Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι όντως πηγαίνει αργά άλλα έχει να δώσει ενημερώσεις σε 20 σχεδόν συσκευές μη το ξεχναμε. Για μένα αυτό που δε με καλυπει στα windows phone είναι η τεράστια έλλειψη εφαρμογών. Έχω το lumia 920 2 χρόνια+ και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ παρόλο που το χω ξεσκίσει στις τούμπες, αν όμως δε κάνει κάτι η ms για τις εφαρμογές δε πρόκειται να ξαναπάρω wp. Σε αυτο εμεις φταιμε ή εκεινη που εχει μερικες αχρηστες συσκευες βγαλει βλεπε Lumia 830 σε σχεση με το 930.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το οτι δηλαδη μερικοι εχετε αγορασει τα φθηνα μοντελα των Windows Phone σημαινει οτι και εμεις οι αλλοι πρεπει να αγοραζουμε αντιστοιχα σε αξια μικρα μοντελα απο Android για να εκφερουμε γνωμη??? Δεν έχουμε πάρει μόνο φθηνά. Το 925 έχω. Στα ίδια χρήματα ο αδερφός μου πήρε το htc one s. Δε θες να δεις πως τρέχει το ένα και πως τρέχει το άλλο σήμερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι όντως πηγαίνει αργά άλλα έχει να δώσει ενημερώσεις σε 20 σχεδόν συσκευές μη το ξεχναμε. Για μένα αυτό που δε με καλυπει στα windows phone είναι η τεράστια έλλειψη εφαρμογών. Έχω το lumia 920 2 χρόνια+ και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ παρόλο που το χω ξεσκίσει στις τούμπες, αν όμως δε κάνει κάτι η ms για τις εφαρμογές δε πρόκειται να ξαναπάρω wp. 1. Βάλε σαν χώρα την Αμερική για καλύτερη εμπειρία store2. Έκανε και συνεχίζει να κάνει με το project Astoria. Περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχουμε πάρει μόνο φθηνά. Το 925 έχω. Στα ίδια χρήματα ο αδερφός μου πήρε το htc one s. Δε θες να δεις πως τρέχει το ένα και πως τρέχει το άλλο σήμερα. Στον απο πανω συμφορουμιτη το ειπα που μου ανεφερε κινητα κατω των 100ευρω για windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackfox2k7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Στον απο πανω συμφορουμιτη το ειπα που μου ανεφερε κινητα κατω των 100ευρω για windows. Αν, αγαπητέ, με λιγότερα από 100 ευρώ κάνω αποδεδειγμένα την δουλειά μου γιατί να προτιμήσω κάτι ακριβότερο; Και με το 520. μιά χαρά την έκανα την δουλειά μου. Απλά... το ερωτεύθηκε το έτερόν μου ήμισυ κι έτσι έπρεπε να το αποχωριστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν, αγαπητέ, με λιγότερα από 100 ευρώ κάνω αποδεδειγμένα την δουλειά μου γιατί να προτιμήσω κάτι ακριβότερο; Και με το 520. μιά χαρά την έκανα την δουλειά μου. Απλά... το ερωτεύθηκε το έτερόν μου ήμισυ κι έτσι έπρεπε να το αποχωριστώ. Μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν, αγαπητέ, με λιγότερα από 100 ευρώ κάνω αποδεδειγμένα την δουλειά μου γιατί να προτιμήσω κάτι ακριβότερο; Και με το 520. μιά χαρά την έκανα την δουλειά μου. Απλά... το ερωτεύθηκε το έτερόν μου ήμισυ κι έτσι έπρεπε να το αποχωριστώ. Με λιγοτερα απο 100ευρω(μην σου πω λιγοτερα απο 50ευρω)κανεις αποδεδειγμενα καλυτερα την δουλεια σου(τηλεφωνα που λες και πιο πισω)και με κινητα των 20ευρω χωρις καμερα χωρις τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackfox2k7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις Άστα. Εντωμεταξύ η σύζυγος σιχαινόταν την αφή [είχε το Pocket Neo] κι έχει κάνει το 520... προέκταση του χεριού της. Επίσης, περί feature phone, άντε και να τα δώσω. Ξέρεις ποια δυνατότητα θέλω -πέραν των χαρτών- απαραίτητα στο κινητό μου; FM Radio.... :D Με λιγοτερα απο 100ευρω(μην σου πω λιγοτερα απο 50ευρω)κανεις αποδεδειγμενα καλυτερα την δουλεια σου(τηλεφωνα που λες και πιο πισω)και με κινητα των 20ευρω χωρις καμερα χωρις τιποτα Μιλάς για το τώρα. Όταν πήρα το 520 [80 ευρώ], οι επιλογές ήταν πολύ πιο περιορισμένες σε οικονομικά, αξιόπιστα, Android κινητά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Με λιγοτερα απο 100ευρω(μην σου πω λιγοτερα απο 50ευρω)κανεις αποδεδειγμενα καλυτερα την δουλεια σου(τηλεφωνα που λες και πιο πισω)και με κινητα των 20ευρω χωρις καμερα χωρις τιποτα Λογικό να το λες αυτό, όταν πιστεύεις πως όλα τα smartphones κάτω απο 100€ είναι σάπια επειδή έχεις συνηθίσει το σάπιο android 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Λογικό να το λες αυτό, όταν πιστεύεις πως όλα τα smartphones κάτω απο 100€ είναι σάπια επειδή έχεις συνηθίσει το σάπιο android Δεν εχω συνηθισει στο σαπιο Android γιατι δεν ειχα και πιο πριν φθηνα Android κινητα. Απο Android ειχα στην κατοχη μου το Htc One M8 το οποιο ηταν φυσικα τουμπανο για τα λεφτα του.Γενικα δεν ειμαι τυπος που αλλαζει συχνα τα κινητα του,εκτως απο μια φορα περυσι και φετος που το εκανα για να εχω προσωπικη εμπειρια απο τα 3 λειτουργικα. Επισης σε αντιθεση με αρκετους κανω και μια ερευνα αγορας πριν αγορασω κατι,πχ τι ρολο βαρανε τα φθηνοτερα κινητα σε Android,ios(βλεπε πχ το 5c οταν βγηκε)και Windows phone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω συνηθισει στο σαπιο Android γιατι δεν ειχα και πιο πριν φθηνα Android κινητα. Απο Android ειχα στην κατοχη μου το Htc One M8 το οποιο ηταν φυσικα τουμπανο για τα λεφτα του.Γενικα δεν ειμαι τυπος που αλλαζει συχνα τα κινητα του,εκτως απο μια φορα περυσι και φετος που το εκανα για να εχω προσωπικη εμπειρια απο τα 3 λειτουργικα. Επισης σε αντιθεση με αρκετους κανω και μια ερευνα αγορας πριν αγορασω κατι,πχ τι ρολο βαρανε τα φθηνοτερα κινητα σε Android,ios(βλεπε πχ το 5c οταν βγηκε)και Windows phone. Μπράβο σου Fulgore, ειμαι πολύ περήφανος για σένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ Fulgore μην τρολλάρεις άλλο και σκίζεις τα σχόλια. Ο οπαδισμός σου είναι υπερβολικός και παρεξηγήσιμος ως προς τα κίνητρα. Το ότι έχεις την άποψη σου δε σημαίνει πως είναι η πραγματικότητα αυτή για όλους. Οι περισσότεροι που έχουμε κινητά Microsoft & Windows λειτουργικό έχουμε ήδη περάσει από Android και φύγαμε για πράγματα που εσύ παραβλέπεις. Δε σημαίνει πως πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Αυτή τη στιγμή για 1) φτηνό smartphone 2) να έχει αποδόσεις και πραγματικά να λειτουργεί παρά τα χαμηλά χαρακτηριστικά του (δεν μιλάω μόνο για απλό lag...) 3) να έχει υποστήριξη για πολλά χρόνια (και να μην εξαρτάσαι από την μαλάμο τη Sony & την Samsung) Το γεγονός πως το store ειναι ελλιπές προς το παρόν δεν λέει κάτι. Δεν υπάρχουν τόσες επιλογές ανά περιοχή ενδιαφέροντος αλλά υπάρχουν όλες οι περιοχές. Εγώ έχω καλυφθεί πλήρως. Και αλήθεια τι συμπεριφορά είναι αυτή από χρήστη Android? Δηλαδή όταν το Play Store είχε το 1/10 από εφαρμογές του App Store και είχαμε όλοι αυτή τη συμπεριφορά θα έπρεπε να υπάρχει μόνο η Apple. Έλεος... Υ.Γ. Sony Sole, Samsung S4 mini, Sony Z3 compact --> Lumia. Και δύσκολα θα επιστρέψω σε android ξανά. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τραγικη microsoft θα δωσει ανβαθμιση στο lumia 520.820 κινητα τετραετιας. Ενω η samsung δεν δινει στο galaxy s4 ,note 3 .Αυτες οι παροπιδες τι κανουν..... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ποιος ειπε οτι εγω δεν προτεινω Windows κινητα ειδικα στα χαμηλα budget???? Κυριως τις αναβαθμισεις εκραξα που ενω ειναι πισω σε πωλησεις και εχουν και λιγοτερες εφαρμογες απο τους αλλους,δεν κοιταζουν να τις βγαλουν γρηγοροτερα..... Δεν νομιζω σε αυτο που λεω να πεφτω εξω. Δεν γινεται πχ κατοχος Lumia 930 αγγλικου να παιρνει Denim τον Γεναρη και κατοχος Ελληνικου 930 να παιρνει τον Φλεβαρη/Μαρτιο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 . Δεν γινεται πχ κατοχος Lumia 930 αγγλικου να παιρνει Denim τον Γεναρη και κατοχος Ελληνικου 930 να παιρνει τον Φλεβαρη/Μαρτιο..... Βάζει insiders/preview for developers και το παίρνει με το που βγει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα