takis_tz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να καταργησω ενα λογαριασμου outlook. Πως γινεται? Το μονο που μου επιτρεπει ειναι να δημιουργησω εναν ακομη....
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν ειναι ο μονος λογαριασμος ή ο πρωτος λογαριασμος του κινητου που εβαλες ή εκανες οταν σου ζητηθηκε, δεν σβηνει. Μονο με επαναφορα ή hard reset,που ετσι κι αλλιως σβηνει τα παντα στο κινητο.
takis_tz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αν ειναι ο μονος λογαριασμος ή ο πρωτος λογαριασμος του κινητου που εβαλες ή εκανες οταν σου ζητηθηκε, δεν σβηνει. Μονο με επαναφορα ή hard reset,που ετσι κι αλλιως σβηνει τα παντα στο κινητο. Ωστόσο θέλω να κατεβάσω κατι απο το store αλλα μου ζηταει να βαλω το κωδικο στο λογαριασμο που ειχα βαλει πρωτο και για τον οποιο δε θυμαμαι τον κωδικο του. Υπάρχει τροπος να βρω εκεινον το κωδικο?
jim_p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μπορεις να πας εδω και να κανεις ανακτηση του κωδικου https://login.live.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα