ούτε και smartphones... Όπως καταλαβαίνεις η απάντηση σου "πάρε featurephone" για να τηλεφωνείς είναι εκτός πραγματικότητας, λιγάκι παιδική θα την χαρακτήριζα... (Πόσων χρονών είπαμε είσαι???)

Με mid bugdet android ενάμιση έτους έφτυσα αίμα... κάθε τρεις κλήσεις ήταν εκτός δικτύου, ο dialer ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες και ο gmail client (ναι ναι gmail καλά διαβάσατε) κόλλαγε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση από αυτή που είχα, δεν είδα ποτέ... Ότι κυκλοφόρησε ήταν μέσω XDA. Δοκίμασα at my own risk μια cyanogen και έχασα τις μισές λειτουργίες -οπότε από smartphone έγινε halfsmartphone-... Λογικό?? Απόλυτα, μιας και τα διάφορα components του τηλεφώνου δεν έπαιζαν με άλλο πυρήνα... Δεν συζητάω για κάτι 3rd party εφαρμογές που ήταν εντελώς δυσλειτουργικές λόγω lag... (η μία αφορούσε σύνδεση με βάσεις δεδομένων και η άλλη real time σύνδεση με cti ip κέντρο). Τουλάχιστο στα Win παίζουν και οι δύο ακόμπιαστα...

Δεν ξέρω αν το υπερτούμπανο HTC που διαθέτεις δεν κολλάει δεν lagάρει, και συγχρονίζει κανονικά 27/7 -που πολύ αμφιβάλλω- αλλά ακόμα και αν είναι έτσι τα smartphone υπάρχουν για να λύνουν ανάγκες επικοινωνίας και όχι τις κοινωνικές ανάγκες των απανταχού 15χρονων... Αν είναι να πληρώνω 350-600€ για να έχω Android που δεν θα πάρει ποτέ αναβάθμιση, τότε καλύτερα με το 640 μου των 200€ που θα πάρει αυτή και την επόμενη...

Για μένα το θέμα smartphone έχει κλείσει... Αν είσαι στην πλατφόρμα της Google τότε μην δώσεις χρήματα για κάτι περισσότερο από ένα αξιοπρεπές στην εμφάνιση Κινέζικο. Αν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές που είναι στο 99% άχρηστες και στο 15% επικίνδυνες, θες από καλή (βασικά μοντέλα) έως εξαιρετική (hi end) ποιότητα κατασκευής τότε πάρε Winhpone στα μισά λεφτά από όσα θα έδινες για ένα branded Android... Τόσο απλά...

Για την ιστορια παντως δεν ειμαι Android fanboy ουτε καν Android κατοχος τωρα αλλα anyway ...

Καλά, το να είσαι super Android fanboy και να λες ότι το Android ήταν ΠΑΝΤΑ και είναι καλύτερο από ΟΛΑ τα άλλα (for the first time ever) το καταλαβαίνω.

Αλλά να συγκρίνεις το Android σε κινητά με 512RAM και 4GB storage (ακόμη και του 2015) με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Windows Phone 8 που κυκλοφόρησε ποτέ, τότε υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα...

• Like 4

Συμφωνώ απόλυτα... :-) :-) :-)

Αν και στο θέμα του "15χρονου" δεν πήρες απάντηση ;)

• Like 2

Τοσο καιρο ξεραμε οτι το 925 δε θα παρει αναβαθμιση. Συμφωνα με αυτο το αρθρο ομως, το 925 θα παρει αναβαθμιση κανονικα :o

Πες μου ενα λογικο λογο που το 925 η το 920 η ενα αντιστοιχο Lumia να μην παρει το upgrade στα W10 ;

• Like 1

Πες μου ενα λογικο λογο που το 925 η το 920 η ενα αντιστοιχο Lumia να μην παρει το upgrade στα W10 ;

ότι μιας κακομαθαίνει η Microsoft στην υποστήριξη την παλιών συσκευών 

τόσο καιρό δεν το λες και λίγο να έχεις ξεσυνηθίσει με Android...

Γιατι ψεμματα ειναι???Τελευταια που βγαζει το μεγαλο της Update σε σχεση με τον ανταγωνισμο(Android 6 και Ios 9)και αν το πανε σαν την αναβαθμιση με το Denim μπορει καποιοι αναλογα την χωρα προελευσης του κινητου τους να παρουν αναβαθμιση καλο Φεβρουαριο και το θεμα ειναι οτι τα Windows phone εχουν αναγκη το μεγαλο αυτο update σε σχεση με τον ανταγωνισμο....

Αν καποιους τους ποναει η πραγματικοτητα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα.

φιλέ συνεχιζεις να κανείς πικροχολα σχόλια για κάτι το οποίο δεν έχει βάση.σου απαντανε με τον κατάλληλο τρόπο οι υπόλοιποι και συνεχίζεις να εκτιθεσαι.

Android κινητα 3 ετων ομως ειναι πιο πληρη σε εφαρμογες και δυνατοτητες απο τα Windows phone με Windows 10 και με updates :)

Ναι αλλά από ασφάλεια είναι πιο τρύπια κι από ταλαιπωρημένο σώβρακο 20ετίας... Δεν είναι όλα θέμα δυνατοτήτων. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις του android γίνονται για να καλυφθούν κενά ασφαλείας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...