Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις είδα τις απαντήσεις και τις προτάσεις και τις εικόνες...

οι εγχειρήσεις για γάμπες δεν κατάλαβα που κολλάει..

έτσι είχα ντυθεί και απο κάτω αθλητικά, ρεμποκ12191574_132443317116426_44098107883659912227076_132443003783124_370381094986471

LOL  ετσι ησουν ντυμενη και σου την ειπε?

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτός και αν μιλάμε για οκτάχρονο η υπόθεση μου βρωμάει για πολύ "πουστ" φάση ή έστω γυναικοτό τύπο. 

Αποκλείεις το ενδεχόμενο να προσπαθεί έτσι; Η stavi, έστω, το αποκλείει;

Δημοσ.

ε ναι αμα κοιταει την μπλουζα και οχι αυτο που διαγραφει η αδερφη ειναι η κομπλεξαρας.Ο αντρικος εγκεφαλος τσεκαρει τι διαγραφει για να μαρκαριστειι ως επιθυμητο θηραμα η οχι

Δημοσ.

ε ναι αμα κοιταει την μπλουζα και οχι αυτο που διαγραφει η αδερφη ειναι η κομπλεξαρας.Ο αντρικος εγκεφαλος τσεκαρει τι διαγραφει για να μαρκαριστειι ως επιθυμητο θηραμα η οχι

Εδώ θα συμφωνήσω, ποιος φυσιολογικός βγαίνει με μια κοπέλα είτε είναι άγνωστη είτε γνωστή είτε ξαδέρφη/ανιψιά τρίτου βαθμού ( :ph34r: ) και τις κάνει "παρατήρηση" για τα ρούχα; 

Δημοσ.

LOL  ετσι ησουν ντυμενη και σου την ειπε?

ναι άσε και νόμιζα ότι ημουν ντυμένη σαν κανας λέτσος ξαφνικά....

@ikaruga θα το πάρω σαν κοπλιμέντο που θεωρείς ότι είναι πούστης

χαχα σε ευχαριστώ

δεν είναι αυτό, απλά μάλλον ήθελε να φτιαχτώ για βράδυ, κανά φόρεμα, κανά τακούνι και τα σχετικά

Δημοσ.

Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις.

Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά...

Λογικη με το κομπλεξ δεν θα βρεις ποτε.Δεν ξερω γιατι και πως και δεν ειναι το καταλληλο μερος να το αναπτυξεις αλλα περιστοιχιζεσαι απο μαλακες.Προσδιορισου απο την αρχη και αλλαξε παραστασεις.Αυτα απο μενα

• Like 2
Δημοσ.

ναι άσε και νόμιζα ότι ημουν ντυμένη σαν κανας λέτσος ξαφνικά....

Οταν ειπες πουλοβερ και τζιν στην αρχη νομιζα θα ησουν σαν την Ελενη Βλαχακη  :lol:  :lol: 

Aλλα νταξ καμια σχεση. Μια χαρα ησουν! Εγω εγκρινω

Δημοσ.

Μια χαρα ηταν το ντυσιμο (αντε, τσιμπησες και τα κομπλιμεντα :P ) δε ξερω γιατι να στην "πει".Μαλλον θελει φορεμα και γοβες.

Μια κοπελα παντως ειναι πολυ ωραια και με μια φουτερ ενα τζιν και αθλητικο.

Δημοσ.

Έλεος, μια χαρά είσαι . Ή μάτι ήθελε να πάρει ή να πουλήσει μούρη στους γύρω. Εγώ έτσι σε κυκλοφορω οπουδήποτε πάντως. :P

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα ρε dudes που τον βγαλατε και homo τον τυπα,αν επροκειτο για ραντεβου η φαση και οχι για φιλικη μπυριτσα,εγω μπορει να μη στην ελεγα αλλα θα το εβρισκα λιγο ντεκαβλε το outfit με οτι συνεπάγεται,δεν ειναι απαραιτητο να ντυθεις las vegas,μια γοβα,ενα μπλουζακι,αρκουν ενιοτε,δηλαδη αν πας τεζα καζουαλ στο πρωτο ραντεβου σε 6 μηνες πως θα σκας μυτη?με φορμες? φιλικα ετσι?!

Δημοσ.

Αποκλείεις το ενδεχόμενο να προσπαθεί έτσι; Η stavi, έστω, το αποκλείει;

Είπαμε, αν μιλάμε για οκτάχρονο τότε ναι ίσως το προσπαθεί και έτσι. Αν μιλάμε για ενήλικο άνθρωπο τότε όχι...η υπόθεση βρομάει πουστ από μακριά και τότε η Stavi θα πρέπει να τον δει ως τον καλύτερο της φίλο που ενδιαφέρετε γι αυτήν στυλιστικά.

Αντε και ίσως αν είναι επαγγελματικά προσανατολισμένος σε αυτό το πράγμα. Εχω φιλαράκι μια χαρά αρσενικό που επειδή ασχολείται (έχει κατάστημα) με ονυχοπλαστική και solarium το πρώτο πράγμα που κοιτάει στη γυναίκα είναι ο κώλος της και τα νύχια της. Μόνο έτσι θα τον δικαιολογήσω. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν είναι αρσενικός.   

@ikaruga θα το πάρω σαν κοπλιμέντο που θεωρείς ότι είναι πούστης

Εννοείται γιατί αν απλά δεν του άρεσες και βρήκε τρόπο να στο πει έτσι είναι εντελώς άκυρος ο τύπος. Για κάποιο λόγο όμως πιστεύω ότι απλά έπεσες σε μη ανδρική περίπτωση.  

Δημοσ.

Παντως για να ειμαστε και δικαιοι...  Οταν θελεις να πηγαινεις ντυμενη οπως γουσταρεις (και σε οποιον αρεσει ) δεν δικαιουσαι να παραπονιεσαι αν σε κυκλοφορησει και αυτος πανω σε παπακι ε ?  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...