TsolakFD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πηρα πριν απο 20 μερες το Acer Aspire E 15 και μετα απο 4 5 μερες αρχισε να συνδεομαι στο wifi και μετα απο 5 εως 30 λεπτα να με πεταει απο το wifi και οταν παω να δω στα δικτυα να δω τι εγινε ειναι λες και κανει επανακινηση το wifi γιατι και τα αλλα δικτυα που ειχε βρει εχουν εξαφανιστει τι μπορει να γινεται και να με πεταει συνεχεια?
corsair04 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πηρα πριν απο 20 μερες το Acer Aspire E 15 και μετα απο 4 5 μερες αρχισε να συνδεομαι στο wifi και μετα απο 5 εως 30 λεπτα να με πεταει απο το wifi και οταν παω να δω στα δικτυα να δω τι εγινε ειναι λες και κανει επανακινηση το wifi γιατι και τα αλλα δικτυα που ειχε βρει εχουν εξαφανιστει τι μπορει να γινεται και να με πεταει συνεχεια? διέγραψε τον driver της κάρτας δικτύου και ξανακάνε εγκατάσταση
TsolakFD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 οχι φιλε εβγαλα το driver απο το wifi και το ξαναεβαλα αλλα και παλι τιποτα
TsolakFD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 οχι ουτε το κινητο μου το πεταει απο το δικτυο ουτε το λαπτοπ τις κοπελας μου αρα κατι παιζει με το λαπτοπ μου
TsolakFD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 αλαξα και windows και παλι το ιδιο παιδια...
TsolakFD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ελεος ποτέ πρόλαβε να χαλάσει το λαπτοπ 20μέρες έχει που το πήρα τεσπα ευχαριστώ πολύ φίλε θα το πάω σε έναν τεχνικό
corsair04 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ελεος ποτέ πρόλαβε να χαλάσει το λαπτοπ 20μέρες έχει που το πήρα τεσπα ευχαριστώ πολύ φίλε θα το πάω σε έναν τεχνικό αφού έχεις εγγύηση κανε χρήση της
TsolakFD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ναι αυτο θα κανω αλλα το θεμα ειναι ποτε θα το παρω μετα απο κανα μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα