cococrops Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ε ενταξει μαζεψτε λεφτα να τα βαλετε και τα τεσσερα μαζι!!το προτιμω εγω στα δικα μας τα αμαξια
ermis1964 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τά αμορτισέρ αυτά επισκευάζονται.Υπάρχει τεχνίτης πού τά επισκευάζει καί σε αμορτισέρ πού δέν επισκευάζονται,τά ανοίγει καί τά κάνει επισκευαζόμενα.Σού δίνει καί εγγύηση γιά ένα ετος γιά τή επισκευή. 1
mclein Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τά αμορτισέρ αυτά επισκευάζονται.Υπάρχει τεχνίτης πού τά επισκευάζει καί σε αμορτισέρ πού δέν επισκευάζονται,τά ανοίγει καί τά κάνει επισκευαζόμενα.Σού δίνει καί εγγύηση γιά ένα ετος γιά τή επισκευή. 3 σοβαροι σε ολη την Αττικη...και δεν υπαρχει λογος για 200€ να μην παρεις καινουρια ! *και απ'τους 3, μονο ο 1 ασχολειται προσωπικα !
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τά αμορτισέρ αυτά επισκευάζονται.Υπάρχει τεχνίτης πού τά επισκευάζει καί σε αμορτισέρ πού δέν επισκευάζονται,τά ανοίγει καί τά κάνει επισκευαζόμενα.Σού δίνει καί εγγύηση γιά ένα ετος γιά τή επισκευή. Και ποσο θελει για το καθενα ?
ermis1964 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ο Ραφαέλλο Αμεντόλα είναι ο πιό σοβαρός.Δέν ξέρω πόσα ζητά γιά έκαστο αμορτισέρ.Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο νά τόν ρωτήσεις.Εχει φτιάξει καί ιστοσελίδα http://chriswebapps.eu/amendola/# 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ο Ραφαέλλο Αμεντόλα είναι ο πιό σοβαρός.Δέν ξέρω πόσα ζητά γιά έκαστο αμορτισέρ.Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο νά τόν ρωτήσεις.Εχει φτιάξει καί ιστοσελίδα http://chriswebapps.eu/amendola/# Ευχαριστω.Αμεσα δεν χρειαζοντε αλλαγμα.Θα τον εχω υπ οψιν.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τα ειχα σε audi s3 20v k ηταν πολυυυ τιμια αμορτισερ,τα αλλαξα για να βαλω kw v2 ρυθμιζομενη..Οταν χρειαστει να αλλαξεις αυτα να βαλεις.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τα ειχα σε audi s3 20v k ηταν πολυυυ τιμια αμορτισερ,τα αλλαξα για να βαλω kw v2 ρυθμιζομενη..Οταν χρειαστει να αλλαξεις αυτα να βαλεις.. Του γιου μου είναι το αμαξι .Με φανταζεσαι στα 57 με ΤΤ ??????????? 1
gdriver Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 παιδιά μιας και είπατε για επισκευή αμορτισέρ. κάποτε ρώτησα για την επισκευή την επίσημη αντιπροσωπεία της KW σχετικώς με επισκευή σε variant 3. μου είπε πως καθότι η αναρτηση είναι αερίου-λαδιού μετά την επισκευή θα είναι μονάχα λαδιού.πράγμα που θα μειώσει λίγο τις "επιδόσεις" της. ισχύει κάτι τέτοιο; γίνεται κατασκευαστής να βγάζει επισκευάσιμη ανα΄ρτηση αερίου -λαδιού και όταν επισκευαστεί να μην είναι όπως τα αρχικά τεχνικά χαρακτηριστικά ;
ermis1964 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 παιδιά μιας και είπατε για επισκευή αμορτισέρ. κάποτε ρώτησα για την επισκευή την επίσημη αντιπροσωπεία της KW σχετικώς με επισκευή σε variant 3. μου είπε πως καθότι η αναρτηση είναι αερίου-λαδιού μετά την επισκευή θα είναι μονάχα λαδιού.πράγμα που θα μειώσει λίγο τις "επιδόσεις" της. ισχύει κάτι τέτοιο; γίνεται κατασκευαστής να βγάζει επισκευάσιμη ανα΄ρτηση αερίου -λαδιού και όταν επισκευαστεί να μην είναι όπως τα αρχικά τεχνικά χαρακτηριστικά ; Η ανάρτηση γίνεται πάλι αερίου-λαδιού,αλλιώς δέν εχει γίνει επισκευή,αλλά τροποποίηση-μετασκευή.Αυτός πού λέει αυτά πρέπει νά είναι άσχετος ή ανημέρωτος.Οταν γίνεται επισκευή σέ αμορτισέρ,αυτό πρέπει μετά τήν επισκευή νά μετρηθεί σέ αμορτισερόμετρο πάγκου,γιά συμπίεση καί αποσυμπίεση (bound-rebound) καί άν είναι τά επιθυμητά έχει καλώς.Αν όχι,ανοίγεται ξανά τό αμορτισέρ καί αλλάζονται βαλβίδες,λάδι ή μεταβάλλουν τήν πίεση τού αερίου (άζωτο). 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Του γιου μου είναι το αμαξι .Με φανταζεσαι στα 57 με ΤΤ ??????????? γιατι τι εχουν τα 57;; κ ο πατερας μου καμια φορα το επερνε το s3 κ το ξεμπουκωνε ( που λεει ο λογος ) παιδιά μιας και είπατε για επισκευή αμορτισέρ. κάποτε ρώτησα για την επισκευή την επίσημη αντιπροσωπεία της KW σχετικώς με επισκευή σε variant 3. μου είπε πως καθότι η αναρτηση είναι αερίου-λαδιού μετά την επισκευή θα είναι μονάχα λαδιού.πράγμα που θα μειώσει λίγο τις "επιδόσεις" της. ισχύει κάτι τέτοιο; γίνεται κατασκευαστής να βγάζει επισκευάσιμη ανα΄ρτηση αερίου -λαδιού και όταν επισκευαστεί να μην είναι όπως τα αρχικά τεχνικά χαρακτηριστικά ; Δεν γνωριζω φιλε να σου απαντησω μιας κ δεν εχω εμπειρια απο επισκευη αναρτησης.
haris_216 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μια που ο τίτλος του νήματος με καλύπτει και για να μην ανοίγω άλλο θέμα είπα να νεκραναστήσω αυτό. Λοιπόν στο άμεσο μέλλον θέλω να αλλάξω αμορτισέρ (4άδα) στο αυτοκίνητο (ibiza παλιό). Μαζί νομίζω ότι ήρθε ο καιρός και για σινεμπλόκ.. Αυτή τη στιγμή το αμάξι "φοράει" τα bilstein τα μαύρα και σκέφτομαι για τα kyb τα μαύρα (απλά και καλά για την περίτπωσή μου νομίζω). Έχετε να προτείνεται κάποιο αξιόπιστο στη δουλειά συνεργείο; Κατά προτίμηση νότια προάστεια, αν και δεν απορρίπτω και πιο μακρινές προτάσεις αν είναι κάτι αξιόλογο. Με ενδιαφέρει να είναι σωστός στη δουλειά του και να ξέρει τι κάνει (έχω έμφυτη αλλεργία σε αυτούς που ενώ δεν ξέρουν ή δεν μπορούν, το "παίζουν ιστορία" )
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σε θέματα ανάρτηση-ευθυγράμμιση πουπακης στο Μενίδι.
haris_216 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σε θέματα ανάρτηση-ευθυγράμμιση πουπακης στο Μενίδι. Σ' ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση. Το ψιλο googlάρησα και διαβάζω μόνο καλά λόγια (ύμνους θα έλεγα). Βλέπω μια διεύθυνση Δημοκρατίας 136 αλλά βγάζει κάποιον "Δρόσο". Ξέρεις τι "παίζει";
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ναι αλλα δεν μπορώ να γράψω public , Εδώ εχει τηλ και διευθηνση http://freemovieseasy.blogspot.gr/2016/02/poupakis-doctor.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα