Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα φορητό Η/Υ Lenovo G580 που έχει windows 8,αναβαθμισμένα σε 8,1.Το καλοκαίρι έκανα έγγραφή για να κάνω δωρεάν upgrade σε windows 10.Όντως,το έκανα πριν ένα μήνα περίπου και όλα καλά.Το πρόβλημα είναι το εξής.Από παραξενιά ήθελα να βάλω τα 10 σε ένα πιο "καθαρό συστημα" και έκανα επαναφορά των windows 8,αμέσως αναβάθμιση σε 8.1,αλλά πουθενά δεν εμφάνιζε το εικονίδιο για λήψη των windows 10.Έτσι,ψάχνοντας στο ίντερνετ,βρήκα τη σελίδα αυτή της Microsoft https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10αλλά επέλεξα να κάνω αναβάθμιση και όχι εγγραφή σε iso.Κατέβασα μονο την 64bit έκδοση.Κατέβηκε,όλα ωραία,έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν άλλαξε τίποτα.Πάλι στα 8.1 είμαι...Έχει ιδέα κάποιος τι διάολο συμβαίνει;Να κάνω ξανά επαναφορά στα 8 και στα 8.1 δεν υπάρχει περίπτωση,μου έφαγε 2 ημέρες.Έχω κρατήσει μόνο ένα σημείο επαναφοράς στα 8.1 και ίσως έκανα αυτό αλλά και πάλι θέλω να το αποφύγω.Να σημειώσω ότι έχω κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις.

Δημοσ.

εφόσον αναβάθμισες στα 10άρια και πέρασε κάποιος καιρός που τα είχες,μπορείς να τα βάλεις απ ευθείας με καθαρή εγκατάσταση χωρίς να ξεκινήσεις απο τα 8.

Δημοσ.

εφόσον αναβάθμισες στα 10άρια

Κατέβασα μονο την 64bit έκδοση.Κατέβηκε,όλα ωραία,έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν άλλαξε τίποτα.Πάλι στα 8.1 είμαι...Έχει ιδέα κάποιος τι διάολο συμβαίνει;Να κάνω ξανά επαναφορά στα 8 και στα 8.1 δεν υπάρχει περίπτωση,μου έφαγε 2 ημέρες.Έχω κρατήσει μόνο ένα σημείο επαναφοράς στα 8.1 και ίσως έκανα αυτό αλλά και πάλι θέλω να το αποφύγω.Να σημειώσω ότι έχω κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις.

εγώ καταλαβαίνω ότι παραμένει ακόμα στα 8.1

δεν αναβάθμισε ποτέ στα 10άρια

και δεν πρέπει προτού αναβαθμίσει να σβήσει την εγκατάσταση των 8.1

επί της ουσίας, το πρόβλημα που δεν γίνεται η αναβάθμιση στα 10

είναι πως δεν είναι ενεργό το gwx

Δημοσ.

Αφου έκανες την αναβάθμιση ξανακατέβασε το media creation tool και επέλεξε δημιουργία μέσου (usb stick 4gb και πάνω) και κάνε καθαρή εγκατάσταση τα 10αρια.

Δημοσ.

Δεν έγινε αναβάθμιση.Windows 8.1 τρέχουν ακόμα.Αυτό είναι το πρόβλημα.Ναι μεν κατέβασα από τη σελίδα που προανέφερα τα 10 αλλά αν και έδειξε ότι τελείωσε η εγκατάσταση,αυτά δεν εμφανίστηκαν ποτέ...

Δημοσ.

Που σου εδειξε οτι τελειωσε η εγκατασταση?Μολις κατεβασεις το media creation tool και το τρεξεις,εχει δυο επιλογες.Μια για δημιουργια usb και μια που λεει εγκατασταση σε αυτον τον υπολογιστη.Επιλεγεις το δευτερο,κανει κατι ενημερωσεις,μετα σε ρωταει τι θες να κρατησεις απο ρυθμισεις-αρχεια και απο εκει και περα τα κανει ολα μονο του.Ειναι μια διαδικασια που κραταει καμια ωρα περιπου.Χτες εκανα αναβαθμιση με την συγκεκριμενη διαδικασια σε ενα λαπτοπ που ειχε 7αρια και ολα εγιναν κανονικα.

Δημοσ.

Γράψε λάθος. Μετα την επανεκκίνηση ξεκίνησε η αναβάθμιση ή εκκίνησαν τα 8.1?

Δημοσ.

Ξαναδοκίμασε πάλι, μπορεί να γίνει κανονικά η αναβάθμιση.

Δημοσ.

Φορμάτ δεν κάνω ξανά και να περνάω τα 8 και τα 8.1...Είναι κουραστικό.Πριν ξεκινήσω είχα κάνει ένα σημείο επαναφοράς,και θα επιχειρήσω να το πάω πίσω και να γράψω iso..

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ξανακάνεις φορματ αφου έχεις τα 8.1. Ξανατρέξε το media creation tool.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...