Dow Jones Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα μετα την αναβαθμιση απο Windows 8 σε 10 οταν κανω δεξι click στην επιφανεια εργασειας φορτωνει μετα απο 5sec δεν κολαει πουθενα αλλου το computer μονο εκει, εψαξα και στο internet δεν βρηκα κατι να με βοηθησει.
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μήπως έχεις πολλά πράγματα στο contex menu; Δώσε ένα screenshot να δούμε τι φορτώνει. Δες με αυτό τι φορτώνει και απενεργοποίησε ότι δεν χρειάζεσαι.
vdeseris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μήπως έχεις πολλά πράγματα στο contex menu; Δώσε ένα screenshot να δούμε τι φορτώνει. Αυτό ακριβώς. Έβαλα το acdsee και φόρτωνε κάτι previews (από εικόνες και βιντεο) στο δεξί κλικ και καθυστερούσε αρκετά. Οπότε κάτι τέτοιο θα είναι
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Απενεργοποίησε την επιλογή αυτή από τις ρυθμίσεις του acdsee, μάλλον θα το αναφέρει κάτι σαν system intgration ή contex menu ή κάτι παρόμοιο. Ή απενεργοποίησε το από το shellmenuview που σου έδωσα πριν.
vdeseris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Απενεργοποίησε την επιλογή αυτή από τις ρυθμίσεις του acdsee, μάλλον θα το αναφέρει κάτι σαν system intgration ή contex menu ή κάτι παρόμοιο. Ή απενεργοποίησε το από το shellmenuview που σου έδωσα πριν. Εγώ το έχω κάνει ήδη. Ας μας πει όμως ο TS τι θέμα έχει
Dow Jones Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 χρεισιμοποιω mouse αλλα το εβγαλε το checkare απο το λαπτοπ τα ιδια. Τα printscreen που ειπε ο φιλος παραπανω οριστε
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τρεις πιθανοί ένοχοι είναι τα δύο προγράμματα της cyberlink και το Photo της lenovo.
Dow Jones Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τρεις πιθανοί ένοχοι είναι τα δύο προγράμματα της cyberlink και το Photo της lenovo. που ειναι ρε φιλε γιατι δεν τα βλεπω;
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δες στη στήλη description. Είναι αυτά που λένε cyberlink και lenovo.
Dow Jones Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 τα εκανα τα παραπανω που μου ειπανε δεν εγεινε τιποτα..
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν κάνεις δεξί κλικ σε έναν φάκελο καθυστερεί και εκεί ή όχι; Θέλω κι ένα screen από την επιφάνεια εργασία όταν εμφανιστεί το μενού. (μόνο το μενού φτάνει, όχι όλα τα εικονίδια).
Dow Jones Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μονο οταν κανω δεξι κλικ στην ε.α πουθενα αλλου
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Στο μενού βλέπω dual graphics. Έχω κι εγώ στο λάπτοπ αλλά δε μου εμφανίζει την επιλογή της nvidia στο desktop. Ίσως να την αφαίρεσα, δε θυμάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα