erasmia394 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα, στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά ποντίκια διαφόρων εταιρειών και με μεγάλο εύρος τιμών. Ακριβό ποντίκι δε σημαίνει απαραιτήτως όμως και βολικό ποντίκι. Η δοκιμή του προϊόντος, πριν την αγορά του, σίγουρα θα σας βγάλει από τη δύσκολη περίπτωση του να δαπανήσετε ένα σημαντικό ποσό για ένα ποντίκι που τελικά δε θα σας βολέψει.Η εταιρία Corsair ενώ αρχικά ξεκίνησε κυρίως με την παραγωγή μνημών (RAM), στη συνέχεια εισχώρησε σε πολλές κατηγορίες υλικού (hardware) συμπεριλαμβανομένων των τροφοδοτικών, SSDs, μηχανικών πληκτρολογίων, προϊόντων ήχου κτλ. Η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται στο χώρο των υπολογιστών από το 1994 οπότε και έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία στο πως λειτουργούν τα πράγματα στην αγορά και με την πάροδο των χρόνων έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Με έναν στοχευμένο και έξυπνο τρόπο προώθησης των προϊόντων της (branding), η συγκεκριμένη εταιρία φέρνει στο αγοραστικό κοινό μία νέα σειρά προϊόντων με κυρίαρχο το κίτρινο χρώμα. Η Corsair κατέχει μια ηγετική θέση όσο αφορά την καινοτομία φωτισμού RGB, γι’ αυτό και οι νέες σειρές προϊόντων της έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το συγκεκριμένο τύπο φωτισμού. Το τελευταίο διάστημα λανσαρίστηκαν από την Corsair πληκτρολόγια RGB, ακουστικά αλλά και ποντίκια. Με μία συνεργασία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015, η παραπάνω εταιρία μας ξαναπαρουσιάζει το Sabre Laser RGB Mouse με καινούργια εμφάνιση, νέο συνδυασμό χρωμάτων και το λογότυπο της Team-dignitas αντί του λογότυπου της Corsair. Site: Corsair Sabre Team Dignitas E-Sports Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Η επισημη τ ιμη του στην Αμερικη 55 δολλαρια και στην Ελλαδα 63ευρω,respect.... Παντως κορυφαιο ποντικι απο την Corsair θεωρω μονο το M65. Δεν ξερω τι αλλαγες εχει κανει η εταιρια παντως πιο παλια που κοιταζα για ποντικια τα M60 και M90 ειχαν βγει αρκετα προβληματικα ποντικια,ειδικα το M90 που κοιταζα εγω τοτε για mmo,με παρα πολλα προβληματα στο software/firmware updates. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 βασικά στην Ελλάδα δεν έχει έρθει η συγκεκριμένη έκδοση με αυτά τα χρώματα αλλά η απλή. Οπότε ίσως και να είναι και πιο ακριβό LOL. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 βασικά στην Ελλάδα δεν έχει έρθει η συγκεκριμένη έκδοση με αυτά τα χρώματα αλλά η απλή. Οπότε ίσως και να είναι και πιο ακριβό LOL. Καλυτερα να μην ερθει καθολου γιατι και ακριβοτερο και πιο ασχημο ε δεν λεει https://www.skroutz.gr/s/5883292/Corsair-Sabre-Laser.html?keyphrase=corsair+sabre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2156 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τ να πει κανεις πιο ακριβά ελλαδα απο Αμερική με το ευρω στο 1.25 του δολαρίου ελλαδα το μεγαλείο σου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Tρίχες. Εγώ έχω πάψει πολύ καιρό να παίζω σε PC, οπότε έχω ένα εργονομικό για τον iMac (όχι αυτό που σου δίνουν, ενσύρματο εργονομικό για γραφικά). Πάντως και τότε που έπαιζα άπειρες ώρες παιχνίδια σε PC, τόσο "σούπερ-ντούπερ-ουάου" ποντίκι δεν είχα - και έπαιζα "τζετ", μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ελπίζω να μην είναι υπερτιμολογημένο προϊόν όπως συνηθίζουν οι "Premium" εταιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ειχα για 2 χρονια ενα mamba νταξ... γαμω μεν αλλα κακοι drivers ολο κατι περιεργα μου εκανε και αυτο το να φορτιζει καθε λιγες ωρες, ηταν λιγο ακυρο. εχω χασει ποσα games ετσι lol. Εν ολιγοις δεν νομιζω οτι αξιζε τα τοσα λεφτα του, το περιμενα flawless και απογοητευτηκα. Εαν δεν ειχε αυτα τα θεματακια, σαν αισθηση ηταν καταπληκτικο και εκανε μεγαλη διαφορα στο gaming. Ειναι οπως καποιοι συνηθιζουν να παιζουν σε ψηλο ping και μονο παιζοντας σε χαμηλο συνειδητοποιουν ποσο διαφορετικο ειναι.Παντως, απο την αλλη αμα δε πληρωσεις, δε θα μαθεις τελικα εαν εχει για σενα διαφορα ή οχι ενα πολυ καλο ποντικι σε σχεση με ενα απλο των 10 ευρω. Ειναι λιγο υποκειμενικο το ζητημα θεωρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Tρίχες. Εγώ έχω πάψει πολύ καιρό να παίζω σε PC, οπότε έχω ένα εργονομικό για τον iMac (όχι αυτό που σου δίνουν, ενσύρματο εργονομικό για γραφικά). Πάντως και τότε που έπαιζα άπειρες ώρες παιχνίδια σε PC, τόσο "σούπερ-ντούπερ-ουάου" ποντίκι δεν είχα - και έπαιζα "τζετ", μια χαρά. εγω το μονο που μπορω να πω οτι με βοηθησε ειναι ενα mousepad της razer το spyx, το ποντικι κλαιν μαιν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τ να πει κανεις πιο ακριβά ελλαδα απο Αμερική με το ευρω στο 1.25 του δολαρίου ελλαδα το μεγαλείο σου Που κανεις αυτη την ισοτιμια? Θελω και γω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Που κανεις αυτη την ισοτιμια? Θελω και γω! Στο civ. Κατεβαζεις mod που σταματαει το χρονο στο 2013 και ετσι εχεις για παντα την ισοτιμια στο 1/1.25. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα