sense1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα κανω μια αναβαθμηση cpu motherboard ram kai ssd απλα θελω να ξερω αν το τροφοδοτικο που εχω θα αντεξει η να παρω καινουργιο;;; i) Το ποσό που διαθέτουμε: το ποσο ειναι αυτο που κοστιζουν αυτα... ( CPU : INTEL i5 6600k - MOBO: ASUS Z170 PRO GAMING RAM : KINGSTON 8 Gb DRR4 2133 CL13 - SSD samsung 250GB ) ------> 660 Euro την ram την εχω single για μελλοντικα να βαλω ακομα μια 8αρα ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : Gaming ... mixing and producing iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Ableton Traktor league of leagends iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? οχι. εχω την lg Flatron l222ws .μελοντικα μαλλον καιποια HD με καλη αποκριση και ισωσ κυρτη v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι , εκτος αν καποιος ξερει κανα καλο που να εχει το caps lock καλο κενο ( το βαθουλομα που κανει) με το πληκτρο Α σαν το microsoft comfort curve keyboard 2000 http://xahlee.info/kbd/ms_keyboard/i/Microsoft_Comfort_Curve_keyboard_2000.jpg vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) ολα τα eshop η απο θεσσαλονικη vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? οχι θα το κανω ο ιδιος viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? ->προς το παρων θα κρατησω την δικια μου gt430 πιο μετα θα παρω μια καλη ... πιθανοτατα δεν θα παρω διπλες x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) ->Ναι . αλλα πιο μετα ... Θα ηθελα καποιες ιδεες για ψυκτρα και τροφοδοτικο .. οχι υδροψυξη αρα μεχρι μεσσαιο λογικα..... xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> οχι .... αλλα οποιος εχει ορεξη να μου το εξηγησει δεν θα ειχα προβλημα να μαθω ( υποψιν οτι δεν ειμαι ασχετος κατι ξερω ) xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: GPU - NVDIA 430GT , HDD WD 1TB BLUE , PSU OCZ 400WATT , SOUND - ASUS XONAR DG Υ.Γ Το Pc ειναι αυτο ... αν το βρουμε πιο φθηνο καλως.... πιο πολυ με καιει αν θα αντεξει το το τροφοδοτικο το ολο συστημα χωριs oc μεχρι να παρω καινουργιο και καλο ... κανω την αρχη με αυτα τα hardware και μετα θα παρω κομματι κομματι τα υπολοιπα... ευχαριστω Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2015 από sense1
hliastsek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Συμπληρωσε την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 gaming με gt 430 δεν το βλεπω...οχι οτι οθονη ειναι καλυτερη αλλα τεσπα... το συστημα που φτιαχνεις ειναι για OC που μαλλον δεν θαασχοληθεις οποτε πες μας πιο συγκεκριμενα για τι προοριζεται το συστημα και τι επεξεργαστη/ραμ/μητρικη εχεις ηδη... 1
sense1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 gaming με gt 430 δεν το βλεπω...οχι οτι οθονη ειναι καλυτερη αλλα τεσπα... το συστημα που φτιαχνεις ειναι για OC που μαλλον δεν θαασχοληθεις οποτε πες μας πιο συγκεκριμενα για τι προοριζεται το συστημα και τι επεξεργαστη/ραμ/μητρικη εχεις ηδη... λοιπον ... εχω ενα μπατζετ ... και με αυτο ξεκιναω... περνω τα βασικα.. cpu mobo ram kai ssd.... και μετεπειτα θα παρω και gpu kai ψυκτρα και τροφοφοτικο και οθονη και κουτι ... αλλα ολα τα υπολοιπα σιγα σιγα... η gt430 με το συστημα αυτο TOWER CPU : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz MOBO: Asustek P5G41T-M LX RAM : 2 X 2GB @ 1333 MHz DDR3 KINGSTON CL9 GPU :ASUS NVDIA GT430 1GB HDD : WD WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 SOUND : ASUS XONAR DG PSU : 400WATT OS : WINDOWS 10 HOME 64X.... καλα παει.. τα βγαζει τα 100 fps sto lolaki ...απλα κανω μια επενδυση .... και oc θα κανω ,,,, οταν παρω ψυκτρα και τροφοδοτικο ... εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει το αν το 400 watt psu θα κανει την δουλεια του μεχρι να παρω αλλο χωρις oc και με αυτα τα εξαρτηματα ......
