koliri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας Θέλω μια 24' οθόνη μέχρι 180-190 ευρώ και η χρήση που την προορίζω είναι κυρίως επεξεργασία φωτογραφίας. Σε αυτά τα χρήματα έχω δει πολλές lg και έχω διαβάσει αρκετά review γύρω από αυτές. Είμαι ανάμεσα στις 1. LG 24MP57VQ-P 2.LG 24MB35PM-B 3.LG24MB56HQ-B 4.LG 24MB35PY-B Η πρώτη διάβασα εδώ ότι έχει απασχολήσει κάποιους χρήστες με glow bleeding (που δεν είναι μέρος της εγγύησης) αλλά παρόλαυτά λένε έχει πολύ καλή εικόνα και χρώματα. Για τις υπόλοιπες τρεις ξέρω ότι επίσης έχουν καλά χρώματα αλλά έχουν το ατού της σταθερής και ρυθμιζόμενης βάσης. Κυρίως για της ν.3 και την ν.4 γέρνω όπως το βλέπω και θα ήθελα πληροφορίες για τις διαφορές αυτών των 2. Παίζει σημαντικό ρόλο το ότι η ν.3 κυκλοφόρησε Μάρτη του 2014 ενώ η ν.4 Γενάρη του 2015? Αναζητώ λεπτομέρειες που μου διαφέυγουν και έχουν σημασία στην επεξεργασία φωτογραφιών. Αν δηλαδή κάποια είναι πιο matte από κάποια άλλη ή πιο glossy ( από άτομα που τις έχουν ήδη ή ξέρουν). Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2015 από koliri
XMorsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα. Θεωρω οτι οι διαφορες στην εικονα θα ειναι μικρες η τελος παντων δε θα παιζει ρολο το μοντελο οσο το variance των κομματιων, οποτε απλως παρε αυτη που σου αρεσει περισσοτερο και εχει τα features που θελεις, χωρις να ξεφευγει το κοστος της.
koliri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τελικά παρήγειλα την Ν.3 από το ebw.gr καθώς θεωρητικά έχει το μικρότερο χρόνο αναμονής μέχρι την παράδοση. Αυτό που με προβληματίζει λίγο για το εν λόγω κατάστημα είναι ότι δίνει εγγύηση 12 μηνών ενώ άλλα καταστήματα δίνουν 3 χρόνια. Έψαξα και δε βρήκα σε επίσημο site της lg κάποια αναφορά στην οθόνη και πόση επισημη εγγύηση έχει. Ξέρει κάποιος κάτι?
XMorsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Nαι, ειναι ενα σημαντικο ζητημα αυτο απο το ebw, εγω δε θα το προτιμουσα. Λογικα παντως η οθονη σε καποια αντιπροσωπεια εχει εγγυηση, μαλλον στη γερμανικη LG. ΤΟ ebw προσφερεται να κανει το μεσάζοντα για τον πρωτο χρονο. http://www.lg.com/de/service-produkt/lg-24MB56HQ-B
koliri Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και γω που το έψαξα μόνο στη γερμανική LG το βρήκα. Μίλησα στο τηλέφωνο με υπάλληλο της ebw.gr και μου είπε 1) ότι είναι από γερμανία το προιόν και 2) ότι και στο 2ο χρόνο αυτοί αναλαμβάνουν την εγγύηση (και όχι μόνο στον 1ο). Αυτό με καθησύχασε λίγο.
koliri Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τελικά αγόρασα από το ebw.gr την LG-24MB56HQ και παρατήρησα ότι έχει έντονο backlight bleeding κάτω αριστερά και λίγο λιγότερο κάτω κάτω δεξιά (όπως κοιτάς την οθόνη)Τι προβλέπεται για αυτή την περιπτωση ξέρει κάποιος? Διάβασα κάπου εδώ μέσα ότι η lg δεν το θεωρεί ελάττωμα και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή εγγύησης.
XMorsX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τελικά αγόρασα από το ebw.gr την LG-24MB56HQ και παρατήρησα ότι έχει έντονο backlight bleeding κάτω αριστερά και λίγο λιγότερο κάτω κάτω δεξιά (όπως κοιτάς την οθόνη) Τι προβλέπεται για αυτή την περιπτωση ξέρει κάποιος? Διάβασα κάπου εδώ μέσα ότι η lg δεν το θεωρεί ελάττωμα και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή εγγύησης. Tις πρωτες μερες μετα την αγορα μπορεις να ζητησεις αντικατασταση απο το καταστημα επειδη δεν εισαι ικανοποιημενος, ασχετα απο τους ορους της εγγυησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα