Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με κάνανε προξενιά (Όχι γάμο), μια όμορφη κοπέλα η οποία φορούσε 3 κιλά μπιζου αβλεπί, βραχιόλια, χρυσά, στο λαιμό, σκουλαρίκια και τα τοιαύτα.την πέτυχα και πρωί-μεσημέρι για καφέ και το ίδιο βράδυ μιας και είσασταν μεγάλη παρέα(αποφοίτηση).την έριξα άκυρο γιατί δεν τα μπορώ αυτά τα ντριγκι ντριγκι συνέχεια.το ντύσιμο της το έτρωγα, αλλά όχι τα άλλα.πιστεύω πως ένα Πικέ πόλο μπλουζάκι με ένα σκινι τζιν είναι ιδανικό για γυναίκα

Εδιτ: Τώρα βέβαια χτυπάω το κεφάλι μου γιατί θα καθόμουν άμα την είχα βγάλει.(πολύ φράγκο, για πολύ όμως)

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγήκα χτες μ'έναν γνωστό και με προβλημάτισε λίγο.

Είχα πάει με πουλοβερ, τζιν και αθλητικά και απ'οτι κατάλαβα προτιμάει το πιο σικ και θηλυκό ντύσιμο. Το οποίο δεν αμφιβάλω ότι αναδεικνύει τις γυναίκες, αλλά πιστεύω επίσης ότι ένα casual ντύσιμο δείχνει γυναίκα που δεν θέλει να προκαλέσει με την εμφάνισή της, και στον κόσμο που ζούμε που πολλές προσπαθούν με προκλητικά ντυσίματα να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, ένα ντύσιμο ουδέτερο, θα πρεπε να εκτιμάτε περισσότερο. Λέω εγώ.. . .

Ιδίως όταν βγαίνεις μ'έναν απλό γνωστό που δεν έχεις καμία διάθεση να τον προκαλέσεις.

Γενικά μ'έχουν μπερδέψει οι άντρες, βάζω κάτι που "γοητεύει", στραβώνουν, ντύνομαι απλά, μου λέγε γιατί δεν ντύθηκες πιο καλά...

Η ερώτηση τέλος πάντων είναι: τι ντύσιμο σας αρέσει στη γυναίκα.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στυλ, ποιο ειναι όμως το δικό σας;

Εγω αν εβγαινα με καποια και δεν μου αρεσε οπως ντυθηκε πρωτα απ'ολα δεν θα της το ελεγα...Το γεγονος οτι σου κανε ολοκληρο σκηνικο, μαλλον δειχνει οτι εχει λιγο κομπλεξ...

Γενικα για μπυραρια θα μπορουσες να φορεσεις ενα κολλητο τζιν (στις γυναικες μου αρεσουν ΜΟΝΟ τα κολλητα τζιν και οχι τα πιο "αερατα") επισης αν εχεις καμπυλες ακομα καλυτερα, παπουτσακι μπορεις να βαλεις και σταρακι ειδικα αν το τζιν εχει το vintage look οπως σκισηματα κτλ και απο πανω μια απλη μπλουζιτσα μαζι με ενα ζακετακι, και απαλα βαμμενη, ισα ισα. Γενικα εμενα δεν μου αρεσουν οι γυναικες που βαφονται υπερβολικα σαν clown, προτιμω την φυσικη ομορφια... Καπως ετσι εγω πιστευω οτι επρεπε να ντυθεις για μπυραρια! Επισης αυτο θα μπορουσες να το φορεσεις και για club αν αντικαθιστουσες τα σταρακια με γοβες..

Παντως οσο και να ξενερωνα με το ντυσιμο της αλληνης, ποτε δεν θα της ελεγα πως ντυθηκες ετσι ή δεν βαφεις τα νυχια σου? lol 

Αυτο ηταν λιγο bitchy whining...

• Like 1
Δημοσ.

Παραθέτω όσα ξέρω από το γούστο του άντρα:

Χέστηκε για τα βαμμένα νύχια, δεν τα προσέχει ποτέ και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου.

Του αρέσουν τα ελαφρως χτενισμένα - φτιαγμένα μαλλιά (δηλαδή οχι φαση "τα πιανω με ενα λαστιχακι", να εχει μια χαριτωμενια).

Ειναι ψιλοαδιαφορος για το μακιγιαζ και τα κοσμήματα.

Του αρεσουν εφαρμοστα ρουχα, αλλα οχι πολύ λεπτά που να διαγράφουν.

Του αρέσει ένα στιλ που μπορώ να το περιγράψω ως "classy rock".

