Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας παιδες λοιπον εχω το εξης θεματακι..

παρατηρισα τυχαια πως ο τελευταιος πυρινας του cpu moy 8350 δουλευει πολυ περισσοτερο απο τους αλλους εν ωρα gaming βαραει 80 70 φτανει και 90%ενω οι υπολοιποι στο ρελαντι...και δε ξερω αν ειναι η αιτια που μου  κανει καποιοα framedrops...κυριως στο warface otan ενεργοπιω τα Physics ειτε στο low η στο high...ξερετε αν υπαρχει κατι το οποιο μπορουμε να κανουμε?να σημειωσω οτι δεν εχω καποιο  antivirus στο pc Μου..αθτο που θελω να μου πειτε ειναι οτι αν δεν ειναι ιος τι μπορει να ειναι?ευχαριστω

mobo 990fx ud3 gigabyte version 3

psu 750 corsair gold

ram 8 gb sta 1600

gpu gtx 980 g1 gaming gigabyte...

Δημοσ.

Πολυ απλα εχει προβλημα ο τελευταιος (απο δεξια) πυρηνας του επεξεργαστη σου.Δεν μπορεις να κανεις κατι,ειναι συχνο φαινομενο να χαλαει ενας πυρηνας στους επεξεργαστες και ειδικα στους AMD.Οσους AMD πηρα,σε ολους μου χαλασε ο ενας πυρηνας και κοιτα να δεις συμπτωση,χαλουσε παντα ο τελευταιος(απο δεξια εννοειτε).Το warface εχει και αυτο ευθυνη,ειναι παιχνιδι που χαλαει πυρηνες.Οσο για τον ιο που λες,αν εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι ιος,παιζει να ειναι αυτοανοσο.Καντου βιοχημικες να σιγουρευτεις.Περαστικα παντως.

• Like 3
Δημοσ.

πω τι λες τωρα σοβαρα???παντως στο project cars δουλευε μια χαρα ολοι οι πυρινεις ητανε πανω κατω στα ιδια...οταν λες να του κανω βιομηχανικες?τι εννοεις δε το πιασα...και αν ειναι ετσι οπως τα λες αυτο αν ειναι στν εγγυηση σου το αλλαζουν η οχι?

Δημοσ.

πω τι λες τωρα σοβαρα???παντως στο project cars δουλευε μια χαρα ολοι οι πυρινεις ητανε πανω κατω στα ιδια...οταν λες να του κανω βιομηχανικες?τι εννοεις δε το πιασα...και αν ειναι ετσι οπως τα λες αυτο αν ειναι στν εγγυηση σου το αλλαζουν η οχι?

Αν εχουν στοκ ανταλακτικο πυρηνα στον αλλαζουν επιτοπου,δεν ειναι τιποτα.Αν δεν εχουν στοκ το ανταλακτικο το παραγγελνουν. :lol: :lol: :lol:

Ελα ρε πλακα σου κανω.Λοιπον να το παμε σοβαρα.Πυρηνες δεν χαλανε,ο επεξεργαστης σου δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.Το οτι βλεπεις να τρεχει μονο ενας πυρηνας και οι αλλοι να καθονται,εχει να κανει με το πως διαχειριζεται η συγκεκριμενη εφαρμογη που τρεχεις εκεινη την ωρα το hardware.Αν απαιτει εναν πυρηνα,εναν θα απασχολει.Το warface που λες δεν εχω ιδεα τι ειναι,αν ειναι παιχνιδι μου φαινεται δυσκολο να τρεχει σε ενα μονο πυρηνα.Τεσπα,οι πυρηνες των FX πασχουν ελαχιστα στο single core και σε συνδυασμο με την πολυ δυνατη καρτα γραφικων που εχεις,ειναι λογικο να εχεις καποια drops οταν παιζεις παιχνιδια που εξαρτωνται σε μεγαλο βαθμο απο τον cpu.Για τα drops που λες οτι εχεις οταν ενεργοποιεις τα Physx,νομιζω οτι οταν στο συστημα υπαρχει nVidia καρτα,τα αναλαμβανει αυτη και δεν επιβαρυνει τον επεξεργαστη.Υποθετικα μιλαω γιατι nVidia καρτα δεν ειχα ποτε.Περιμενε να σου πει κανενας αλλος καμια γνωμη πανω σε αυτο.

• Like 4
Δημοσ.

ενταξει τωρα ηρεμησα :):) ναι παιχνιδι ειναι και εμενα μου κανει εντυπωση διοτι σε αλλα παιχνιδια δεν ειδα τετοια συμπεριφορα στο usage stα cores μονο σε αυτο το ριμαδι :)οκ παντως  thanks gia ta answers :)

Δημοσ.

Αν στο κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι,νομιζω οτι ειναι σχετικα ευκολο και ασφαλες να συμπερανουμε οτι κατι παιζει με το συγκεκριμενο παιχνιδι παρα με τον επεξεργαστη.Αρα δεν ασχολεισαι παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...