ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κωστα, ευχαριστω για την προταση σου φιλε,τα καλυτερα στην ελληνικη αγορα; δε το γνωριζα αυτο, μαλιστα ,g4 λογο μεγεθους το αποκλειω ,m9 το αποκλειω λογου τιμης (ακομη και μεταχειρισμενα πανακριβα τα δινουν, ποιος τα αγοραζει αραγε; ) αρα s6 και ξερο ψωμι, θα δουμε ,εχω δυο μερες ν αποφασίσω παρακολουθα τις αγγελιες με τα htc πολλες φορες βγαινουν m9 σε καλη τιμη καπου στα 380 ειναι κορυφη η συσκευη 1
arma1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 αυτο θα κανω φιλε αλλα οχι για πολυ , πιστευω σημερα - αυριο να καταληξω καπου ,380 καλα ειναι ,κατι 430 που βλεπω ουτε κατα συζητηση ,απορω αν θα το παρει καποιος 1
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 παρακολουθα τις αγγελιες με τα htc πολλες φορες βγαινουν m9 σε καλη τιμη καπου στα 380 ειναι κορυφη η συσκευη Αυτο παλι απο που προκυπτει.Η συσκευη σε σχεση με το M8 εχει φαει χοντρο κραξιμο και για την καμερα(που και καλα αλλαξαν απο αυτη του m8)και για την επιλογη του επεξεργαστη αλλα και γενικα σαν συσκευη. Ναι τα Htc εχουν το αξιολογο και σταθερο Htc Sense αλλα μεχρι το M8 ηταν αξιολογα. Μετα η εταιρια βγαζει την μια αποτυχια πισω απο την αλλη και δεν ειναι και τυχαια και τα οικονομικα της. Να και ενα τυχαιο video review απο ενα γνωστο για την ''κορυφη'' σε σχεση παντα και με το προηγουμενο m8 youtuber
ziaba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Η καμερα του m9 ειναι καλυτερη του m8 απλα θελει σταθερο χερι , να ναι καθαρο το τζαμακι (πολυ συμαντικο) και καδρο στα 10:7 για 20ΜP δεν ειναι τυχαιο που η μια φωτο του πιανει πανω απο 5 MB χωρο ενω στο Μ8 μολις 2. Ολες οι συσκευες με αυτον τον επεξεργαστη εχουν φαει κραξιμο επειδη ζεσταινετε...αλλα οποιος θελει 5ιντσο μεταλλικο με αυτα τα σπεκς το m9 ειναι μονοδρομος. αυτο θα κανω φιλε αλλα οχι για πολυ , πιστευω σημερα - αυριο να καταληξω καπου ,380 καλα ειναι ,κατι 430 που βλεπω ουτε κατα συζητηση ,απορω αν θα το παρει καποιος ναι συμφωνω πανω απο 380 (μην πω 350) δεν λεει αν δεις πριν κατι μερες εφυγε ενα στα 300 τρελη ευκαιρια 2
arma1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Η καμερα του m9 ειναι καλυτερη του m8 απλα θελει σταθερο χερι , να ναι καθαρο το τζαμακι (πολυ συμαντικο) και καδρο στα 10:7 για 20ΜP δεν ειναι τυχαιο που η μια φωτο του πιανει πανω απο 5 MB χωρο ενω στο Μ8 μολις 2. Ολες οι συσκευες με αυτον τον επεξεργαστη εχουν φαει κραξιμο επειδη ζεσταινετε...αλλα οποιος θελει 5ιντσο μεταλλικο με αυτα τα σπεκς το m9 ειναι μονοδρομος. ναι συμφωνω πανω απο 380 δεν λεει αν δεις πριν κατι μερες εφυγε ενα στα 300 τρελη ευκαιρια αυτο με τα 300 εγω το πηρα για φιλο ,μου αρεσε και ψιλο θελω και εγω τωρα , θα δουμε, τα συμπερασματα μου ειναι τα εξής 1. samsung s6, εχει μερικα προβληματακια 2. htc m9, οντως θεμα με την καμερα και λιγο η μπαταρια 3. p8 , πολυ καλο αλλα θελω να το αποφυγω 4. honor 7 , δε το γνωριζω αλλα φαινετε καλο με μειονεκτημα που δεν εχει NFC, αν και βλεπω προς το παρων δε μας χρειαζεται (για τα επομενα 2 χρονια) 5 G4 δε θελω να το δω, χρυσο καλο αλλα δε μου κανει το μεγεθος 6 z3 που αναφερθηκε ,διαβασα προβληματα με τον ηχο ,ειτε στο μικρωφονο ειτε στο μεγαφωνο 7 δεν βλεπω να υπαρχει κατι αλλο ,τωρα το τι θα παρω;;; θα δειξει 1
arma1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον το αποφασισα ,honor 7 καινουριο η htc m9 μεταχειρισμενο ,οποιο προκυψει πρωτο απο τα δυο , σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τον χρονο σας edit ελπιζω να μη μου αλλαξει καποιος την αποφαση μου 1
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7448262/Huawei-Honor-7-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=Honor+7 Ρε συ το εχω γραψει και πιο πισω,αφου το Honor 7 δεν εχει ακομα κυκλοφορησει πως το εχεις τοσο σιγουρο?
arma1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7448262/Huawei-Honor-7-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=Honor+7 Ρε συ το εχω γραψει και πιο πισω,αφου το Honor 7 δεν εχει ακομα κυκλοφορησει πως το εχεις τοσο σιγουρο? Σου ανεφερα πιο πανω οτι εχω την δυνατοτητα να το παρω απ εξω
Shakur Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δες το Huawei G8 τα έχει όλα αυτά που θες. Το έχω εδώ και 10 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Στο Σκρουτζ το έχει γύρω στα 380 ευρώ . 2
arma1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 μεγαλο ειναι φιλε, αν προσεξες αναφερω εως 5.2 ιντσες ,μετα ξεφευγουμε ,αν ηθελα 5.5 θα επερνα χωρις δευτερη σκεψη το g4
HALF EVIL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Με το δεδομένο ότι από 2016 κυκλοφορεί ο Q820 βρες ένα μεταχειρισμένο Ζ3 ή Μ8 γιατί κατά το καλοκαιράκι θα ψάχνεις πάλι για κινητό. 1
arma1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 λες να κανει την διαφορα ο Q820 ;; αν το κρατησω μεχρι το καλοκαιρι ρεκορ θα ειναι για μενα
HALF EVIL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως δεν θα έπερνα τώρα κινητό με σκοπό να το κρατήσω 2-3 χρόνια.
arma1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα , με το που αγοραζεις σημερα κινητο το κρατας μεχρι να αλλαξει η τεχνολογια ,τωρα αν αλλαξη επεξεργαστη λιγο το κακο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα