Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα reviews που λες ενας που του λεει οτι δεν εκλεινε ο υπολογιστης και μετα που εκλεισε δεν ανοιγε και εκανε rr μαλλον την επαθε απο OC...αλλο εχει υψηλες θερμοκρασιες...αυτα φτιαχνοντε με ενα καλο προφιλ στο msi afterburner...

Γενικα θα βρεις αρνητικα και θετικα παντου...εγω σου προτεινα αυτη οντας η πιο φθηνη και η gigabyte δεν ειναι κακια εταιρια...ναι πολλες καρτες της εχουν βγαλει προβληματα αλλα η μονη εταιρια που μου ερχεται στο μυαλο με λιγοτερα προβληματα ειναι η Sapphire...https://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html

Αν μπορει ο φιλος σου να βαλει το χερι στην τσεπη για ενα 20αρικο επιπλεον τοτε ακομα καλυτερα!

Ειμαι και εγω κατοχος της προηγουμενης γενιας και μονο θετικα εχω να πω!

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά, ότι κάρτα και να έπαιρνε Gigabyte θα έπαιρνε σαν εταιρεία γιατί του αρέσει, αλλά στην προκειμένη δεν ξέρω τί θα κάνει.

Του τα έχω στείλει και εγώ, τα βλέπει και αποφασίζει.

Όσον αφορά τη μητρική, η διαφορές ανάμεσα σε 2133 και σε 2400 ας πούμε είναι ελάχιστες ώστε να μην δικαιολογούν μια άνοδο σε τιμή για μητρική που να σηκώνει χωρίς oc πάνω από 2133? (είναι και το ψυχολογικό του θέματος στη μέση γιαυτό ρωτάω.. λέει: αφού θα δώσω που θα δώσω να φτιάξω κάτι ''δυνατό'')

Για μνήμες μάλλον καταλήγει εδώ: http://www.guaranty.gr/product/1002525/kingston-hyperx-fury-8gb-ddr4-2400mhz-hx424c15fbk2.html

Δημοσ.

μηδενικη διαφορα...οταν λεμε 0 εννοουμε 0...το απολυτο κιολας!χαχαχα

η μονη διαφορα στις ραμ φαινεται σε μεγαλυτερα νουμερα και αυτα οχι στην χρηση αλλα μονο σε benches...οποτε αν με ρωτας ακομα και με 2 ευρο να την βρει παραπανω ας μην την παρει...

• Like 1
Δημοσ.

επειδή τον 6500 το έχω και δουλεύει πολύ βαριά , ΔΕΝ χρειάζεται ψύκτρα , χρησιμοποίησε της μαμάς που είναι υπεαρκετή και θα παραμείνει κρύος όσο και αν τον πιέσεις (έχει πολύ χαμηλό TDP σαν τους παλιούς Ι3)

Δημοσ.

Ναι, έχω δει ότι συμπεριφέρεται καλά η μαμά, αλλά αυτός θέλει κάποια aftermarket να βάλει.

Θα βάλει και καλή πάστα :-D  :-D : 

Μνήμες θα βάλει μάλλον αυτές που έχουν 14-14-14 σε σχέση με τις 2400 που είναι 15-15-15: http://www.mgmanager.gr/dimms-ddr4/49946-kingston-hyperx-fury-8gb-2x4gb-ddr4-2133mhz-cl14-black-hx421c14fbk28.html

Δημοσ.

Ναι, έχω δει ότι συμπεριφέρεται καλά η μαμά, αλλά αυτός θέλει κάποια aftermarket να βάλει.

Καλά κάνει για να χει το κεφάλι του ήσυχο, να μην ασχολείται κατά περιόδους και για να τη κρατήσει και για άλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, ο φίλος πήρε για μητρική την Asus z170-k τελικά και για ψύκτρα την 212 evo.

Οπότε μένει κάρτα γραφικών, μνήμες και επεξεργαστής.

Καλη επιλογη για ψυκτρα(κλειδωμενο επεξεργαστη εχει ουτως ή αλλως σκετη υ περβολη οι αεροψυξεις των 50+ευρω)κακη επιλογη σε μητρικη.

Δημοσ.

Πες μας ρε άνθρωπε και το γιατί.. :P Ένα σκέτο ''κακή επιλογή σε μητρική'' δεν λέει κάτι..

ΥΓ: Την ψύκτρα την πήρε από eshop, την έχει προσφορά στα 32.

Δημοσ.

Γιατι ειναι φθηνη Z μητρικη(δηλαδη για overclock)για κλειδωμενο επεξεργαστη. Επισης οι Z μητρικες αξιζουν εκτως του overclocking καθως ειναι οι μονες που μπορουν να δεχτουν και Sli καρτων γραφικων απο ολες τις μητρικες που δεχεται ο επεξεργαστης και αυτη ουτε αυτο δεν υποστηριζει.Κοινως μπορουσες να αγοραζε με τα ιδια λεφτα μια τουμπανη H170 μητρικη. Βεβαια την δουλεια της την κανει.

• Like 2
Δημοσ.

Έγινε, ευχαριστώ. Θα του το πω. Είναι και η πιο ''φρέσκια'' που έχει η mx4.

Απλά, όσο διάβαζα στο νετ κάτι φορουμ οι μισοί λέγαν silver 5 και οι άλλοι μισοι mx4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...