Προς το περιεχόμενο

samsung s6 vs htc m9 vs honor 7 κλπ κλπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και τον τελευταιο καιρο αλλαξα πολλα κινητα θελω να παρω ενα για να το κρατησω τουλαχιστον κανα δυο χρονια ,γι αυτο και θελω μερικες αποψεις να παρω το καλυτερο δυνατο στα χρηματα που θα διαθεσω, λεω για max 400 ευρω ,λιγοτερα αν ειναι ακομη καλυτερα

1.samsung s6 μεταχειρισμενο

2.htc m9 μεταχειρισμενο

3.honor 7 καινουριο

4. καποιο iphone;

4 κατι αλλο;;;;;;; εκτος απο κινητα με win λειτουργικο

Για το p8 μη μου το αναφερετε το ειχα , μ ενδιαφερει να μην ειναι πανω απο 5.2 ιντσες γι αυτο και δε βαζω το g4 μεσα ,το βλεπω τεραστιο ,καμερα δε με πολυ καιει οσο το να εχει καλη μπαταρια, παιχνιδια δεν παιζω ,αυτα λοιπον ,μπορω να κανω και αγορα απο κινα ,καθε προταση δεκτη 

edit  Tο nfc μας χρειαζεται; αν ναι που; υπαρχει περιπτωση σ ενα χρονο να ειναι αναγκαιο; 

Δημοσ.

Μαλιστα ,θα περιμενω και αλλες αποψεις ,αυτο με το NFC τι γινετε; εχεις αποψη; θα μας χρειαστει καπου;

Δημοσ.

Όχι. Απλά αν θες την μαγκια να ακουμπάς σε άλλη συσκευή με NFC και να συνδέεται τότε να έχει. Απλά το ίδιο γίνεται με 1 λεπτό περισσότερη σύνδεση μέσω BT.

Και με το NFC γλιτωνεις την ζευξη των συσκευών. Ή μεταφορά γίνεται με BT

• Like 1
Δημοσ.

το P8 γιατι το εδωσες φίλε;;τι παραπανω πιστευεις θα σου δώσει το honor 7 ;; μπαταρία ;; φιλικες ειναι οι ερωτησεις οχι ειρωνικές.

Απο οτι καταλαβα ψαχνεις ενα ποιοτικο τηλ χωρις απαιτησεις σε καμερα κ gaming,εγω στην θέση σ θα έπερνα m9 γιατι ειναι πανεμορφο με αριστο σημα απο οτι εχω διαβασει,smoothness με τον sense,αριστα ηχεια,μπαταρια δν ακουω κ τα καλυτερα ομως γιαυτο ριξε κ μια ματια στο xperia z3 που το βρισκεις 400+ καινουργιο, με πολυ καλη μπαταρια,ποιοτικο,αδιαβροχο,στερεο ηχο,καλη καμερουλα..

• Like 1
Δημοσ.

καταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας , απ οτι βλεπω θα ειναι αναγκαιο το NFC , Μιχαλιες το p8 το εδωσα για να παω σε δικαρτο ,τελικα αποφασιζω να κρατησω μια καρτα και ετσι ψαχνω παλι με μια ,m9 περασε απο τα χερια μου, το πηρα για ενα φιλο,το κρατησα δυο μερες μεχρι να του το δωσω ,φοβερο κινητο θα ελεγα με μεγα μειονεκτημα η μπαταρια του , σε σχεση με το p8 ψηφιζω m9 δαγκωτο, τωρα βλεπω το ευρωπαικο honor 7 δεν εχει nfc ,εχει το 64αρι κινεζικο αλλα δεν εχει την μπαντα 800 για 4G, λες να το απορριψω; θα πανε οι εταιριες στην 800 μπαντα;  οπως και ειπα εχω σκοπο να το κρατησω δυο χρονια, αναφερεις το z3 ,με μια γρηγορη ματια καλο φαινεται, αλλα δεν εχω καλη εμπειρια απο sony 

• Like 1
Δημοσ.

φιλε αυτο πιστευω κ εγω για το nfc!! Μιας κ σου αρεσε το m9 για εμενα χτυπησε το,με τις θερμοκρασίες πως τα πηγαινε;;Αυτο με την μπαντα δεν το ξερω φίλε,λογικα θα σου απαντησει καποιος που ξερει :) Ποια sony περάσαν απο τα χερια σου κ δν ειχες καλη εμπειρια;;παντως το z3 για εμενα ηταν απο τα καλα τηλ του 2014 κ δν του λειπει τιποτα ισα ισα εχει μπαταριαρα κ αδιαβροχοποιηση που δεν βρισκεις ευκολα.

