Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Διέγραψα Καταλαθος κάποια αρχεία που είχα στον εξωτερικό μου και θέλω να τα επαναφέρω.

Δεν έχω ξαναγράψει στον δίσκο από τότε.

Υπάρχει κάποιος τρόπος?

Επίσης..

Εάν μπορεί κάποιος να του φέρω τον σκληρό να μου κάνει την διαδικασία θα του ήμουν υπόχρεος.. Από αθηνα

Να σημειωθει πώς ο σκληρός αυτός ήταν εσωτερικός...έχει τα Windows7.. Και έγινε εξωτερικός...

Ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπέρα,

δοκιμασε active file recovery ή το easus...:)

Δημοσ.

όπως έγραψε και το παιδί απο πάνω,active file recovery με superscan.

ΠΡΟΣΟΧΗ τα αρχεία που θα ανακτήσεις θα τα ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ σε ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΑΠ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!

αφού τελειώσει το recovery και δεν θες κάτι αλλο,τότε θα περάσεις τα ανακτημένα αρχεία στον δίσκο.

Δημοσ.

Καλημέρα !

Προσωπικά είχα καλά αποτελέσματα σε απολύτως παρόμοια περίπτωση με το πρόγραμμα Recuva. Το κατέβασα απ' την ιστοσελίδα του, το εγκατέστησα στο δίσκο του υπολογιστή, το έτρεξα και ζήτησα να κάνει scan. Ανέκτησε όλα τα αρχεία από ένα flash drive τα οποία κατά λάθος είχα διαγράψει. Πολύ καλά έκανες και δεν έγραψες τίποτα στο δίσκο απ' τη στιγμή της διαγραφής των αρχείων και μετά. Αυτό σου δίνει πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Φιλικά,

Ο Άσπρος Γάτος

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα,

δοκιμασε active file recovery ή το easus... :)

Μου βρισκουν τα αρχεια αλλα δεν με αφηνουν να τα κανω recover γιατι πρεπει να αγορασω τα προγραμματα...και στα 2 αυτο λεει...

Εκτος και αν κανω κατι λαθος εγω

Δημοσ.

Οκ παιδες..το εψαξα λιγο..

Τελικα ορισμενα αρχεια ειχαν καταστραφει οποτε και οταν τα επανεφερα ηταν αλλοιωμενα.

Παντος μου εβγαλε σωστα τους τιτλους των τραγουδιων και των βιντεο ωστε να τα ξνακατεβασω!

Thnx :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...