Προς το περιεχόμενο

Πιθανή διαρροή του χρονοδιαγράμματος αναβαθμίσεων Lumia smartphones σε Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κινητά σχεδόν 3 ετών (κάποια απο τα οποία κόστιζαν ακόμη και 50 ευρώ) θα πάρουν αναβάθμιση σε win10. 

Θυμισε μας τι γίνεται με τα android των 50-100 ευρώ μετά απο 3 χρόνια...

Android κινητα 3 ετων ομως ειναι πιο πληρη σε εφαρμογες και δυνατοτητες απο τα Windows phone με Windows 10 και με updates :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ολα θα πάρουν updates.

Με το πρόγραμμα insiders θα τα έχουμε τα δεκαρια τον Δεκέμβρη

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 530!

Και πείτε στον @fulgore να ψάξει καμια ρομ, γιατί στο αντροιντ updates γιοκ. Και εδώ μιλάμε για updates με ένα κάρο προσθήκες και λειτουργικά και εμφανησιακα. Καλύτερα να σου έρχονται αργά, παρα ποτε :)

• Like 7

Γιατι ψεμματα ειναι???Τελευταια που βγαζει το μεγαλο της Update σε σχεση με τον ανταγωνισμο(Android 6 και Ios 9)και αν το πανε σαν την αναβαθμιση με το Denim μπορει καποιοι αναλογα την χωρα προελευσης του κινητου τους να παρουν αναβαθμιση καλο Φεβρουαριο και το θεμα ειναι οτι τα Windows phone εχουν αναγκη το μεγαλο αυτο update σε σχεση με τον ανταγωνισμο....

Αν καποιους τους ποναει η πραγματικοτητα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα.

ο ότι συσκευές 3ετίας (920) ή με αστεία specs (520) θα πάρουν τα 10ρια δεν σου λέει κάτι? Μόνο η Apple τέτοια υποστήριξη.

• Like 7

Τοσο καιρο ξεραμε οτι το 925 δε θα παρει αναβαθμιση. Συμφωνα με αυτο το αρθρο ομως, το 925 θα παρει αναβαθμιση κανονικα :o

ΟΛΑ θα πάρουν. Ποιος είπε τέτοιες ανακρίβειες?

• Like 3

Android κινητα 3 ετων ομως ειναι πιο πληρη σε εφαρμογες και δυνατοτητες απο τα Windows phone με Windows 10 και με updates :)

Όχι.

Έχουν τόσο λαγκ που δεν ανοίγουν όλες τις εφαρμογές και ο dialer έχει τόσο lag σε αυτά τα κινητά που κάνει τα κινητά να φαίνονται σαν της AS που είναι για πιτσιρίκια.

• Like 14

Η ενημέρωση θα ερθει απευθείας απο την Microsoft ή θα πρεπει πρώτα να εγκριθεί απο τον εκαστοτε πάροχο ?

επειδη εισαι στα win phone 8.1 εκει ισχυει οτι πρωτα πρεπει να εγκριθει απο τον παροχο.

δώσε μας και ένα παράδειγμα κινητού όπως το 520 που το αγοράζαμε με 50 ευρώ, και μετά απο 3 χρόνια είναι συγκρίσιμο με το 520 το οποίο θα πάρει και τα 10αρια.

γιατί ενώ τα 520 είναι μια χαρά ακόμη και τώρα, τα αντίστοιχα android τα έχουν βάψει μπλε οι χρήστες τους και τα έχουν πετάξει στη θάλασσα.

• Like 8

Φίλε μου σου χαρίζω Samsung Galaxy Pocket Neo S5312 με 512 RAM και Android 4.1.2.

Δεν με νοιάζει που δεν πήρε κανένα update [πχ. 4.4], απλά, θέλω... να κάνει την δουλειά του ως τηλέφωνο.

Ναι, ΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, καθότι όταν με καλούν... κολλάει.

Δεν με νοιάζει αν φταίει το Touchwiz κτλ., δεν είναι δικό μου θέμα.

Και έκανα αποκατάσταση, έβαλα custom rom [κι έχασα κάποιες δυνατότητες], απενεργοποίησα μ@λ@κίες της Samsung και το κινητό το έχω... για να το κοιτάω.

Θες να σου πω, σαν τηλέφωνο, πως πάει το Lumia 520 ή το 630; :D 

• Like 12

Το πιο άκυρο post του μήνα.... Δεν μπαίνω καν στο κόπο να πω γιατί...

ΕΛΑ φιλε κι εγω microsoft user ειμαι αλλα οχι φανατιλα. Δικιο εχει. Η microsoft πηγαινει τρομερα αργα. Μην λεμε τωρα οτι να ναι. Μετοχες εχεις και σε καλυπτει εσενα τοσο αργα που παει?

ΕΛΑ φιλε κι εγω microsoft user ειμαι αλλα οχι φανατιλα. Δικιο εχει. Η microsoft πηγαινει τρομερα αργα. Μην λεμε τωρα οτι να ναι. Μετοχες εχεις και σε καλυπτει εσενα τοσο αργα που παει?

Στον τομέα του λειτουργικού πως πάει αργά όταν, σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης των 10, έχει αφήσει τους χρήστες να συμμετέχουν;

Όποιος θέλει τόσο πολύ τα 10 και δεν μπορεί να περιμένει την επίσημη αναβάθμιση, ας γίνει Insider. :D

• Like 1

Τρομερά αργά;

Είδες πόσες προσθήκες έχουν τα 10;

Σκέψου τα αλλα OS περιμένουν ένα με ενάμιση χρόνο για update και παίρνουν 1-2 features και απλά διορθώσεις σε bugs :P

• Like 4

Το οτι δηλαδη μερικοι εχετε αγορασει τα φθηνα μοντελα των Windows Phone σημαινει οτι και εμεις οι αλλοι πρεπει να αγοραζουμε αντιστοιχα σε αξια μικρα μοντελα απο Android για να εκφερουμε γνωμη???

Τρομερά αργά;
Είδες πόσες προσθήκες έχουν τα 10;
Σκέψου τα αλλα OS περιμένουν ένα με ενάμιση χρόνο για update και παίρνουν 1-2 features και απλά διορθώσεις σε bugs :P

Παιρνουν λιγα features τα αλλα 2 γιατι ειναι ηδη υπερπληρη. Στα Windows phone πρεπει να περιμενεις τα 10ρια για να εχεις μπαρα ρυθμισης φωτεινοτητας τι να λεμε τωρα.

Φίλε μου σου χαρίζω Samsung Galaxy Pocket Neo S5312 με 512 RAM και Android 4.1.2.

Δεν με νοιάζει που δεν πήρε κανένα update [πχ. 4.4], απλά, θέλω... να κάνει την δουλειά του ως τηλέφωνο.

Ναι, ΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, καθότι όταν με καλούν... κολλάει.

Δεν με νοιάζει αν φταίει το Touchwiz κτλ., δεν είναι δικό μου θέμα.

Και έκανα αποκατάσταση, έβαλα custom rom [κι έχασα κάποιες δυνατότητες], απενεργοποίησα μ@λ@κίες της Samsung και το κινητό το έχω... για να το κοιτάω.

Θες να σου πω, σαν τηλέφωνο, πως πάει το Lumia 520 ή το 630; :D

Αν θες να παρεις κατι ως τηλεφωνο τοτε αγορασε Feature phone αγαπητε,ειδικα για τα χρηματα που δινεις που και απειρη αυτονομια μπαταριας εχει(για ευνοητους λογους)και δεν θα εχεις θεμα αν κολλαει οταν σε παιρνουν τηλεφωνο. 

• Like 1

Ναι όντως πηγαίνει αργά άλλα έχει να δώσει ενημερώσεις σε 20 σχεδόν συσκευές μη το ξεχναμε.

Για μένα αυτό που δε με καλυπει στα windows phone είναι η τεράστια έλλειψη εφαρμογών.

Έχω το lumia 920 2 χρόνια+ και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ παρόλο που το χω ξεσκίσει στις τούμπες, αν όμως δε κάνει κάτι η ms για τις εφαρμογές δε πρόκειται να ξαναπάρω wp.

• Like 1

Το οτι δηλαδη μερικοι εχετε αγορασει τα φθηνα μοντελα των Windows Phone σημαινει οτι και εμεις οι αλλοι πρεπει να αγοραζουμε αντιστοιχα σε αξια μικρα μοντελα απο Android για να εκφερουμε γνωμη???

Παιρνουν λιγα features τα αλλα 2 γιατι ειναι ηδη υπερπληρη. Στα Windows phone πρεπει να περιμενεις τα 10ρια για να εχεις μπαρα ρυθμισης φωτεινοτητας τι να λεμε τωρα.

Αν θες να παρεις κατι ως τηλεφωνο τοτε αγορασε Feature phone αγαπητε,ειδικα για τα χρηματα που δινεις που και απειρη αυτονομια μπαταριας εχει(για ευνοητους λογους)και δεν θα εχεις θεμα αν κολλαει οταν σε παιρνουν τηλεφωνο.

Τ

Υπερπλήρης θα είναι το android όταν:

Φυγει το lag εν έτη 2016,(όχι δεν έχει φυγει που να κοπανάς τα οπισθια σου κάτω)

Φυγουν τα crap/malware/fake apps του store

Αρχίζουν να αναβαθμίζονται.

Μέχρι τότε, όχι υπερπλήρης δεν είναι. Τους λείπουν βασικά πράγματα.

Τα λέμε πάλι του χρόνου, τέτοια μέρα να δεις τι έχει να γίνει με το project Astoria και τα universal apps :)

• Like 6

Α, να δώσω 200+ ευρώ όταν στα Windows δεν έδωσα ούτε 100 για την ίδια δουλειά;

Σου φαίνεται λογικό;

Θες να σου πω και για τη μπαταρία του 630 και πόσο μου κρατάει [και ναι, του βγάζω τα μάτια]; :D

ΥΓ. Η μπάρα στη ρύθμιση φωτεινότητας υπήρχε από τα Windows Mobile 6.5 [ναι, έχω και Omnia II που, σε σχέση με το κακόμοιρο Pocket Neo δουλεύει...], πότε εξαφανίστηκε; 

ΥΓ2. Offline χάρτες φίλε μου, από τη "μάνα του", με φωνητική καθοδήγηση το "υπερπλήρες" Android δεν είχε/έχει -όπως έχει ακόμα και το 520, 630 κα.

Και, όχι, δεν θέλω να κατεβάσω κάποιο APK. :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...