Προς το περιεχόμενο

samsung s6 vs htc m9 vs honor 7 κλπ κλπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλυτερα κινητα εννοει πιο διαφημισμενα προφανως αλλα τελος παντων.

Για μενα στα χρηματα που δινεις αν σε καλυπτε το p8 ξανααγορασε το τωρα που εχει πεσει και αλλο η τιμη του και ασε τον απο πανω κυριο να δινει 100ευρω παραπανω για να μπει και αυτος στην μαζα των Samsung που εχει η Ελλαδα.

Και να μην σε καλυπτει η μπαταρια οπως λες αγορασε power bank, γιαυτο το λογο εχουν βγει. Αλλοι πχ προτιμανε κινητα τυπου G4 για να κουβαλανε και 1 μπαταρια μαζι(αποσπωμενη μπαταρια)αν τους χρειαστει.

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

power bank εχω αυτο της xiaomi, δε θελω να παω παλι στο p8 ,με τρομαζει λιγο και το sar που εχει, κατα τ αλλα ειναι φοβερο , για να δουμε που θα καταληξουμε

Δημοσ.

power bank εχω αυτο της xiaomi, δε θελω να παω παλι στο p8 ,με τρομαζει λιγο και το sar που εχει, κατα τ αλλα ειναι φοβερο , για να δουμε που θα καταληξουμε

Το Sar παλι που κολλαει/ξεπεταχτηκε σαν αρνητικο??? Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν θες να πας στο P8 αφου σε καλυψε κιολας οπως λες σε ολα και στα χρηματα του δεν υπαρχουν και πολλα αντιστοιχα κινητα να κοιταξεις .Το Honor7 δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα αρα τρωει ακυρο με το καλημερα εκτως αν θες να περιμενεις.

Και τα iphone πχ δεν εχουν χαμηλο Sar αλλα στην αρχη δεν ειδα να σε ανησυχει αυτο.....

Δημοσ.

Το Sar παλι που κολλαει/ξεπεταχτηκε σαν αρνητικο??? Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν θες να πας στο P8 αφου σε καλυψε κιολας οπως λες σε ολα και στα χρηματα του δεν υπαρχουν και πολλα αντιστοιχα κινητα να κοιταξεις .Το Honor7 δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα αρα τρωει ακυρο με το καλημερα εκτως αν θες να περιμενεις.

Και τα iphone πχ δεν εχουν χαμηλο Sar αλλα στην αρχη δεν ειδα να σε ανησυχει αυτο.....

αν μπορω να το αποφυγω γιατι οχι; αλλο sar 1 και αλλο 1.70, μεχρι σημερα δεν εχω δει αλλο κινητο με τετοιο νουμερο, δεν ειπα οτι μ ενοχλει τοσο πολυ αλλα λεω τωρα, για το honor 7 εχω την δυνατοτητα να το παρω απ εξω, αλλα και αυτο δεν ειναι ολοκληρωμενο τηλεφωνο

Δημοσ.

Το καλυτερα κινητα εννοει πιο διαφημισμενα προφανως αλλα τελος παντων.

Για μενα στα χρηματα που δινεις αν σε καλυπτε το p8 ξανααγορασε το τωρα που εχει πεσει και αλλο η τιμη του και ασε τον απο πανω κυριο να δινει 100ευρω παραπανω για να μπει και αυτος στην μαζα των Samsung που εχει η Ελλαδα.

Και να μην σε καλυπτει η μπαταρια οπως λες αγορασε power bank, γιαυτο το λογο εχουν βγει. Αλλοι πχ προτιμανε κινητα τυπου G4 για να κουβαλανε και 1 μπαταρια μαζι(αποσπωμενη μπαταρια)αν τους χρειαστει.

Και για πες Μου ενα κινητό που να είναι καλύτερο, σε έναν τομέα (εκτός της μπαταρίας) από s6,και g4;

Οι δύο Καλύτερες οθόνες, Οι δύο καλύτερες καμερες, Ο καλύτερος επεξεργαστής( στο s6) ,Η γρηγορότερη ram

(σEτο s6) Αφαιρουμενη μπαταρία το g4(Μαλλον το μόνο κινητό, του 2014-2015 και το NOT 4 που το έχουν αυτό) (μιλαω πάντα για τα κορυφαία κινητά)

Είτε σου βαρέσει είτε όχι Είναι τα δύο καλύτερα...και διέψευσε με με επιχειρήματα

Δημοσ.

Και για πες Μου ενα κινητό που να είναι καλύτερο, σε έναν τομέα (εκτός της μπαταρίας) από s6,και g4;

Οι δύο Καλύτερες οθόνες, Οι δύο καλύτερες καμερες, Ο καλύτερος επεξεργαστής( στο s6) ,Η γρηγορότερη ram

(σEτο s6) Αφαιρουμενη μπαταρία το g4(Μαλλον το μόνο κινητό, του 2014-2015 και το NOT 4 που το έχουν αυτό) (μιλαω πάντα για τα κορυφαία κινητά)

Είτε σου βαρέσει είτε όχι Είναι τα δύο καλύτερα...και διέψευσε με με επιχειρήματα

Θες επιχειρηματα???

1)Στο G4 εριξε ακυρο ο ιδιος ο ts λογω της μεγαλης οθονης

2)Στο S6 πεφτει ακυρο λογω τιμης και χαλια μπαταριας.

Επειδη το θεμα ανοιχτηκε για το τι ειναι καλυτερο για τον ts και οχι για να κανουμε διαφημιση στα κινητα/εταιριες.

Δημοσ.

Σιγα τη διαφορα 5.2 κ 5.5 ,παρε G4 να ευχαριστηθεις. Ασε που ειναι κ μαζεμενο πολυ σαν μεγεθος.

τι να πω φιλε, το ειδα απο κοντα και τρομαξα ,θα κανω ακομη μια προσπαθια ,θα παω αυριο να το δω

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν σου αρεσε το μεγεθος του τελος το πραγμα. Αυτο ελειπε να επιβαλουμε στον αλλο τι θα αγορασει αν δεν το θελει.Ελεος με μερικα ατομα που γραφουν πραγματικα οτι να ναι λες και νομιζουν οτι ειναι για ολους τα phablet κινητα(γιατι ολως τυχαιως απο 5.5ιντσες και πανω θεωρειται ανετοτατα phablet οτι διαστασεις και να εχει.

S6

Καλα η δικια σου περιπτωση δυστηχως ειναι γνωστη στο forum. Φανταζομαι θα δωσεις στον ts και τα 50-60ευρω παραπανω απο το budget του που κοστιζει το S6 ετσι :)

• Like 1
Δημοσ.

τι να πω φιλε, το ειδα απο κοντα και τρομαξα ,θα κανω ακομη μια προσπαθια ,θα παω αυριο να το δω

Για τσέκαρε το λίγο εδώ σε σχέση με το p8 που είχες. Δεν μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά 

Δημοσ.

Για τσέκαρε το λίγο εδώ σε σχέση με το p8 που είχες. Δεν μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά 

το τσεκαρα απο κοντα φιλε ,αλλη αισθηση το ενα κινητο με το αλλο ,και δεν υπερβαλω ,μαλλον εσυ δε θα το ειδες απο κοντα  :P

Δημοσ.

το τσεκαρα απο κοντα φιλε ,αλλη αισθηση το ενα κινητο με το αλλο ,και δεν υπερβαλω ,μαλλον εσυ δε θα το ειδες απο κοντα  :P

Από κοντά όχι δεν τα έχω δει. note 3 έχω οπότε όλα normal μου φαίνονται  :P . 

Αφού σου φαίνεται όντως μεγάλο τότε όντως μέχρι 5.2 να δεις. sorry που δεν βοήθησα  :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...