Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα gsm συναγερμό. Μπορεί ο συγκεκριμένος συναγερμός να εγκατασταθεί αλλού το control panel  και αλλού οι αισθητήρες κίνησης  έχει αγοραστεί από έναν φίλο μου και θέλει να το εγκαταστήσει για τον έλεγχο δυο διαφορετικών  οικημάτων εμένα μου φαίνεται αδύνατο .  Ας πούμε ότι εγώ μένω σε ένα χωριό μπορώ να εγκαταστήσω το control panel στο σπίτι μου και  να βάλω κάποιους αισθητήρες κινήσεις σε μια-δυο αποθήκες με απόσταση  έξι χιλιόμετρων από το σπίτι μου 

Δημοσ.

Όχι βέβαια. Ο ελεγκτής πρέπει να βρίσκεται στον χώρο που είναι όλη η εγκατάσταση και να συνδέεται ασύρματα με όλους τους αισθητήρες.

Αν υπάρξει συμβάν και ενεργοποηθεί ο συναγερμός, μέσω του GSM θα στείλει ειδοποίηση.

Δημοσ.

Όχι βέβαια. Ο ελεγκτής πρέπει να βρίσκεται στον χώρο που είναι όλη η εγκατάσταση και να συνδέεται ασύρματα με όλους τους αισθητήρες.

Αν υπάρξει συμβάν και ενεργοποηθεί ο συναγερμός, μέσω του GSM θα στείλει ειδοποίηση.

και εγώ αυτό ξέρω αλλά ο πωλητής του λέει ότι έχει μεγάλη εμβέλεια καλός θα του πω να τον επιστρέψει

ευχαριστώ  

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...