Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγρυπνα αλανια!
ξερω οτι δεν ειμαστε ηλεκτρολογικο φορουμ,αλλα θα ηθελα τη βοηθεια σας.

εχω ενα κακο σκυλι στην αυλη που μου τρωει τα καλωδια της κεραιας του wifi.

εχω αγορασει 2 φορες 8μετρο καλωδιο,και τις 2 το εχει κοψει απο απροσεξια μας που το αφησαμε να κρεμεται.

η ερωτηση μου ειναι η εξης:
η επισκευη γινεται απλα γυμνωνοντας και ενωνοντας τα καλωδια?

το χαλκινο κομματι το αφηνουμε ετσι,η θελει και αυτο επισκευη?

ενωνοντας απλα τα καλωδια δε δουλεψε,αλλα σκεφτομαι μηπως εχει και αλλου ζημια το καλωδιο και απλα δε φαινεται.

τι λετε και εσεις?

Δημοσ.

Λογικά USB, γιατί SMA στα 8 μέτρα δεν λέει :P :p :P Πολύ απώλεια...

Όπως και να έχει κανονικά και μόνο ενώνοντας τα καλώδια έπρεπε να δώσει ρεύμα, όμως με τα 8 μέτρα USB έχεις ήδη απώλειες, βάζεις και το κόψιμο μέσα και μπορεί να μην βλέπει τι τσίπ στην άλλη άκρη...

Όταν το συνδέεις στον υπολογιστή (και χωρίς την κεραία απάνω) κάνει τον ήχο οτι βρήκε κάτι; Στην διαχείριση συσκευών βλέπει τίποτα με κίτρινο θαυμαστικό; Το κινητό όταν το βάλεις να φορτίσει φορτίζει; Το βλέπει στον υπολογιστή;

Κολλητήρι δεν έχεις να του περάσεις μια κόλληση;

Καμιά φωτογραφία παίζει;

Δημοσ.

παρε καινουργιο και βαλε το ψηλα δεν ειναι κακο το σκυλακι αυτο να παιξει θελει εσεις ειστε αμελεις κατα καποιο τροπο :-)

Δημοσ.

ναι ρε,το οτι ειναι κακο σκυλι το λεω χαριτολογωντας,εγω φταιω που το αφησα κατω το καλωδιο,συνηθως το κρεμαω πανω απο την πορτα.

εχω κολλητηρι αλλα δε νομιζω να εχει διαφορα εφοσον ενωσα τα καλωδια και δεν δουλεψε,απλα ελεγα μηπως παιζει ρολο και το τριχινο καλωδιο που ηταν γυρω γυρω.

δεν το βλεπει πουθενα οταν το συνδεω το καλωδιο,ουτε ηχο και συνεπως ουτε και θαυμαστικο..

usb ειναι το καλωδιο,ξεχασα να το αναφερω,συγγνωμη.

Δημοσ.

Τριχινο; Γύρω γύρω; Την μόνωση μπορεί να λες αλλά χωρίς φωτογραφία δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα... Κανονικά πρέπει να ενώσεις 4 καλώδια και την μόνωση αν έχει. Το κολλητήρι ανάλογα το καλώδιο χρειάζεται, μπορεί να μην κάνει καλή επαφή αν δεν είναι κολλημένο, κάψτο μια μα 2 λεπτά θέλει. Μετά αν δεν το βλέπει ακόμα πρέπει να ανοίξεις το κουτάκι που υπάρχει στο τέρμα του καλωδίου (αν υπάρχει) για να δεις αν κάνει επαφή εκεί.

Δημοσ.

δεν ειναι και πολυ καλης ποιοτητας το καλωδιο,απο eshop καποιο 7ευρω εκανε.

η μονωση θα το επηρεαζε τοσο?

θα το κοψω και θα βγαλω φωτο να το δειτε.

Δημοσ.

Αν είναι με chip σε φάση hub τότε μπορεί να την χρησιμοποιεί κιόλας, δεν ξέρω πως το έχουν κάνει το δικό σου, αλλά αφού υπήρχε καλό είναι να την κολλήσεις πάλι.

Δημοσ.

επειδη εχω ξαναδωσει 7 ευρω με χαλαει λιγο..

ή αυτο θα κανω ή θα πιασω το καλωδιο με καρφακια στον τοιχο για να μην τον ερεθιζει.

τωρα θα τα δωσεις και θα το βαλεις μεσα σε σωληνα και βαλτο στο τοιχο με ροκες

• Like 1
Δημοσ.

τωρα θα τα δωσεις και θα το βαλεις μεσα σε σωληνα και βαλτο στο τοιχο με ροκες

χαχα.ναι,μαλλον ετσι θα γινει τελικα,εκτος κ αν βαλω ιντερνετ δικο μου οποτε θα ειναι ολα τα καλωδια μεσα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...