gregdel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να γίνει κρύψιμο κάποιου θέματος που δε μας ενδιαφέρει καθόλου ωστε να μην το βλέπουμε όταν έχει απαντήσεις;
parsifal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Κρύψιμο από που; Από την κεντρική σελίδα ενός subforum;
gregdel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ναι... να μην το βλέπω καν... πχ από εδω: http://www.insomnia.gr/forum/19-insomnia-site-forum/ να μην βλέπω το "Προτάσεις για αγγελίες" που δεν με ενδιαφέρει...
corsair04 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν γίνεται! εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο π.χ εάν έχω συμμετάσχει σε ένα θέμα και πλέον δεν επιθυμώ να βλέπω τις απαντήσεις μπορεί έτσι να γίνει απόκρυψη
parsifal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μήπως εννοείς «και πλέον δεν επιθυμώ να λαμβάνω notifications για τις νέες απαντήσεις»; Γιατί έτσι όπως το γράφεις δε βγάζει πολύ νόημα. Δηλαδή τί; Να επισκέπτεσαι το θέμα και να εμφανίζονται μηνύματα μέχρι μία συγκεκριμένη ημέρα/ώρα και όχι τα νεότερα; :-\
corsair04 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μήπως εννοείς «και πλέον δεν επιθυμώ να λαμβάνω notifications για τις νέες απαντήσεις»; Γιατί έτσι όπως το γράφεις δε βγάζει πολύ νόημα. Δηλαδή τί; Να επισκέπτεσαι το θέμα και να εμφανίζονται μηνύματα μέχρι μία συγκεκριμένη ημέρα/ώρα και όχι τα νεότερα; :-\ Στο προφίλ μου στην ενότητα των μηνυμάτων φαίνεται να έχει μήνυμα (μπλε αστεράκι) μπορείς να το κανείς απόκρυψη και να μην φαίνεται καθόλου το θέμα π.χ Δεν θέλω να βλέπω το <<πόσο να πουλήσω ,να αγοράσω >> στα μηνύματα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα