Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Σημερα ενεργοποιησαν την vdsl συνδεση μου απο τον οτε. Μπαινω λοιπον, παω στο ρουτερ και βλεπω οτι οντως συγχρονιζει 30mbps με μεγιστη δυνατη τα 92mbps. Ωραια λεω εχουμε καλη γραμμη ολα κομπλε... Αρχιζω λοιπον το σερφαρισμα αλλα παρατηρω καποια θεματα... Π.χ την μια στιγμη εχει 30 καρφωτα, και την επομενη μπορει να μην σηκωνει πανω απο 8-9 για κανα 15λεπτο... Μετα να επανελθει ξανα και παλι τα ιδια... Επισης οσοι εχουν ασυρματο στο σπιτι δεν σηκωνουν πανω απο 11-13 (νταξει λογικο το βρισκω) αλλα και σε αυτους πεφτει ξαφνικα η ταχυτητα κατα πολυ... Να το αφησω καμια δυο μερες μπας και στρωσει, η δηλωνω βλαβη απο αυριο?

• Moderators
Δημοσ.

Σου κάνει αποσυνδεσεις δηλαδή και ξανά συγχρονίζει πιο χαμηλά? Η την ταχύτητα της βλέπεις από speedtest?

Δημοσ.

Oχι αποσυνδεσεις καθολου. Απλα εκει που σερφαρω, μπαινω σε μια φαση να μετρησω ταχυτητα στο speedtest και βλεπω 8-9mbps... Μην εχοντας πειραξει τιποτα παω να κατεβασω και απο καποιον σερβερ για να το επιβεβεωσω και οντως εχω 8-9mbps αντι για 27-30 που ειχα 10 λεπτα πριν. Το παθαινει συχνα αυτο... Δεν κοβεται το νετ απλα πεφτει η ταχυτητα ανα διαστηματα

• Moderators
Δημοσ.

Oχι αποσυνδεσεις καθολου. Απλα εκει που σερφαρω, μπαινω σε μια φαση να μετρησω ταχυτητα στο speedtest και βλεπω 8-9mbps... Μην εχοντας πειραξει τιποτα παω να κατεβασω και απο καποιον σερβερ για να το επιβεβεωσω και οντως εχω 8-9mbps αντι για 27-30 που ειχα 10 λεπτα πριν. Το παθαινει συχνα αυτο... Δεν κοβεται το νετ απλα πεφτει η ταχυτητα ανα διαστηματα

Το να πέφτει χωρίς να κάνει συγχρονισμό δεν στέκει η τεχνολογία του για οποιαδήποτε αλλαγή στην ταχύτητα θα κάνει εκ νέου συγχρονισμό, μπες στο router σου και δες τι up time έχεις, αν όμως συνδέονται και αρκετές συσκευές στο ίντερνετ είτε με καλώδιο είτε ασύρματα κάνε δοκιμές έχοντας μόνο μια συσκευή με καλώδιο συνδεμενη για μερικές ώρες να δεις πως συμπεριφερεται, είχα κάτι παρόμοιο και ο ένοχος ήταν ένα tablet που προσπαθούσε να κάνει update και μου έτρωγε bandwidth

Το συγχρονισμό τον κοιτάς από τη σελίδα του router ελπίζω και όχι κάνοντας speedtest

Δημοσ.

O συγχρονισμος που αναφερει το ρουτερ ειναι παντα 29993 δηλ το max. Και το up time κανονικοτατο δεν εχει πεσει ποτε. Απλα αλλαζει ταχυτητα μονο του ανα διαστηματα. Μια εχω 30 την αλλη 15, την αλλη 6-7... Και σε download σε σερβερ δεν παω πανω απο 600-700kbs

• Moderators
Δημοσ.

O συγχρονισμος που αναφερει το ρουτερ ειναι παντα 29993 δηλ το max. Και το up time κανονικοτατο δεν εχει πεσει ποτε. Απλα αλλαζει ταχυτητα μονο του ανα διαστηματα. Μια εχω 30 την αλλη 15, την αλλη 6-7... Και σε download σε σερβερ δεν παω πανω απο 600-700kbs

Aν στην σελιδα του modem δεν αλλαζει ο συχρονισμος τοτε δεν εχεις θεμα με την ταχυτητα σου , εφοσον τα βλεπεις της αλλαγες ταχυτητας σε speedtest δοκιμασε με αλλους server, και τσεκαρε οτι κανενας δεν κατεβαζει στο δικτιο, Αν αλλαζε η ταχυτητα συχρονισμου στο modem τοτε θα ειχες θεμα ,απο την στιγμη που ειναι σταθερο τοτε ειτε ειναι θεμα σερβερ ειτε καποιος κατεβαζει στο δικτιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...