teo20net Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω το router της Asus (N14U) το οποίο υποστηρίζει διάφορα καλούδια (remote server Κλπ κλπ). Όσα καιρό χρησιμοποιούσα Iphone δεν είχα θέμα και μπορούσα να χρησιμοποιήσω το σχετικό app της Asus οπότε συνδεόμουν κανονικά στο router και είχα πρόσβαση τόσο στο pc μου όσο και στον εξωτερικό δίσκο που έχω καρφωμένο πάνω στο router. Πλέον με το Lumia, η Asus δεν δίνει αντίστοιχη εφαρμογή στο Windows Store και κάθε προσπάθειά μου είναι μάταιη. Το μόνο που κατάφερα μέσω Internet Explorer είναι να μπορέσω να δώ τα αρχεία που υπάρχουν στο δίσκο (κυρίως ταινίες) ωστόσο δεν μπορώ να αναπαράγω στο κινητό τίποτα απο αυτά. Κάποιες απο τις εικόνες που υπάρχουν επίσης στο δίσκο μπόρεσα να τις ανοίξω αλλά όχι πάντα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια σχετική εφαρμογή για να κάνω τη δουλειά μου ή έστω ένα τρόπο να σετάρω το router για remote administration και access χωρίς την εφαρμογή που η Asus παρέχει μόνο για Apple και Android;
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν η asus απαιτει ειδικη εφαρμογη για να δεις τα οσα εχει το ρουτερ της και οχι κατι generic, πχ εναν τυχαιο ftp client, δεν μπορεις να κανεις κατι.
ice25 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ξέχνα το, τα windows phone δεν υποστηρίζουν καν βασική δικτύωση και κοινόχρηστα αρχεία...ή εκτύπωση μέσω δικτύου...ένας από τους πολλούς λόγους που πέταξα το lumia...γυρνάς σε iphone η κάτι σε android
teo20net Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ξέχνα το, τα windows phone δεν υποστηρίζουν καν βασική δικτύωση και κοινόχρηστα αρχεία...ή εκτύπωση μέσω δικτύου...ένας από τους πολλούς λόγους που πέταξα το lumia...γυρνάς σε iphone η κάτι σε android ...no comments.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα