fh84 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο forum, Το πρόβλημα είναι πως έκανε μόνο του update ενώ η μπαταρία ήταν σχεδόν άδεια. Από τότε έκλεισε και δεν ξανά άνοιξε. Το καλό είναι πως με το flashtool μπόρεσα να μπω σε flashmode και να και να περάσω ξανά το λογισμικό, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι. Όσα videakia έχω δει για hard bricked ή soft bricked δεν το επανέφεραν, οπότε και ζητώ τα φώτα σας… Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Θα σου δωσω αυτον τον οδηγο που ειχαμε κανει παλιοτερα σε ενα SonyEricsson που ειχε και αυτο κατι παρομοιο. Αν θες προσπαθησε το Πρώτα από όλα προσπάθησε να μπουτάρεις σε safe mode (νομίζω πατάς μενού+power on αλλιώς ψάξε λίγο στο νετ) ώστε αν μπεις να σώσεις δεδομένα χρήστη. Αν δεν δουλέψει αυτό, κατέβασε το PC companion από κάποιο λινκ της Sony, εγκατέστησέ το σε pc με win7 και άνοιξέ το, θα σου ζητήσει να επιλέξεις μοντέλο, θα κατεβάσει κάποια data και θα σου δείξει πως να συνδέσεις το τηλέφωνο με το pc (π.χ. θα σου πει κράτα πατημένο το Χ και συνέδεσε το usb). Εκει, ελπίζω οτι θα βρεις κάποια επιλογή repair που να μην σβήνει τα δεδομένα χρήστη, αλλιώς θα κάνεις restore και θα φλασαριστεί το κινητό με τη στοκ ρομ εξαρχής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι φορτισμένη η μπαταρία, το κινητό το συνδεεις με το PC όταν είναι κλειστό - βάλε το PC companion και θα δεις αναλυτικά.... δες και εδώ https://m.youtube.com/watch?v=2r0J0eq5ye4
fh84 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Ωστόσο το έχω δοκιμάσει και με PC Companion και άκρη δεν βρήκα. Μόνο με το Flashtool κατάφερα να του ξανά περάσω το stock ROM, αλλά και πάλι δεν δούλεψε. Τώρα που το έχω 4 ώρες στην φόρτιση, αναβοσβήνει το πράσινο λαμπάκι. Τι σημαίνει αυτό? Το tutorial που μου έστειλες, θα το δοκιμάσω μόλις μπορέσω και θα σου πω.
marmarasm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Για σου φιλέ μου στο pc comp έχει μια ενότητα επισκευή κινητού .αυτή χρησιμοποιεια. ευχάριστο!!
web_assasin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 δοκιμασε να φλασαρεις αλλο κερνελ,οχι τον επισημο.
fh84 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 δοκιμασε να φλασαρεις αλλο κερνελ,οχι τον επισημο. έχεις κάποιον να μου προτείνεις? Να υποθέσω πως εννοείς cyanogenmod? Για σου φιλέ μου στο pc comp έχει μια ενότητα επισκευή κινητού .αυτή χρησιμοποιεια. ευχάριστο!!το το έχω δοκιμάσει και αυτό. άκρη δε βρήκα. μου βγάζει error
web_assasin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 το κινητο σου ειναι xperia neo V η απλο neo?
fh84 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 το κινητο σου ειναι xperia neo V η απλο neo? το κινητό μου είναι xperia neo (mt15i )
fh84 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 υπάρχει κάποιο μαγαζί που θα μπορούσα να το πάω να μου το φτιάξουν; Περιοχή Αθήνα - Πειραιάς Ευχαριστώ.
web_assasin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 δεν εχω rom η kernel για το απλο Νεο,μονο για το NeoV. αν κανεις ενα search στο google για xda xperia neo mt15 kernel/rom θα βρεις λογικα αυτο που χρειαζεσαι. δεν αξιζει να πας να πληρωσεις επισκευη,θα κοστισει οσο αξιζει το κινητο και μπορεις να το κανεις και μονος σου πιθανοτατα.
fh84 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 δεν εχω rom η kernel για το απλο Νεο,μονο για το NeoV. αν κανεις ενα search στο google για xda xperia neo mt15 kernel/rom θα βρεις λογικα αυτο που χρειαζεσαι. δεν αξιζει να πας να πληρωσεις επισκευη,θα κοστισει οσο αξιζει το κινητο και μπορεις να το κανεις και μονος σου πιθανοτατα. Φίλε μου το έχω ήδη κάνει αυτό και δυστυχώς δεν έπαιξε! Η μόνη λύση είναι να το δει κάποιος ειδικός!
web_assasin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 δεν πετυχαινει ποτε με τη μια,μη σκας.. αφου μπορεσες να περασεις μια φορα τον κερνελ δε χρειαζεται να το δει ειδικος,απλα μαλλον κατι δεν εκανες σωστα στο flash.
fh84 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 δεν πετυχαινει ποτε με τη μια,μη σκας.. αφου μπορεσες να περασεις μια φορα τον κερνελ δε χρειαζεται να το δει ειδικος,απλα μαλλον κατι δεν εκανες σωστα στο flash. Αν ήταν τότε, στο flashtool θα έλεγε το error. ώμος γράφει complete.
web_assasin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 οχι απαραιτητα. μηπως δεν ειναι σωστος ο κερνελ?
fh84 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 οχι απαραιτητα. μηπως δεν ειναι σωστος ο κερνελ? ο σωστός είναι. τον είχα χρησιμοποιήσει και παλιότερα... :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα