Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πηρα πριν απο 20 μερες το Acer Aspire E 15 και μετα απο 4 5 μερες αρχισε να συνδεομαι στο wifi και μετα απο 5 εως 30 λεπτα να με πεταει απο το wifi και οταν παω να δω στα δικτυα να δω τι εγινε ειναι λες και κανει επανακινηση το wifi γιατι και τα αλλα δικτυα που ειχε βρει εχουν εξαφανιστει τι μπορει να γινεται και να με πεταει συνεχεια?

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πηρα πριν απο 20 μερες το Acer Aspire E 15 και μετα απο 4 5 μερες αρχισε να συνδεομαι στο wifi και μετα απο 5 εως 30 λεπτα να με πεταει απο το wifi και οταν παω να δω στα δικτυα να δω τι εγινε ειναι λες και κανει επανακινηση το wifi γιατι και τα αλλα δικτυα που ειχε βρει εχουν εξαφανιστει τι μπορει να γινεται και να με πεταει συνεχεια?

διέγραψε τον driver της κάρτας δικτύου και ξανακάνε εγκατάσταση 

Δημοσ.

οχι ουτε το κινητο μου το πεταει απο το δικτυο ουτε το λαπτοπ τις κοπελας μου αρα κατι παιζει με το λαπτοπ μου

Δημοσ.

Ελεος ποτέ πρόλαβε να χαλάσει το λαπτοπ 20μέρες έχει που το πήρα τεσπα ευχαριστώ πολύ φίλε θα το πάω σε έναν τεχνικό

Δημοσ.

Ελεος ποτέ πρόλαβε να χαλάσει το λαπτοπ 20μέρες έχει που το πήρα τεσπα ευχαριστώ πολύ φίλε θα το πάω σε έναν τεχνικό

αφού έχεις εγγύηση κανε χρήση της 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...