imaginas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Έχω ένα φορητό Η/Υ Lenovo G580 που έχει windows 8,αναβαθμισμένα σε 8,1.Το καλοκαίρι έκανα έγγραφή για να κάνω δωρεάν upgrade σε windows 10.Όντως,το έκανα πριν ένα μήνα περίπου και όλα καλά.Το πρόβλημα είναι το εξής.Από παραξενιά ήθελα να βάλω τα 10 σε ένα πιο "καθαρό συστημα" και έκανα επαναφορά των windows 8,αμέσως αναβάθμιση σε 8.1,αλλά πουθενά δεν εμφάνιζε το εικονίδιο για λήψη των windows 10.Έτσι,ψάχνοντας στο ίντερνετ,βρήκα τη σελίδα αυτή της Microsoft https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10αλλά επέλεξα να κάνω αναβάθμιση και όχι εγγραφή σε iso.Κατέβασα μονο την 64bit έκδοση.Κατέβηκε,όλα ωραία,έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν άλλαξε τίποτα.Πάλι στα 8.1 είμαι...Έχει ιδέα κάποιος τι διάολο συμβαίνει;Να κάνω ξανά επαναφορά στα 8 και στα 8.1 δεν υπάρχει περίπτωση,μου έφαγε 2 ημέρες.Έχω κρατήσει μόνο ένα σημείο επαναφοράς στα 8.1 και ίσως έκανα αυτό αλλά και πάλι θέλω να το αποφύγω.Να σημειώσω ότι έχω κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εφόσον αναβάθμισες στα 10άρια και πέρασε κάποιος καιρός που τα είχες,μπορείς να τα βάλεις απ ευθείας με καθαρή εγκατάσταση χωρίς να ξεκινήσεις απο τα 8.
imaginas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και με ποιον κωδικό θα τα ενεργοποιήσω;Αυτός που έχουν τα 8.1 κάνει;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρώτα εδώ www.insomnia.gr/topic/539337-νέασυζήτηση-για-τα-windows-10/page-195#entry54402512
xpera_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εφόσον αναβάθμισες στα 10άρια Κατέβασα μονο την 64bit έκδοση.Κατέβηκε,όλα ωραία,έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν άλλαξε τίποτα.Πάλι στα 8.1 είμαι...Έχει ιδέα κάποιος τι διάολο συμβαίνει;Να κάνω ξανά επαναφορά στα 8 και στα 8.1 δεν υπάρχει περίπτωση,μου έφαγε 2 ημέρες.Έχω κρατήσει μόνο ένα σημείο επαναφοράς στα 8.1 και ίσως έκανα αυτό αλλά και πάλι θέλω να το αποφύγω.Να σημειώσω ότι έχω κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις. εγώ καταλαβαίνω ότι παραμένει ακόμα στα 8.1 δεν αναβάθμισε ποτέ στα 10άρια και δεν πρέπει προτού αναβαθμίσει να σβήσει την εγκατάσταση των 8.1 επί της ουσίας, το πρόβλημα που δεν γίνεται η αναβάθμιση στα 10 είναι πως δεν είναι ενεργό το gwx
imaginas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και πώς ενεργοποιείται αυτό το πράγμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αφου έκανες την αναβάθμιση ξανακατέβασε το media creation tool και επέλεξε δημιουργία μέσου (usb stick 4gb και πάνω) και κάνε καθαρή εγκατάσταση τα 10αρια.
imaginas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν έγινε αναβάθμιση.Windows 8.1 τρέχουν ακόμα.Αυτό είναι το πρόβλημα.Ναι μεν κατέβασα από τη σελίδα που προανέφερα τα 10 αλλά αν και έδειξε ότι τελείωσε η εγκατάσταση,αυτά δεν εμφανίστηκαν ποτέ...
LouCi4er Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Που σου εδειξε οτι τελειωσε η εγκατασταση?Μολις κατεβασεις το media creation tool και το τρεξεις,εχει δυο επιλογες.Μια για δημιουργια usb και μια που λεει εγκατασταση σε αυτον τον υπολογιστη.Επιλεγεις το δευτερο,κανει κατι ενημερωσεις,μετα σε ρωταει τι θες να κρατησεις απο ρυθμισεις-αρχεια και απο εκει και περα τα κανει ολα μονο του.Ειναι μια διαδικασια που κραταει καμια ωρα περιπου.Χτες εκανα αναβαθμιση με την συγκεκριμενη διαδικασια σε ενα λαπτοπ που ειχε 7αρια και ολα εγιναν κανονικα.
imaginas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ επέλεξα την πρώτη επιλογή "εγκατάσταση σε αυτόν τον υπολογιστή"
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Γράψε λάθος. Μετα την επανεκκίνηση ξεκίνησε η αναβάθμιση ή εκκίνησαν τα 8.1?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ξαναδοκίμασε πάλι, μπορεί να γίνει κανονικά η αναβάθμιση.
imaginas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Φορμάτ δεν κάνω ξανά και να περνάω τα 8 και τα 8.1...Είναι κουραστικό.Πριν ξεκινήσω είχα κάνει ένα σημείο επαναφοράς,και θα επιχειρήσω να το πάω πίσω και να γράψω iso..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να ξανακάνεις φορματ αφου έχεις τα 8.1. Ξανατρέξε το media creation tool.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα