Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγαινε μια βολτα στο καλογριτσα!!μπορει να εχει και ιδιας αντοχης και ποιοτητας πιο φτηνα αμορτισερ!!για μενα ειναι τοπ ο καλογριτσας!!

Δημοσ.

Σημερα που πηγα και αλλαξα λαδια και βαλβολιες στο ΤΤ του γιου μου ειπε ο μαστορας οτι καποια στιγμη το εμπρος αριστερο θα θελει αλλαγμα .

Το αμαξι εχει κανι 130.000 και εινα ηδη αλλαγεμενα αλλα δεν ξερω ποτε και τα 4 αμορτισερ.

Γινεται να αλλαχται μπορει μονο ενα ή θελει δυαδα ή τετραδα ?

Δημοσ.

Μπραβο !!!!!!!!!!

190 το καθε μπροστινο  μονο αγορα ???????????

550 με 650 max θα τα βρεις αυτά . Λογικά είναι τα B6  ή τα B8 αν φοράει ελατήρια χαμηλώματος . Ναι είναι ακριβό αμορτισέρ . Είναι monotube . Αυτή η τεχνολογία είναι με τεράστια διαφορά καλύτερη απο την twin tube . H τιμή του για αυτά που προσφέρει είναι δικαιολογημένη !

• Like 2
Δημοσ.

550 με 650 max θα τα βρεις αυτά . Λογικά είναι τα B6  ή τα B8 αν φοράει ελατήρια χαμηλώματος . Ναι είναι ακριβό αμορτισέρ . Είναι monotube . Αυτή η τεχνολογία είναι με τεράστια διαφορά καλύτερη απο την twin tube . H τιμή του για αυτά που προσφέρει είναι δικαιολογημένη !

Αν βλεπω καλα λενε F4-BE5....

Δημοσ.

Αν βλεπω καλα λενε F4-BE5....

Αυτό και κάτι ακόμα που δεν φαίνεται . Αυτός είναι ο κωδικός για το αμάξι αλλα δεν φαίνεται όλος . Όχι το μοντέλο του αμορτισέρ που είναι B6 ή Β8 . ;Oπως είπα. 

Όσο για το αριστερό αμορτισέρ . Σίγουρα κατα άξονα αλλάζουμε και όχι μεμονωμένα αλλά εγώ πάντα προτιμώ τετράδα . Ας χάλασε και σε ένα χρόνο . Αλλάζω και τα 4ρα . Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρέασα αρνητικά την ευστάθεια του αυτοκινήτου και το κράτημα. 

Όταν σου είπε γι ατο εμπρός αμορτισερ αυτό τι εννοούσε; Τί είδε; 

• Like 1
Δημοσ.

το εψαξα λιγο το μοντελο του αμορτισερ απο ελλαδα δεν βρηκα κατι απο αμαζον βρηκα ενα που ειναι μονο το ενα 55 ευρω http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dautomotive&field-keywords=Bilstein+F4-BE5+for+audi+tt

Το αμαξι είναι εισαγωγή από Γερμανια μεταχειρισμενο .Ισως για αυτό...

ο καλογριτσας νομιζω δεχεται και με δοσεις

Ευχαριστω αλλα ακομα δεν ηρθε η ωρα του ...Να το εχω στο νου μου ειπε ο μαστορας.

Αυτό και κάτι ακόμα που δεν φαίνεται . Αυτός είναι ο κωδικός για το αμάξι αλλα δεν φαίνεται όλος . Όχι το μοντέλο του αμορτισέρ που είναι B6 ή Β8 . ;Oπως είπα. 

Όσο για το αριστερό αμορτισέρ . Σίγουρα κατα άξονα αλλάζουμε και όχι μεμονωμένα αλλά εγώ πάντα προτιμώ τετράδα . Ας χάλασε και σε ένα χρόνο . Αλλάζω και τα 4ρα . Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρέασα αρνητικά την ευστάθεια του αυτοκινήτου και το κράτημα. 

Όταν σου είπε γι ατο εμπρός αμορτισερ αυτό τι εννοούσε; Τί είδε; 

Αν και ασχετος θα συμφωνησω...

• Like 1
Δημοσ.

με 800-850 βάζεις ρυθμιζόμενη ανάρτηση & πλήρως επισκευάσιμη.

αλλιως τα bilstein σου με 550-600 θα τα βρεις πολυ ευκολα !

**οι τιμες ειναι με τοποθετηση !

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα που πηγα και αλλαξα λαδια και βαλβολιες στο ΤΤ του γιου μου ειπε ο μαστορας οτι καποια στιγμη το εμπρος αριστερο θα θελει αλλαγμα .

Το αμαξι εχει κανι 130.000 και εινα ηδη αλλαγεμενα αλλα δεν ξερω ποτε και τα 4 αμορτισερ.

Γινεται να αλλαχται μπορει μονο ενα ή θελει δυαδα ή τετραδα ?

Καλό είναι να αλλάζονται δυάδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...