bOne_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους.Θελει ενα φιλαρακι να φτιαξει ενα pc για τη μητερα του κομματι κομματι με budjet 200 και max 300ε εαν θεωρειται αναγκαιο.Το μονο που τον/την ενδιαφερει οπως μου ειπε ειναι να εχει μεγαλο αποθηκευτικο χωρο οπως 1T ή 2T για αποθηκευση συνταγων (ναι κι εγω την ιδια γκριματσα εκανα) και ταινιων και σερφαρισμα στο ιντερνετ.Με λιγα λογια ζηταει κουτι, mobo, cpu, ram/s, τροφοδοτικο, hdd. Αν ξεχναω κατι διορθωστε με. Καρτα γραφικων δε νομιζω πως του χρειαζεται γι αυτο δε την αναφερω, εσεις ξερετε καλυτερα.Ευχαριστω εκ των προταιρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα ηταν καλυτερα ενα λαπτοπ και ενας εξωτερικος? Περιφερειακα εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ας δει και για κανα μεταχειρισμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το κουτί έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό και η μητρική ενσωματωμένη κάρτα γραφικών για να μπορεί να βλέπει και τις ταινίες αξιοπρεπώς. Με αυτή την σύνθεση είσαι παραπάνω από μπόμπα, ενώ θα έλεγα ότι δεν υστερεί ιδιαίτερα σε υπολογιστική ισχύ από αρκετά ακριβότερα συστήματα. Ειναι στα 275 ευρώ και αν θέλει βάζει και άλλα 4g ram και παει στα 300 ευρώ. Άποψη μου είναι ότι πολύ κρίμα να κόψεις πχ 50 ευρώ και να πας στα 225 διότι αυτό το 50ρικο θα σου στερήσει πολύ μεγάλη υπολογιστική ισχύ. Απο e-shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το κουτί έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό και η μητρική ενσωματωμένη κάρτα γραφικών για να μπορεί να βλέπει και τις ταινίες αξιοπρεπώς. Με αυτή την σύνθεση είσαι παραπάνω από μπόμπα, ενώ θα έλεγα ότι δεν υστερεί ιδιαίτερα σε υπολογιστική ισχύ από αρκετά ακριβότερα συστήματα. Απο e-shop οχι καλο τροφοδοτικο και χρειαζεται καρτα γραφικων νομιζω...ο 4300 δεν εχει ενσωματωμενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το κουτί έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό και η μητρική ενσωματωμένη κάρτα γραφικών για να μπορεί να βλέπει και τις ταινίες αξιοπρεπώς. Με αυτή την σύνθεση είσαι παραπάνω από μπόμπα, ενώ θα έλεγα ότι δεν υστερεί ιδιαίτερα σε υπολογιστική ισχύ από αρκετά ακριβότερα συστήματα. Απο e-shop force τροφοδοτικο = προσοχη. και καλυτερα να θυσιασει 30 ευρο και να παρει ακομα 4gb ram. φαντασου , καμια 10αρια καρτελες και 1-2 video να παιζουν απο flash η μη σελιδες. θα τερματιζει η ram! + η iGpu Που θα δεσμευει vram απο την ram. + στον greg θες APU για να εχεις ενσωματομενα γραφικα (τωρα το προσεξα) σε αυτα τα λευτα παει για A10-5800K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 φαντασου , καμια 10αρια καρτελες και 1-2 video να παιζουν απο flash η μη σελιδες. θα τερματιζει η ram! Φίλε, η μαμά του το θέλει για συνταγές (!) και ταινίες και εσύ την έκανες χάκερ… Εγώ έχω 2gb ram και δεν τερματίζει τίποτα με αυτά που λες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 τα παραλες. απλα , στη συνθεση που εκανες το τροφοδοτικο ειναι μαπα, η ram ειναι λιγη και δεν εβαλες καν καρτα γραφικων (η APU). ενα απλο pc , καθημερινης χρησης θελουμε να στησουμε. εν ετη 2015 (2016 βασικα) 3,5 gb ram , ( γιατι τοσο και λιγοτερο θα ειναι ) δεν φτανουν για τιποτα! και αντε βγαζει 1-2 χρονια..μετα? σκοπος ειναι να κρατησει και μια 5αετια ανετα χωρις προβληματα και γρινιες.(γιατι ετσι κανουν οι μαμαδες ΧΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bOne_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα ηταν καλυτερα ενα λαπτοπ και ενας εξωτερικος? Περιφερειακα εχει? Εχει ναι. Οσον αφορα τη καρτα γραφικων, εγω που παιζω dota2 δεν εχω, ειμαι με την ενσωματομενη και ειμαι μια χαρουλα απο γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 οχι καλο τροφοδοτικο και χρειαζεται καρτα γραφικων νομιζω...ο 4300 δεν εχει ενσωματωμενη... Κανένας FX δεν έχει. Έχει η μητρική ρε φίλε λέμε... Μια απλή να κάνει την δουλειά της. τα παραλες. απλα , στη συνθεση που εκανες το τροφοδοτικο ειναι μαπα, η ram ειναι λιγη και δεν εβαλες καν καρτα γραφικων (η APU). Εσύ τα παραλές φίλε. 200 με 300 ευρώ σου λέει… Αυτά που λες είναι εκτός θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 πιστευεις οτι με 3+ gb ram , θα ειναι ομαλη η χρηση του υπολογιστη? αρχειο σελιδοποιησης , vram ? αυτα δεν τα σκευτεσαι? sp1 + updates? και αλλα ποσα θα τρεχουν απο πισω ρεαλιστικα απαντησε. και μην πεις να βαλει win xp μονο τα widget στην επιφανεια εργασιας να βαλει ενα ημερολογια ενα ρολοι και καμια χαζομαρουλα ηδη του πεφτουν πολλα του υπολογιστη. και σου λεω σκεψου σε 1-2 χρονια. τωρα εχω εναν firefox (1 καρτελα) ανοιχτο ενα skype και ενα viber στο pc (win 7 x64 , full updated) και τρωει το 48% της ram μου. ειμαι με 8192mb. --- επισης το e-shop δεν ειναι το μονο μερος που μπορεις να αγορασεις υπολογιστη. και για τετοια χρηση δεν ειναι αναγκη να παρεις brand new. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 4GB όχι απλά είναι αρκετά για τη δουλειά και το μπάτζετ που τα θέλει, αλλά είναι υπερβολή. Απλά βγάλε για λίγο κανά μόντουλ από το pc σου, κανε την χρήση που θα κάνει η μαμά και θα καταλάβεις ότι είναι υπεραρκετά. Παρόλα αυτά, αν θέλει βάζει 8gb και φτάνουμε στα 300 ευρώ.Όμως από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περιθώριο για κάρτα η καλύτερο τροφοδοτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bOne_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Να παρακαλεσω να μην δημοσιευοντε σχολια εαν δεν εχουν καποια προταση αγορας ή τουλαχιστον χωρις καποια τροποποιηση σε υπαρχουσα προταση.Bermudakias33 σε ευχαριστω πολυ.Προσωπικα θεωρω οτι δεν χρειαζοντε τα 8Gb ram για να βλεπει ταινιες και συνταγες. Δεν εχω δει και πολλες multitasking μαναδες.Αλλα σιγουρα ξερω και καταλαβαινω τι λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 https://gyazo.com/c40ab7cc57c1a9cfcd941e3dd7ef0dce 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 από visionstudio.gr : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα