pc-neon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά......με νοιάζει να μην έχω θέματα γενικά με το κινητό..ποιο έχει καλύτερη κάμερα και σε ποιο κρατάει καλύτερα η μπαταρία...????γενικά να είναι καλό...αμα εχει κάποιος προσωπική εμπειρία σε ενα απο αυτα τα κινητά θα ήθελα να μου πει..
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν μιλαμε για καινουργιο κινητο στα 363+ευρω υπαρχουν και αλλες επιλογες βλεπε Huawei p8,G4 με λιγα παραπανω που ειναι σαφως καλυτερες επιλογες.Αν μιλαμε για Used τοτε προφανως και Z2. 1
papp0us Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Για Z2. Πολύ καλή κατασκευή, η συσκευή πάει νεράκι, δεν έχω κολλήματα και τέτοια "ωξ'απο δώ" φαινόμενα. Η μπαταρία άψογη, με το τελευταίο Firmware μου βγάζει άνετα μιαμιση μέρα, και το κινητό πραγματικά το πεθαίνω. Η κάμερα στο αυτόματο έτσι και έτσι. Αμα ψαχτείς στις ρυθμίσεις κάτι κάνεις, αλλα δεν νομίζω να κάτσεις να το κάνεις ποτέ, οπότε καλά αλλα μέχρι εκεί. Για το σέρβις έχω ακούσει τα χειρότερα, δεν το χρειάστηκα ποτέ, δεν έχω άποψη. Απο την άλλη έχω να πώ τα καλύτερα για το Service της LG. Πολύ καλύτερο το UI του Xperia(προσωπική άποψη) είναι και αδιάβροχο. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα το βρείς, τόσο καινούργιο όσο και μεταχειρισμένο. Στα λεφτά που έχει φτάσει καινούργιο αξίζει περισσότερο το Z3. 1
pc-neon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εγω μιλάω για αυτα τα 2....δλδ μου προτείνεις το z2 ??? ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά... βασικά είμαι ανάμεσα σε samsung galaxy alpha.sony z2.samsung galaxy s5,Huawei ascend mate 7..
kataramenos32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εγω μιλάω για αυτα τα 2....δλδ μου προτείνεις το z2 ??? ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά... βασικά είμαι ανάμεσα σε samsung galaxy alpha.sony z2.samsung galaxy s5,Huawei ascend mate 7.. Αν μιλαμε για καινουργιο κινητο στα 363+ευρω υπαρχουν και αλλες επιλογες βλεπε Huawei p8,G4 με λιγα παραπανω που ειναι σαφως καλυτερες επιλογες.Αν μιλαμε για Used τοτε προφανως και Z2. Ο φιλος σε ρωτησε αν θα παρεις καινουρια συσκευη η οχι.Αν μπορουσες να μας απαντησεις θα μας διευκολυνες να λυσουμε την απορια σου
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εγω μιλάω για αυτα τα 2....δλδ μου προτείνεις το z2 ??? ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά... βασικά είμαι ανάμεσα σε samsung galaxy alpha.sony z2.samsung galaxy s5,Huawei ascend mate 7.. Στην μια προταση γραφεις για αυτα τα 2 και μετα απο κατω αναφερεις και αλλα.Τελος παντων. Οι καλυτερες προτασεις της αγορας απο Android για να μην το κουραζουμε στα χρηματα αυτα ειναι https://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-Ascend-P8-16GB.html?from=catspan https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspan https://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html?from=catspan Τωρα το γιατι κοιτας στο G3 αυτα τα χρηματα σου φτανουν για το G4 ή γιατι κοιτας κινητα με 2gb ram και παλια μοντελα ενω εγω σου προτεινω κινητα του 2015 με 3gb ram και οτι πιο κορυφαιο κυκλοφορει και τα προσπερνας δεν μπορω να το καταλαβω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα