Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ντάξει καλά ολα αυτά αλλά ας πούμε την αλήθεια ρε αγόρια: Αν η γυναίκα έχει ωραίο κορμί θα αρέσει οτι και να φορέσει. Τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους.

Τι ειναι ωραίο κορμί;

Βραζιλιάνικες καμπύλες σε γιαπωνέζα;

εχθές το βράδυ είχαν γίνει εξαιρετικές προτάσεις με φωτογραφίες κυρίως απο σαλονικείς, από εσώρουχα και φορέματα μέχρι για πλαςτική εγχείρηςη στις γάμπες και στους αςτραγάλους, για μπυραρία/ γήπεδο/ κόκκινο χαλί, ελπίζω η σταβι να τις είδε.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μιλαω μονο για σχεση. Πολλες φορες βλεπω γυναικες που τα ρουχα δεν τις κολακευουν, αλλα αν τις δεις με εσωρουχα να σου φυγουν τα σαλια.

Δημοσ.

Τι ειναι ωραίο κορμί;

Μπα για τους περισσότερους εκεί έξω αρκεί να είναι αδύνατη για να γίνουν δούλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ειναι ωραίο κορμί;

εχθές το βράδυ είχαν γίνει εξαιρετικές προτάσεις με φωτογραφίες κυρίως απο σαλονικείς, από εσώρουχα και φορέματα μέχρι για πλαςτική εγχείρηςη στις γάμπες και στους αςτραγάλους, για μπυραρία/ γήπεδο/ κόκκινο χαλί, ελπίζω η σταβι να τις είδε.

Τζαμπα δουλεια καναμε χθες. Τιποτα δεν θα ειδε  :unsure:

Στα νύχια ούτε και εγώ δεν το πολυδίνω σημασία (αν και απο σκέτο άβαφα προτιμώ ενα γαλλικό έστω ) σίγουρα όμως στις πατουσούλες θα ήθελα ενα χρώμα το κόκκινο μου αρέσει πολύ.

και μην αρχίσουμε ξανα τα ίδια ναι η ωραία γυναίκα και σκατά στα νύχια να έχει την θέλουμε.. και ναι δεν πρόκειται να ρίξω Χ σε γκόμενα επειδή δεν έβαψε το νύχι....

Εισαι ωραιος και μάρεσεις. Aς ενωθουμε ολοι οι πατουσακιδες λοιπον  :lol:

420583_3410839906702_586903163_n.jpg?oh= 

• Like 2
Δημοσ.

Μπα για τους περισσότερους εκεί έξω αρκεί να είναι αδύνατη για να γίνουν δούλοι.

Αυτό ειναι μία άδικη και προςβλητική γενίκευση. Και στο λέει κάποιος που είχε την τύχη και την τιμή να συνυπάρξει ( να γίνει δούλος σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) με κυρίες από αρκετές διαφορετικές ηπείρους.

Δημοσ.

@stavi Περνώντας και τις 7 σελίδες λόγω βαρεμάρας συμφωνώ και εγώ με τον warlock και να πω ότι προσωπικά δε με νοιάζει καθόλου αν θα φοράει η άλλη μίνι με ψηλοτάκουνα ή φόρμα με αθλητικά ή τζινάκι με φλατ (αν και νομίζω πως τα τζιν σας αναδεικνύουν περισσότερο και μου αρέσουν και περισσότερο :ph34r:  ). Βασικά ας φοράει η άλλη ό,τι γουστάρει αρκεί να νοιώθει άνετα. Γιατί αν δεν νοιώθει άνετα τότε και το "ραντεβού" θα είναι πιο δύσκολο πιστεύω. Τώρα για νύχια κλπ. μου αρέσει όταν τα φτιάχνετε αν και δε με απασχολεί και ιδιαίτερα είτε είναι φτιαγμένα είτε. Θέλω να πω πως αν είναι φτιαγμένα θα το προσέξω και θα κάνω και το ανάλογο κοπλιμέντο αν όχι δε θα πω τίποτα.

Πάντως αν κάτι απεχθάνομαι ιδιαίτερα είναι το βαρύ/κλαμπάδικο βάψιμο. Λίγο κραγιόν και λίγο μάσκαρα είναι υπέραρκετα για μένα, αν είναι δε εμφανίσιμη η κοπέλα δε χρειάζεται καθόλου βάψιμο

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε, politically correct ναι, καθένας έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι θέλει προφανώς.

Αλλά ρε σεις ωραία μπυραρία, γνωστός, πουλόβερ, τζιν, γυναίκα, αθλητικά, όλα στην ίδια πρόταση? Ντάξει, ο κολλητός μου να ερχόταν βραδιάτικα σε ωραία μπυραρία με airmax, θα του την έλεγα. Τώρα συντηρητικό αθλητικό και μεσημέρι, ίσως αλλάζει.

• Like 3
Δημοσ.

Σου  τη λέει για το ντύσιμο...σου τη λέει για τα νύχια...πολύ μου βρωμάει η υπόθεση. Είσαι σίγουρη ότι είναι άντρας; 

Εκτός αν του αρέσει (να το πω κόσμια) και προσπαθεί να την τσιγκλίσει έτσι... 

• Like 1
Δημοσ.

Σπανιζει το φαινομενο αλλα υπαρχει περιπτωση να πεσεις και σε τσιρκοκατασταση απο ενδυματολογικης αποψης.Σε μια τετοια περιπτωση , ακομα και αν ειχα την οικειοτητα, ανεση κλπ κανω ''προτασεις'' η ''συστασεις'' ( :-D ) δεν θα το εκανα μονο και μονο για να μην νιωθω οτι επεσα στην παγιδα του τι θα πει ο κοζμος .

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε, politically correct ναι, καθένας έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι θέλει προφανώς.

Αλλά ρε σεις ωραία μπυραρία, γνωστός, πουλόβερ, τζιν, γυναίκα, αθλητικά, όλα στην ίδια πρόταση? Ντάξει, ο κολλητός μου να ερχόταν βραδιάτικα σε ωραία μπυραρία με airmax, θα του την έλεγα. Τώρα συντηρητικό αθλητικό και μεσημέρι, ίσως αλλάζει.

vsl, τα βλέπεις; Οι προτάσεις μου Έχουν θιασώτες.

• Like 1
Δημοσ.

τις είδα τις απαντήσεις και τις προτάσεις και τις εικόνες...

οι εγχειρήσεις για γάμπες δεν κατάλαβα που κολλάει..

έτσι είχα ντυθεί και απο κάτω αθλητικά, ρεμποκ12191574_132443317116426_44098107883659912227076_132443003783124_370381094986471

• Like 5
Δημοσ.

Lol τόσα κρεβάτια σε στρατώνα ήσουν; (πλακίτσα :-D αστειάκι )

Μια χαρά ντύσιμο είναι, εμένα μ'αρέσει πάντως. Δες και αυτό που σου κάποιος παραπάνω, ότι μπορεί να ήταν αυτός περίεργος.

Δημοσ.

Εκτός αν του αρέσει (να το πω κόσμια) και προσπαθεί να την τσιγκλίσει έτσι... 

Εκτός και αν μιλάμε για οκτάχρονο η υπόθεση μου βρωμάει για πολύ "πουστ" φάση ή έστω γυναικοτό τύπο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...