Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πολύμπριζο (ή κάτι τέτοιο...)

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πολύπριζο surge arrest της APC (αυτό με τις 5 μπρίζες). Είχα συνδέσει ότι έχω στο room μου ώς εξής: Ένα απλό πολύμπριζο, στο οποίο έχω συνδέσει εκτυπωτή και το APC, στο apc οποίο σύνδεσα το τροφοδοτικό, οθόνη, modem, και πάνω σε αυτό ένα ακόμα πολύπριζο που είχα στερεοφωνικό, φορτιστή κλπ.

Δούλευε τέλεια εδώ και μέρες ώσπου χτές δέν άνοιγε το pc. Άνοιξα το APC και τίποτα. Αφού "έπαιξα" λίγο βγαζο-βάζοντας τις πρίζες που είχα στο APC, κατάφερα να το κάνω να ανοίξει (όλα τα άλλα που είχε πάνω το APC δούλευαν κανονικά.

Σκέφτηκα οτι ίσως φταίει το οτι έχω συνδέσει το APC σε απλό πολύπριζο, και στο APC ένα ακόμα. Το σύνδεσα μόνο αυτό με το ρεύμα, και τα ίδια...σκέφτηκα ακόμα οτι το τροφοδοτικό του pc μπορεί να τραβάει πολύ ρεύμα και γιαυτό το άφησα μόνο του πάνω στο APC...τίποτα.

any ideas? :roll:

Δημοσ.

- Dokimases na allaxeis asfaleia sto APC? Ola ta polypriza kapoioy epipedoy exoyn exwterikh asfaleia poy thn antikathhstas aneta.

- Mhn xehnas pws kathe priza poy exeis sto dwmatio exei kai kapoies prodiagrafes. Mporei na doylepsei me kamposa Amps (an kanw lathos diorthwste).

- To kalytero tha einai na trofodothseis to APC apo mia priza xerista apo to 2o polyprizo poy exeis gia to stereofoniko kai loipa exarthmata. Mia priza antexei ton ypologisth+scanner+printer+hxeia+othonh+modem.

Δημοσ.

thnx HamerZ, τελικά δοκίμασα να συνδέσω τον υπολογιστή μονο του σε πρίζα και πάλι τα ίδια, προφανώς θα φταίει το τροφοδοτικό καί/ή το καλώδιο. είδωμεν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...