erasmia394 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 To Mario Maker, αρχικά, υφίστατο μόνο ως εργαλείο ανάπτυξης της Nintendo και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να χρησιμοποιείται μόνο εντός της εταιρείας. Η ομάδα όμως των developers της Nintendo, κατάλαβε ότι το συγκεκριμένο εργαλείο ανάπτυξης θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί από χρήστες και ως ένα παιχνίδι. Η ιδέα πήγε στον σχεδιαστή παιχνιδιών Takashi Tezuka, ο οποίος και έκανε αποδεκτή την ιδέα και έτσι η Nintendo τον Σεπτέμβριο του 2015 τροποποίησε και μετέφερε ένα εργαλείο-παιχνίδι side-scrolling platform game creation system στις κονσόλες Wii U, το οποίο ονομάζεται Mario Maker. Το Mario Make σκοπεύει να καθηλώσει δημιουργούς όλων των ηλικιών μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεων αλλά και του gamepad για πάρα πολλές ώρες δημιουργίας αλλά και παιχνιδιού. Site: Super Mario Maker Review (Wii U) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ενα απο τα 3 καλυτερα και φυσικα πιο αξιολογα παιχνιδια του 2015 για το Wii U μαζι με Xenoblade Chronicles X και Splatoon .Ειναι απο τα παιχνιδια που εν μερη κρατας την κονσολα σου για πολλα χρονια λογω των δυνατοτητων του τιτλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Άρμεγμα στο φουλ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Άρμεγμα στο φουλ! Απο τις πιο καινοτομες ιδεες που υπαρχουν αυτη την στιγμη στις κονσολες ειναι.Αν εννοεις αρμεγμα επειδη αφορα τον Mario τοτε απλα εισαι τελειως εκτως... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Άρμεγμα στο φουλ! Τελειως ακυρος. Το παιχνιδι τα σπαει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmmi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κόσμος που παίζει super Mario ακόμα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κόσμος που παίζει super Mario ακόμα? Πως φενεται οτι μερικοι δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα ε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κόσμος που παίζει super Mario ακόμα? Eσυ τι παιζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κόσμος που παίζει super Mario ακόμα? Φίλε μ δεν διαφωνώ. Εγώ ποτέ δεν ήμουν φαν του Μάριο αν και έχω Wii U και το Bros. Κατά καιρούς τα The Legend of Zelda είναι άριστα - ξεχωρίζω το A Link to the Past, OOT, Majora's Mask, Wind Waker, Twillight Princess - απίστευτο Kakariko Village. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Φίλε μ δεν διαφωνώ. Εγώ ποτέ δεν ήμουν φαν του Μάριο αν και έχω Wii U και το Bros. Κατά καιρούς τα The Legend of Zelda είναι άριστα - ξεχωρίζω το A Link to the Past, OOT, Majora's Mask, Wind Waker, Twillight Princess - απίστευτο Kakariko Village. και τι σχεση εχουν τα παραπανω zelda παιχνιδια με το αρθρο αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Την ιδέα αυτή την σκέφτομαι εδώ και καμιά 7ετια, επιτέλους υλοποιήθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskap Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ειναι τελειος τιτλος πολυ αξιολογος και ειναι απο τα games που απολαμβανεις gameplay αλλα και online δυνατότητες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos.rizos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ενα απο τα 3 καλυτερα και φυσικα πιο αξιολογα παιχνιδια του 2015 για το Wii U μαζι με Xenoblade Chronicles X και Splatoon .Ειναι απο τα παιχνιδια που εν μερη κρατας την κονσολα σου για πολλα χρονια λογω των δυνατοτητων του τιτλου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν είχε και αλλά releases στο 2015 για το Wii U πέραν αυτών των 3 που ανέφερες, εκτός και αν θεωρείς ότι αξίζει το Devil's Turd Άργησε να το βγάλει αυτό η Nintendo. Έπρεπε να είναι τίτλος με το λανσάρισμα του Wii U. Σου μιλάω σαν κάτοχος Wii U και φαν της Nintendo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν είχε και αλλά releases στο 2015 για το Wii U πέραν αυτών των 3 που ανέφερες, εκτός και αν θεωρείς ότι αξίζει το Devil's Turd Άργησε να το βγάλει αυτό η Nintendo. Έπρεπε να είναι τίτλος με το λανσάρισμα του Wii U. Σου μιλάω σαν κάτοχος Wii U και φαν της Nintendo Βγηκαν και αλλοι τιτλοι φετος γιαυτο αλλωστε και αναφερω και τα αλλα παιχνιδια.Οντως ουτε το Devils Third ουτε το Fatal Frame ηταν τοσο αξιολογα,και το δε Starfox πηγε για 2016. Στο δευτερο συμφωνω και εγω περι λανσαρισματος. Αλλωστε και εγω κατοχος Wii U ειμαι και τα λεω αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι ο μονος που προτιμαει το μαριο σε 2d αντι για 3d ακομα ? Παντως αν και δε συφερει την εταιρια ,θα ηταν καλο για τους καταναλωτες να κυκλοφορησει και σε αλλες πλατφορμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα