Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα τα αμορτισερ ? Ειναι σε Audi TT Quatro του 2001
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω.Κοστος ξερει καποιος γαι το αυτοκινητο που ειπα ?
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/c/1037/amortiser/m/10945/Bilstein/f/370052/Audi.html?keyphrase=audi+tt
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/c/1037/amortiser/m/10945/Bilstein/f/370052/Audi.html?keyphrase=audi+tt Μπραβο !!!!!!!!!! 190 το καθε μπροστινο μονο αγορα ???????????
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 πηγαινε μια βολτα στο καλογριτσα!!μπορει να εχει και ιδιας αντοχης και ποιοτητας πιο φτηνα αμορτισερ!!για μενα ειναι τοπ ο καλογριτσας!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σημερα που πηγα και αλλαξα λαδια και βαλβολιες στο ΤΤ του γιου μου ειπε ο μαστορας οτι καποια στιγμη το εμπρος αριστερο θα θελει αλλαγμα . Το αμαξι εχει κανι 130.000 και εινα ηδη αλλαγεμενα αλλα δεν ξερω ποτε και τα 4 αμορτισερ. Γινεται να αλλαχται μπορει μονο ενα ή θελει δυαδα ή τετραδα ?
Dare-Devil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο !!!!!!!!!! 190 το καθε μπροστινο μονο αγορα ??????????? 550 με 650 max θα τα βρεις αυτά . Λογικά είναι τα B6 ή τα B8 αν φοράει ελατήρια χαμηλώματος . Ναι είναι ακριβό αμορτισέρ . Είναι monotube . Αυτή η τεχνολογία είναι με τεράστια διαφορά καλύτερη απο την twin tube . H τιμή του για αυτά που προσφέρει είναι δικαιολογημένη ! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 550 με 650 max θα τα βρεις αυτά . Λογικά είναι τα B6 ή τα B8 αν φοράει ελατήρια χαμηλώματος . Ναι είναι ακριβό αμορτισέρ . Είναι monotube . Αυτή η τεχνολογία είναι με τεράστια διαφορά καλύτερη απο την twin tube . H τιμή του για αυτά που προσφέρει είναι δικαιολογημένη ! Αν βλεπω καλα λενε F4-BE5....
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το εψαξα λιγο το μοντελο του αμορτισερ απο ελλαδα δεν βρηκα κατι απο αμαζον βρηκα ενα που ειναι μονο το ενα 55 ευρω http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dautomotive&field-keywords=Bilstein+F4-BE5+for+audi+tt
Dare-Devil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν βλεπω καλα λενε F4-BE5.... Αυτό και κάτι ακόμα που δεν φαίνεται . Αυτός είναι ο κωδικός για το αμάξι αλλα δεν φαίνεται όλος . Όχι το μοντέλο του αμορτισέρ που είναι B6 ή Β8 . ;Oπως είπα. Όσο για το αριστερό αμορτισέρ . Σίγουρα κατα άξονα αλλάζουμε και όχι μεμονωμένα αλλά εγώ πάντα προτιμώ τετράδα . Ας χάλασε και σε ένα χρόνο . Αλλάζω και τα 4ρα . Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρέασα αρνητικά την ευστάθεια του αυτοκινήτου και το κράτημα. Όταν σου είπε γι ατο εμπρός αμορτισερ αυτό τι εννοούσε; Τί είδε; 1
cococrops Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ο καλογριτσας νομιζω δεχεται και με δοσεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 το εψαξα λιγο το μοντελο του αμορτισερ απο ελλαδα δεν βρηκα κατι απο αμαζον βρηκα ενα που ειναι μονο το ενα 55 ευρω http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dautomotive&field-keywords=Bilstein+F4-BE5+for+audi+tt Το αμαξι είναι εισαγωγή από Γερμανια μεταχειρισμενο .Ισως για αυτό... ο καλογριτσας νομιζω δεχεται και με δοσεις Ευχαριστω αλλα ακομα δεν ηρθε η ωρα του ...Να το εχω στο νου μου ειπε ο μαστορας. Αυτό και κάτι ακόμα που δεν φαίνεται . Αυτός είναι ο κωδικός για το αμάξι αλλα δεν φαίνεται όλος . Όχι το μοντέλο του αμορτισέρ που είναι B6 ή Β8 . ;Oπως είπα. Όσο για το αριστερό αμορτισέρ . Σίγουρα κατα άξονα αλλάζουμε και όχι μεμονωμένα αλλά εγώ πάντα προτιμώ τετράδα . Ας χάλασε και σε ένα χρόνο . Αλλάζω και τα 4ρα . Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρέασα αρνητικά την ευστάθεια του αυτοκινήτου και το κράτημα. Όταν σου είπε γι ατο εμπρός αμορτισερ αυτό τι εννοούσε; Τί είδε; Αν και ασχετος θα συμφωνησω... 1
mclein Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 με 800-850 βάζεις ρυθμιζόμενη ανάρτηση & πλήρως επισκευάσιμη. αλλιως τα bilstein σου με 550-600 θα τα βρεις πολυ ευκολα ! **οι τιμες ειναι με τοποθετηση ! 2
cger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Σημερα που πηγα και αλλαξα λαδια και βαλβολιες στο ΤΤ του γιου μου ειπε ο μαστορας οτι καποια στιγμη το εμπρος αριστερο θα θελει αλλαγμα . Το αμαξι εχει κανι 130.000 και εινα ηδη αλλαγεμενα αλλα δεν ξερω ποτε και τα 4 αμορτισερ. Γινεται να αλλαχται μπορει μονο ενα ή θελει δυαδα ή τετραδα ? Καλό είναι να αλλάζονται δυάδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα