Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν περίπου 3 μήνες είχα αγοράσει από το e-shop ένα air condition (Aux 18000btu inverter). Τώρα που έπιασαν τα κρύα το έβαλα σε λειτουργία  και μετά από περίπου 30-45 λεπτά εμφανίζει μια ένδειξη "P6". Επίσης πριν βγάλει το Ρ6, βγάζει ζεστό αέρα για 5 λεπτά και μετά σταματάει για 1-2 λεπτά. Μετά ξανά τα ίδια μέχρι που βγάζει το Ρ6 και σταματάει εντελώς.  User manual το a/c δεν έχει, το μόνο που εξηγεί είναι το πώς το κάνουμε εγκατάσταση. Γενικά για το πως λειτουργεί το a/c δεν αναφέρει κάτι.Τ ο  ίδιο a/c έχει και ένας γνωστός μου, μαζί τα πήραμε και του εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Παρακαλώ ενημερώστε με αν γνωρίζετε κάτι για αυτό. 

Το a/c είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/air-condition-aux-asw-h18a4-lfr1di-40-18000btu-inverter-p-HAP.000885

Δημοσ.

μου συμβαινει και μενα ακριβως το ιδιο, σε a/c δεκαετίας. βαζω το ζεστο ξεκιναει μετα απο λίγο, βγαζει ζεστο για κανα 3λεπτο, σταματαει για κανα 5λεπτο, ξαναβγαζει αλλο ενα 3λεπτο και μετα σταματαει τελειως. το a/c μενει αναμμενο, το φαν ειναι οφφ, οτι θερμοκρασια και να του βαλω δε βγαζει τιποτα. στο κρυο παιζει κανονικα.

πειτε καμια ιδεα κανεις, κανα θερμιστορ, οτι εχει η πλακετα πανω τελος παντων τι φαση

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ανεβάζω φωτο με το μήνυμα που βγάζει το a/c.(αχνοφαίνεται στο δεξί μέρος τους a/c). Googlαρα και εγώ και βρήκα αυτό με το mitsubishi αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι.

post-269652-0-56306200-1447104986_thumb.jpg

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, τελικα για αυτο το σφαλμα P6 στο aux βρηκε κανεις λύση? εχει έρθει κι εμενα τεχνικος, αλλά άκρη δεν βγήκε. λειτουργει για 5 λεπτά και μετα αναβει P6

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mimi85 είπε

Καλησπέρα, τελικα για αυτο το σφαλμα P6 στο aux βρηκε κανεις λύση? εχει έρθει κι εμενα τεχνικος, αλλά άκρη δεν βγήκε. λειτουργει για 5 λεπτά και μετα αναβει P6

μετρησε πιεσεις λειτουργιας χαμηλης/υψηλης; το εχω συναντησει μονο οταν υπαρχει ελλειψη φρεον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...