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 οκ τοτε γραψε ειδικα προγραμματα/χρησεις τπτ...η αυτα που χρειαζονται καλο cpu γτ με 430 gaming Δεν θα κανεις...αυτο λεω μονο εγω...το τροφοδοτικο ναι 99% θα αντεξει...τα κομματια που εχεις επιλεξει φερνονται και αυτα καλα...
sense1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 οκ τοτε γραψε ειδικα προγραμματα/χρησεις τπτ...η αυτα που χρειαζονται καλο cpu γτ με 430 gaming Δεν θα κανεις...αυτο λεω μονο εγω...το τροφοδοτικο ναι 99% θα αντεξει...τα κομματια που εχεις επιλεξει φερνονται και αυτα καλα... Ableton Traktor league of leagends .... αυτα ειναι τα κυρια προγραμματα που θα δουλεψω προσ το παρον ... δεν ειναι και αμαν ... Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου? http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16817341020
sense1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 μολις ειδα οτι η μητρικη θελει +12 volt 8pin για τον επεξεργαστη ... ενω το τροφοδοτικο μου εχει το κλασσικο 4pin .... αρα και τροφοδοτικο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html για κατι οικονομικο,αλλιως πες μας ενα budget για τροφοδοτικο
cabdik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 τροφοδοτικο παιρνεις, αναλογα με το τι σκεφτεσαι να κανεις στο μελλον. αν εχεις υποψη σου να βαλεις 2πλες καρτες, δεν θα σε καλυψει ουτε το 630αρι... καλυτερα να πας εξαρχης σε ενα καλο 750αρι..! εξαρταται απο την/τις καρτα/ες που ΘΑ μπουν..! αν δεν το ξερεις εσυ αυτο, τοτε δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις...!!! αν μεινεις με την 430, τοτε αυτο που εχεις σε φτανει και σου περισσευει...!!!
sense1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html για κατι οικονομικο,αλλιως πες μας ενα budget για τροφοδοτικο στην μητρικη εχει καποια προτεινομενα ! πειραζει να βαλω καποιο εκτος λιστας? σε αυτη την τιμη πανω κατω καλα ειναι για να βαλω και μια ψυκτρα.... http://www.e-shop.gr/zalman-cnps14x-p-PER.806912την εχει και σαν προτεινομενη στη σελιδα της μητρικης τροφοδοτικο παιρνεις, αναλογα με το τι σκεφτεσαι να κανεις στο μελλον. αν εχεις υποψη σου να βαλεις 2πλες καρτες, δεν θα σε καλυψει ουτε το 630αρι... καλυτερα να πας εξαρχης σε ενα καλο 750αρι..! εξαρταται απο την/τις καρτα/ες που ΘΑ μπουν..! αν δεν το ξερεις εσυ αυτο, τοτε δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις...!!! αν μεινεις με την 430, τοτε αυτο που εχεις σε φτανει και σου περισσευει...!!! οχι διπλες καρτες δεν θα βαλω... θα κρατησω την 430 για λιγο καιρο ακομα και μετα θα παρω καμμια 960 θα κανω ομως oc τον επεξεργαστη μιας που θα παρω και τροφοδοτικο ... θα παρω και μια ψυκτρα ... οπως ειπα σε αλλο σχολιο... το τροφοδοτικο μου εχει το +12volt της cpu 4Pin ενω η μητρικη θελει Με 8pin
cabdik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 στην μητρικη εχει καποια προτεινομενα ! πειραζει να βαλω καποιο εκτος λιστας? σε αυτη την τιμη πανω κατω καλα ειναι για να βαλω και μια ψυκτρα.... http://www.e-shop.gr/zalman-cnps14x-p-PER.806912την εχει και σαν προτεινομενη στη σελιδα της μητρικης οχι διπλες καρτες δεν θα βαλω... θα κρατησω την 430 για λιγο καιρο ακομα και μετα θα παρω καμμια 960 θα κανω ομως oc τον επεξεργαστη μιας που θα παρω και τροφοδοτικο ... θα παρω και μια ψυκτρα ... οπως ειπα σε αλλο σχολιο... το τροφοδοτικο μου εχει το +12volt της cpu 4Pin ενω η μητρικη θελει Με 8pin ok. τοτε σε υπερκαλυπτει ανετα και το 630αρι, ακομα κι ενα καλο 550αρι...!! η μητρικη μην σε απασχολει τι πιν τροφοδοσιας εχει. και η δικια μου 790FX, 8πινο εχει αλλα εγω της εχω βαλει 4πινο..! και λειτουργει αψογα...!!! 1
sense1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μετα απο σκεψη ... λεω να παω σε αυτο... πειτε μου την γνωμη σας.... κουτι δεν εβαλα εχω το παλιο το οποιο θα κρατησω για λιγο καιρο ... για να μην το καταλαβει η κοπελα μου... το κουτι ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/thermaltake-vi1000bws-m9-window-black-p-PER.650674 θα κανει την δουλεια του μωρε....το επιπλεον που θα μπει ειναι ο HDD : WD WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 SOUND : ASUS XONAR DG
hliastsek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 κουτι δεν εβαλα εχω το παλιο το οποιο θα κρατησω για λιγο καιρο ... για να μην το καταλαβει η κοπελα μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα