Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα μου εχουν δωσει ενα cd εχονταν μεσα ενα τραγουδι τυπου cda  θελω να το αντιγραψω να το εχω στον υπολογιστη γιατι θελω να το επεξεργαστω .. εχω προσπαθησει με διαφορες εφαρδμογες αλλα δεν μπορεσα πχ cd burner xp .. δεν μπορω να το αντιγραψω !! μηπως ξερετε καποιο προγραμμα για να το αντιγραψω κι μετα να το κανω mp3 για να μπορω να το επεξεργαστω !! Σας ευχαριστω

Δημοσ.

windows media player. Μια χαρά θα κανει τη δουλειά που θες

πως ρε φιλε το προσπαθησα αλλα δεν!

θες να μου πεις λιγο την διαδικασια??

windows media player. Μια χαρά θα κανει τη δουλειά που θες και απευθείας σε mp3 είτε σε άλλη μορφή πχ wma.

γιατι μου βγαζει πως δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη

Δημοσ.

Δεν κάνεις κάτι τρομερό ούτε πειραζεις ρυθμίσεις, απλά βάζεις το cd και πάνω σου εμφανίζει "RIP CD" επιλογή και δίπλα ακριβώς "RIP settings>Format" όπου διαλέγεις το φορματ που θες. Πατάς "RIP CD" και στο μετατρέπει είτε ένα κομμάτι ή οσα θες επιλέγεις.

Έχω την έκδοση windows media player 12.

Δημοσ.

Δεν κάνεις κάτι τρομερό ούτε πειραζεις ρυθμίσεις, απλά βάζεις το cd και πάνω σου εμφανίζει "RIP CD" επιλογή και δίπλα ακριβώς "RIP settings>Format" όπου διαλέγεις το φορματ που θες. Πατάς "RIP CD" και στο μετατρέπει είτε ένα κομμάτι ή οσα θες επιλέγεις.

Έχω την έκδοση windows media player 12.

νταξ φιλε μου το καταφερα σε ευχαριστω

Δημοσ.

Μια σημείωση για το wmp. Μπορεί να δημιουργείθηκαν wma αρχεία με drm που δεν μπορούν να παίξουν σε άλλες συσκευές πέρα από αυτήν που τα δημιούργησε. Πέρασε τα κομμάτια σε ένα στικάκι και δοκίμασε τα κάπου αλλού να δεις αν παίζουν.

Αλλιώς πήγαινε στο μενού Εργαλεία->Επιλογές->Αντιγραφή μουσικής από CD και όρισε σαν μορφή το MP3. Βάλε και 192 ή 256 Kbps στην ποιότητα ήχου και είσαι έτοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...