Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος, αλλα πριν εναν χρονο ειχε παρει το ματι μου καπου στο ιντερνετ το εξης. Λοιπον, βρισκεις ενα αντικειμενο απο το Amazon (π.χ ξυριστικη μηχανη) στην τιμη των 10$, μετα ψαχνεις να βρεις την ιδια ακριβως στο ebay, αν εχει 20$ (η καποιο αλλο ποσο πανω απο τα 10$, ωστε να βγαλεις κερδος) αντιγραφεις ολοκληρη την αγγελια απο το Amazon και την καταχωρεις στο ebay. Οταν ο πελατης θα κανει την παραγγελια στο εβαυ εσυ θα κανεις την παραγγελια απο το amazon με τα στοιχεια του πελατη και θα σταλει η παραγγελια απο το αμαζον κατευθειαν σε αυτον και εσυ θα κρατησεις το κερδος σου. Ολα αυτα χωρις καν να ακουμπησεις τα πραγματα! Λοιπον ξαναεπεσα εντελως τυχαια παλι στο ιντερνετ και το θυμηθηκα και μου φαινεται ευκολος τροπος να βγαλεις καποια χρηματα. Αλλα ειναι τοσο απλο για να ειναι αληθινο? Οταν θα φτασει η παραγγελια στον πελατη δεν θα γραφει οτι ο πωλητης ειναι το αμαζον? Και εχω σχετικα και αλλες ερωτησεις που θα πω στην συνεχεια ΑΝ υπαρχει καποιος που ασχοληται η εχει ασχοληθει η γνωριζει. 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...