Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μετα την αναβαθμιση απο Windows 8 σε 10 οταν κανω δεξι click στην επιφανεια εργασειας φορτωνει μετα απο 5sec δεν κολαει πουθενα αλλου το computer μονο εκει, εψαξα και στο internet δεν βρηκα κατι να με βοηθησει. 

Δημοσ.

Μήπως έχεις πολλά πράγματα στο contex menu; Δώσε ένα screenshot να δούμε τι φορτώνει.

Αυτό ακριβώς. Έβαλα το acdsee και φόρτωνε κάτι previews (από εικόνες και βιντεο) στο δεξί κλικ και καθυστερούσε αρκετά. Οπότε κάτι τέτοιο θα είναι

Δημοσ.

Απενεργοποίησε την επιλογή αυτή από τις ρυθμίσεις του acdsee, μάλλον θα το αναφέρει κάτι σαν system intgration ή contex menu ή κάτι παρόμοιο.

Ή απενεργοποίησε το από το shellmenuview που σου έδωσα πριν.

Δημοσ.

Απενεργοποίησε την επιλογή αυτή από τις ρυθμίσεις του acdsee, μάλλον θα το αναφέρει κάτι σαν system intgration ή contex menu ή κάτι παρόμοιο.

Ή απενεργοποίησε το από το shellmenuview που σου έδωσα πριν.

Εγώ το έχω κάνει ήδη. Ας μας πει όμως ο TS τι θέμα έχει

Δημοσ.

χρεισιμοποιω mouse αλλα το εβγαλε το checkare απο το λαπτοπ τα ιδια. Τα printscreen που ειπε ο φιλος παραπανω οριστε

post-277765-0-94207100-1447092852_thumb.jpg

post-277765-0-60959900-1447092858_thumb.png

post-277765-0-08745600-1447092866_thumb.png

Δημοσ.

Τρεις πιθανοί ένοχοι είναι τα δύο προγράμματα της cyberlink και το Photo της lenovo.

που ειναι ρε φιλε γιατι δεν τα βλεπω;

Δημοσ.

Αν κάνεις δεξί κλικ σε έναν φάκελο καθυστερεί και εκεί ή όχι; Θέλω κι ένα screen από την επιφάνεια εργασία όταν εμφανιστεί το μενού. (μόνο το μενού φτάνει, όχι όλα τα εικονίδια).

Δημοσ.

Στο μενού βλέπω dual graphics. Έχω κι εγώ στο λάπτοπ αλλά δε μου εμφανίζει την επιλογή της nvidia στο desktop. Ίσως να την αφαίρεσα, δε θυμάμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...