Δημοσ.

απο θερμοκρασιες το m9 ; αναλογα πως το βλεπει κανεις ,δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα, ενταξει εγω δε το ζορισα ,δεν παιζω παιχνιδια, μιας αισθηση ζεστασιας την εχεις αλλα οσα και να περασαν απο τα χερια μου κινητα ολα μα ολα αισθανοσουν κατι, απο xperia περασαν απο τα χερια μου δυο τρια αλλα με μνημη 1 ram (πριν κατι χρονια) ,ενταξει δε το συγκρινω με το z3 αλλα σαν να βλεπω πως η φιλοσοφια να ειναι η ιδια ,μενου κλπ κλπ, δεν αλλαζει κατι, αληθεια το z3 θα παρει την εκδοση 6; η ειναι στον αερα;

• Like 1
Δημοσ.

Αν το μονο προβλημα του P8 που βρηκες ηταν η μπαταρια του(οπως αλλωστε και στα περισσοτερα κινητα)τοτε αγοραζεις ενα power bank και εισαι κυριος. Δεν γινεται πχ να λες οτι κοιτας την καλη μπαταρια και να μου αναφερεις Galaxy S6 και Iphone τα οποια εχουν αθλιες μπαταριες....

Επισης οταν μπορεις να αγορασεις στα χρηματα αυτα τουμπανο καινουργιο κινητο σφραγισμενο,το βρισκω αμαρτια να πας σε μεταχειρισμενο(εκτως αν εχεις κολλημα με Iphone και δεν φτανουν τα κουκια για καινουργιο).

καταρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας , απ οτι βλεπω θα ειναι αναγκαιο το NFC , Μιχαλιες το p8 το εδωσα για να παω σε δικαρτο ,τελικα αποφασιζω να κρατησω μια καρτα και ετσι ψαχνω παλι με μια ,m9 περασε απο τα χερια μου, το πηρα για ενα φιλο,το κρατησα δυο μερες μεχρι να του το δωσω ,φοβερο κινητο θα ελεγα με μεγα μειονεκτημα η μπαταρια του , σε σχεση με το p8 ψηφιζω m9 δαγκωτο, τωρα βλεπω το ευρωπαικο honor 7 δεν εχει nfc ,εχει το 64αρι κινεζικο αλλα δεν εχει την μπαντα 800 για 4G, λες να το απορριψω; θα πανε οι εταιριες στην 800 μπαντα;  οπως και ειπα εχω σκοπο να το κρατησω δυο χρονια, αναφερεις το z3 ,με μια γρηγορη ματια καλο φαινεται, αλλα δεν εχω καλη εμπειρια απο sony 

Οταν λες οτι το εδωσες για να πας σε δικαρτο,σε πιο κινητο δηλαδη πηγες??

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore δεν προλαβα φιλε να παω σε δικαρτο ,θα πηγαινα σε κινεζικο (xiaomi-huawei κλπ) αλλα δεν προλαβα ,κοιταξα πρωτα να δωσω το p8 και μετα να παρω κατι , καλα που δεν πηρα δηλαδη, θα το αλλαζα παλι ,τεσπα, .......... το samsung s6 χαλια ειναι απο μπαταρια; αντε πες μου και εσυ δυο επιλογες που θα εκανες στην θεση μου ,πιστευω να καταλαβες τι κινητο ψαχνω  :)

Δημοσ.

Εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για το g4, που είναι μαζί με το s6 τα δύο καλύτερα (στην ελληνική αγορά)

Δεν υπάρχει δίλημμα s6 θα πάρεις

• Like 1
Δημοσ.

Κωστα, ευχαριστω για την προταση σου φιλε,τα καλυτερα στην ελληνικη αγορα; δε το γνωριζα αυτο, μαλιστα ,g4 λογο μεγεθους το αποκλειω ,m9 το αποκλειω λογου τιμης (ακομη και μεταχειρισμενα πανακριβα τα δινουν, ποιος τα αγοραζει αραγε; ) αρα s6 και ξερο ψωμι, θα δουμε ,εχω δυο μερες ν αποφασίσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...