Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ο επιτραπεζιος υπολογιστής με windows XP εχει 3 partion δεν γνωριζω πως ειχαν γινει .

Στο c ειναι 1,2 giga και εχει το λειτουργικό  κλπ. Παω να εγκαταστησω τα office 2007 και μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χψρος στον δισκο ,να τα εγκαταστησω αλλου.

Πως γινεται αυτο; Το partition D εχει πραγματι  καπου 300 giga ελευθερο χψρο, αλλα πως πρακτικα γινεται να εγκαταστησω τα office εκει;

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Κατά την διαδικασία της εγκατάστασης εσύ ορίζεις το installation path.

Αν και καλό θα ήταν να είναι στο C.

Για merge υπάρχουν αρκετά δωρεάν προγράμματα για home use, π.χ http://www.easeus.com/partition-manager/epm-free.html

Ή δες απο διάφορα σχετικά βιντεάκια στο youtube

(πάντα backup τα χρήσιμα αρχεία σου σε τέτοιες περιπτώσεις για παν ενδεχόμενο).

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ο επιτραπεζιος υπολογιστής με windows XP εχει 3 partion δεν γνωριζω πως ειχαν γινει .

Στο c ειναι 1,2 giga και εχει το λειτουργικό  κλπ. Παω να εγκαταστησω τα office 2007 και μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χψρος στον δισκο ,να τα εγκαταστησω αλλου.

Πως γινεται αυτο; Το partition D εχει πραγματι  καπου 300 giga ελευθερο χψρο, αλλα πως πρακτικα γινεται να εγκαταστησω τα office εκει;

Σας ευχαριστω πολυ.

διαχείριση δίσκων διαγραφείς των δίσκο d αφού έχεις πάρει back up  και μετά πατάς επέκταση και θα είσαι ok εδώ μπορείς να βρεις αναλυτικές οδηγίες 

• Like 1
Δημοσ.

Σου είπαν λύσεις τα παιδιά παραπάνω, αλλά ο κανόνας λέει όταν ασχολούμαστε με partitions κάνουμε πρώτα backup τα αρχεία μας. Αφού εξασφαλίσεις τα αρχεία σου (π.χ. σε έναν εξωτερικό δίσκο)  μετά κάνε ότι θες.

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδια δεν γινεται τιποτα κανενα απο τα προγραμματα που μου ειπατε δεν εγκαθίσταται γιατι μου λεει δεν υπαρχει επαρκης χώρος στον δισκο C,το partiotin c εκει που ειναι και το λειτουργικο. Τι κάνω;

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδια δεν γινεται τιποτα κανενα απο τα προγραμματα που μου ειπατε δεν εγκαθίσταται γιατι μου λεει δεν υπαρχει επαρκης χώρος στον δισκο C,το partiotin c εκει που ειναι και το λειτουργικο. Τι κάνω;

διαχείριση δίσκων διαγράφεις των δίσκο d αφού έχεις πάρει back up  και μετά πατάς επέκταση και θα είσαι ok εδώ μπορείς να βρεις αναλυτικές οδηγίες 

Δημοσ.

Ή χρησιμοποιείς αυτό:

http://gparted.org/livecd.php

που είναι ένα linux live cd με το gparted(διαχειριστής δίσκων) και από εκεί μικραίνεις το διαμέρισμα D ώστε να δημιουργηθεί ελεύθερος χώρος που θα τον χρησιμοποιήσεις για να μεγαλώσεις το C. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιον windows διαχειριστή δίσκων, αλλά συνήθως θέλουν εγκατάσταση πριν φτιάξουν το live cd, οπότε αφού δεν έχεις χώρο μάλλον θα είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Πολύ απλά κάνεις εγκατάσταση των προγραμμάτων σε άλλο partition.

Σου δίνεται επιλογή κατά την εγκατάσταση.

Μη βιάζεσαι να τη προχωρήσεις. Διάβασε τι πατάς.

CBS_Install_Destination_Path.gif

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Ξενύχτησα αλλά δεν  μου επετρεπε ο υπολογιστης να κανω οποιαδήποτε εργασια και ετσι  τον αφαιρεσα τον διαμορφωσα σε εναν αλλο υπολογιστη και ξαναπερασα τα windows.

Επρεπε απο την σρχική εγκατάσταση των win να διαμορφωσω σε ενα partition το δισκο και μετά να κάνω εγκατάσταση. Τωρα εκανα διπλο κόπο αλλά,τα λαθη πληρώνονται...

Να σας ευχαριστήσω για την  βοήθεια σας. Κρατώ αποθηκευμένες σε ενα word ολες τις συβουλές σας για την περίπτωση που  την ....ξαναπατήσω.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Και φυσικα και το φιλοξενο insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...