Δικό μου γούστο (στα περισσότερα συμφωνεί και ο άντρας): όχι βράκες, οχι παγιέτες-μεγάλα στρας, οχι ugg-all star-σανδάλια μονομάχου-πολύ χοντρές σόλες-εσπαντρίγιες-μοκασινια, οχι παρα πολλα χρωματα μαζι, οχι πολυ αποκαλυπτικα-προκλητικα, οχι ολοσωμες φαρδιες φορμες, οχι εμπριμε γιαγιδιστικα.

Προπερ, δεν μπορω να μην το πω....τα πρωτα που έβαλες ειναι για 40+ ρε ανθρωπε, τι γιάνγκ λέιντι και κουραφέξαλα?

• Like 5
Δημοσ.

Στα νύχια ούτε και εγώ δεν το πολυδίνω σημασία (αν και απο σκέτο άβαφα προτιμώ ενα γαλλικό έστω ) σίγουρα όμως στις πατουσούλες θα ήθελα ενα χρώμα το κόκκινο μου αρέσει πολύ.

και μην αρχίσουμε ξανα τα ίδια ναι η ωραία γυναίκα και σκατά στα νύχια να έχει την θέλουμε.. και ναι δεν πρόκειται να ρίξω Χ σε γκόμενα επειδή δεν έβαψε το νύχι....

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ιδίως τα παιδιά που κάνανε τον κόπο να βάλουν και εικόνες...

νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σας και οφείλω να πω οτι το γούστο σας στο ντύσιμο βγαζει μια ωριμάτητα,

ασχετα που άμα δείτε κανένα ξεκωλο σας πετάγονται τα μάτια έξω :P

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ιδίως τα παιδιά που κάνανε τον κόπο να βάλουν και εικόνες...

νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σας και οφείλω να πω οτι το γούστο σας στο ντύσιμο βγαζει μια ωριμάτητα,

Σε αυτά δεν υπάρχουν ωριμοτητες... οτι φτιάχνει τον καθένα :P .... και αν ηταν μονο τα μάτια που πετάγονται έξω. :P

απορω πάντως κάποιοι που βρισκουν την ορεξη να κατσουν να τσακωθουν με την δικια τους για το ντυσιμο της... εγω βαριεμαι παρα πολυ παντως να το κάνω αυτο. Γενικα βαριεμαι τους τσακωμους για μλκιες

τιποτα αλλο να συζητησετε με αυτον δεν ειχατε????? παλια ειχα πει στην δικια μου να φορέσει ενα κολαν επειδη με έφτιαχνε αρκετά και βρηκα τον μπελά μου ο φουκαράς αρχισε τα παλαβα της

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ μιλας για σχεση.To ξεκωλο ειναι για one night stand και μετα τον πουλο

Το οφθαλμολουτρο δεν εβλαψε ποτε κανεναν οπως εσυ χαζευεις το σπαλιαρο-ρουβο-μοντελο και σου ερχεται η επιθυμια να του δαγνωσεις τα οπισθια (για την εμπειρια ρε αδερφε).

Ετσι και εμεις οταν βλεπουμε το ξεκωλο μας ερχεται η επιθυμια να κανουμε ενα μικρο μακροβουτι στα τσιτσια.

• Like 3
Δημοσ.

Οσο πιο απλο τοσο καλυτερο (για μενα).Εξαρταται και απο την περισταση ομως

Το υπερβολικο νυχι σε στυλ ψευτικο + μπιχλιμπιδια και εντονα χρωματα ειναι για να ξερνας :P

Το μαλλι εμενα προσωπικα μαρεσει πολυ ανακατεμενο και μακρυ.

• Like 1
Δημοσ.

Σημασία έχει να υπάρχει κάποιο στυλ. Το τι στυλ είναι αυτό δεν έχει πολύ σημασία για μένα εφόσον ταιριάζει και εκφράζει το άτομο και εφόσον δένει με το περιβάλλον (όχι υπερβολικό ντύσιμο για μια βόλτα στο super market πχ).

Κατά τα άλλα είτε rock, είτε σκυλέ - υπερβολικό, είτε κομμουνο-μαυρίλα είτε punk, είτε κυριλέ προσωπικά μου αρέσουν όλα (με μια ελαφριά προτίμηση στο απλό rock στυλ).

large.jpg

Αυτό που σίγουρα δεν έχει νόημα δεν αρέσει σε κανένα σίγουρα είναι έλλειψη στυλ σε συνδυασμό με ρούχα φορεμένα από καλάθι. (μιλάω για κάποια έξοδο η ραντεβού έτσι? για βόλτα στο μανάβη και με αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα)

f5481a09c5a19b77404b1f3ee854daf7.jpg

Καθαριότητα , χτενισμένα μαλλιά και hair trimming πάντα απαραίτητα! 
  • Like 1
Δημοσ.

Προπερ, δεν μπορω να μην το πω....τα πρωτα που έβαλες ειναι για 40+ ρε ανθρωπε, τι γιάνγκ λέιντι και κουραφέξαλα?

Τώρα το είδα :P

Καταρχήν ποιος σου είπε ότι μια κοπέλα στα 40 δεν είναι young lady :P

Κατα δεύτερον έτσι μου αρέσουν ξέρω ότι ειδικά στην ελλάδα είναι σπάνιο να είναι κοπέλες ντυμένες έτσι αλλα δεν σημαίνει πως κάνουν αυτές λάθος κτλ απλά είναι έτσι το γούστο μου...

Και μάλλον ένας απο τους λόγους που μου αρέσει ειναι ότι επιδεικνύουν ωριμότητα και sophistication πράγματα που τα έχει μια πιο ώριμη γυναίκα και γιαυτό μάλλον πιστεύεις και εσύ ότι έτσι ντύνονται μόνο οι 40άρες :P

f5481a09c5a19b77404b1f3ee854daf7.jpg

μπρρρ friendzoned ενστικτωδώς :P απο εκει και πέρα βλέπουμε :P

Δημοσ.

Χημεια υπαρχει στο φιλι, στην συζητηση στο σεξ σταβι,στο ντυσιμο τι χημεια να υπαρχει ειδικα στην πρωτη φορα.

Δηλαδη αν εβαζες ψιλοτακουνα θα του αρεζες πιο πολυ;

Εμενα ολα μου αρεσουν, αρκει να ξερω οτι ντυνεται για μενα ομορφα και προκλητικα, αν καταλαβω οτι οποτε βγαινει μαζι κου βαζει οτι βρει μπροστα της επειδη βαριεται, ενω μονη της γινεται κοκετα, εφαγε ακυρο.

Εμενα μου αρεσει προσωπικα κολαν με μια φαρδια μπλουζα, παππουτσιια αναλογα την ωρα, ψηλα οταν ειναι βραδυ, μποτακια οταν ειναι για εναν καφε.

Υ.Γ αν δεν με ελκει η γυναικα γυμνη, δεν πανα φορεσει και το πιο ακριβο ρουχο, να το χει να το χαιρεται αυτη και η δηθεν

• Like 1
Δημοσ.

Χημεια υπαρχει στο φιλι, στην συζητηση στο σεξ σταβι,στο ντυσιμο τι χημεια να υπαρχει ειδικα στην πρωτη φορα.

Δηλαδη αν εβαζες ψιλοτακουνα θα του αρεζες πιο πολυ;

Εμενα ολα μου αρεσουν, αρκει να ξερω οτι ντυνεται για μενα ομορφα και προκλητικα, αν καταλαβω οτι οποτε βγαινει μαζι κου βαζει οτι βρει μπροστα της επειδη βαριεται, ενω μονη της γινεται κοκετα, εφαγε ακυρο.

Εμενα μου αρεσει προσωπικα κολαν με μια φαρδια μπλουζα, παππουτσιια αναλογα την ωρα, ψηλα οταν ειναι βραδυ, μποτακια οταν ειναι για εναν καφε.

Υ.Γ αν δεν με ελκει η γυναικα γυμνη, δεν πανα φορεσει και το πιο ακριβο ρουχο, να το χει να το χαιρεται αυτη και η δηθεν

Δεν συζητάμε για την τέλεια σχέση, ή την καλή σχέση, η το πως κρίνεται η ομορφιά της γυναίκας αλλά απλά και καθαρά το γούστο μας στα ρούχα.

Επίσης πολλά πράματα απο αυτά που λες είναι σχεσιακά και θα πρέπει να βγει η άκρη σε μεταξύ σας συζήτηση δεν υπάρχει σωστό και λάθος πχ αυτό που λες αν ντύνεται κοκέτα αλλά μαζι σου βάζει ότι βρει μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι μαζί σου αισθάνεται άνετα και αυτό ειναι κάτι θετικό αν θα ήθελες πότε πότε να την βλέπεις και εσύ κοκέτα στα ραντεβού απλά της το ζητάς με τον κατάλληλο τρόπο (όχι ντύσου όμορφα μωρή! :P ) και τελείωσε το θέμα...

Δημοσ.

δεν υπάρχει ελπίδα

κάθισε ο άλλος και ασχολήθηκε με το τι φοράς, στην "είπε", και το συζητάμε

φορέστε γαμώ την πουτάνα μου ό,τι γουστάρετε και μη σας νοιάζει τίποτα

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...