Demon Lord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σιγα ρε dudes που τον βγαλατε και homo τον τυπα,αν επροκειτο για ραντεβου η φαση και οχι για φιλικη μπυριτσα,εγω μπορει να μη στην ελεγα αλλα θα το εβρισκα λιγο ντεκαβλε το outfit με οτι συνεπάγεται,δεν ειναι απαραιτητο να ντυθεις las vegas,μια γοβα,ενα μπλουζακι,αρκουν ενιοτε,δηλαδη αν πας τεζα καζουαλ στο πρωτο ραντεβου σε 6 μηνες πως θα σκας μυτη?με φορμες? φιλικα ετσι?! γιατί τι έχουν οι φόρμες; χολέρα έχουν;
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο. Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . . Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις. Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά... Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας; Ντύσου με οτι σου αρέσει εσύ και ασε τι προτιμάει ο άλλος. Αυτό μας έλλειπε να καθορίζουμε τι θα φοράμε με βάση τι αρέσει στον άλλον. Εμένα δεν μου αρέσει το προκλητικό ντύσιμο στις γυναίκες, οτι σχετίζεται με πρόκληση το έχω σιχαθεί πλέον, μου αρέσουν απλά πράγματα. Το ντύσιμο της κάθε γυναίκας είναι δουλειά της γυναίκας, δεν είμαι μόδιστρος.
vsl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 vsl, τα βλέπεις; Οι προτάσεις μου Έχουν θιασώτες. Προτιμώ τις χθεσινομεταμεσονύχτιες σου προτάσεις. Κρίμα που τις απολαύσαμε λίγοι και για λίγο. 1
iCyd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Προτιμώ τις χθεσινομεταμεσονύχτιες σου προτάσεις. Κρίμα που τις απολαύσαμε λίγοι και για λίγο. θα μας το κλεισουν το μαγαζακι σημερα να το δειτε
vsl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 θα μας το κλεισουν το μαγαζακι σημερα να το δειτε Μετά τα χθεσινά, πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να κλείσουμε εμείς, παρά το μαγαζάκι 1
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 τις είδα τις απαντήσεις και τις προτάσεις και τις εικόνες... οι εγχειρήσεις για γάμπες δεν κατάλαβα που κολλάει.. έτσι είχα ντυθεί και απο κάτω αθλητικά, ρεμποκ τοξοβόλε ζήτα το τηλέφωνο του γνωστού της
deesnider Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Aς ενωθουμε ολοι οι πατουσακιδες λοιπον Σού το βελτίωσα λιγάκι, αλλά άνοιξε με προσοχή το spoiler διότι φοβάμαι ότι θα έχεις τίποτις ρεύσεις νυχτιάτικα...
Gtr34 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν φοράει τακούνια τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ειλικρινά, αν είχα κανονίσει να βγω ραντεβού για ποτό και έρθει όπως στις φωτογραφίες και reebok, θα ήταν ένα γρήγορο ποτό - φιλάκι στο μέτωπο και καληνύχτα. Αν είχαμε κανονίσει, να βγούμε για ενα γρήγορο ποτό μεταξύ άλλων ασχολιών, μια χαρά ντύσιμο. 1
vrwmiaris Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 τις είδα τις απαντήσεις και τις προτάσεις και τις εικόνες... οι εγχειρήσεις για γάμπες δεν κατάλαβα που κολλάει.. έτσι είχα ντυθεί και απο κάτω αθλητικά, ρεμποκ σταβι ,μπερεκετι τον ησουνα δεν ξερω γιατι εκραξε ο τυπος 1
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τζαμπα δουλεια καναμε χθες. Τιποτα δεν θα ειδε Εισαι ωραιος και μάρεσεις. Aς ενωθουμε ολοι οι πατουσακιδες λοιπον Σού το βελτίωσα λιγάκι, αλλά φοβάμαι ότι θα έχεις τίποτις ρεύσεις νυχτιάτικα... Σαν την ελληνική πατούσα δεν έχει (αν και δεν είμαι ποδολάγνος δεν είμαι και ποδομάχος )
Mau-Maus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν ήσουν αδύνατη τοτε φαίνεται όντως οτι εχεις βάλει κιλακια ! επίσης το παντελόνι δεν σε κολακεύει , να φοράς άλλο, οχι τοσο τσίτα στα μπούτια και διαφορετικό χρώμα
g_alkis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Με τα τσουβαλορούχα και reebok, θα μου τύχαινε κάτι έκτακτο εντός μισαώρου 1
dritan90 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλα σε στρατοπεδο μενεις ή σε εστία? τι κοιτωνες ειναι αυτοι? 1
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ναι μπράβο παιδιά κάντε την κοπέλα να αισθανθεί τέλεια,... εσείς έχετε φωτογραφία να γελάσουμε λίγο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις