corsair04 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα gsm συναγερμό. Μπορεί ο συγκεκριμένος συναγερμός να εγκατασταθεί αλλού το control panel και αλλού οι αισθητήρες κίνησης έχει αγοραστεί από έναν φίλο μου και θέλει να το εγκαταστήσει για τον έλεγχο δυο διαφορετικών οικημάτων εμένα μου φαίνεται αδύνατο . Ας πούμε ότι εγώ μένω σε ένα χωριό μπορώ να εγκαταστήσω το control panel στο σπίτι μου και να βάλω κάποιους αισθητήρες κινήσεις σε μια-δυο αποθήκες με απόσταση έξι χιλιόμετρων από το σπίτι μου
jkoukos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Όχι βέβαια. Ο ελεγκτής πρέπει να βρίσκεται στον χώρο που είναι όλη η εγκατάσταση και να συνδέεται ασύρματα με όλους τους αισθητήρες. Αν υπάρξει συμβάν και ενεργοποηθεί ο συναγερμός, μέσω του GSM θα στείλει ειδοποίηση.
corsair04 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Όχι βέβαια. Ο ελεγκτής πρέπει να βρίσκεται στον χώρο που είναι όλη η εγκατάσταση και να συνδέεται ασύρματα με όλους τους αισθητήρες. Αν υπάρξει συμβάν και ενεργοποηθεί ο συναγερμός, μέσω του GSM θα στείλει ειδοποίηση. και εγώ αυτό ξέρω αλλά ο πωλητής του λέει ότι έχει μεγάλη εμβέλεια καλός θα του πω να τον επιστρέψει ευχαριστώ
arlamia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα τη εγινε? Σε τη εμβελεια παιζει μεσα στο σπιτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα