kogba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Στάβι, όπως και στις γυναίκες έτσι και στους άντρες δεν αρέσει σε όλους το ίδιο. Άλλη γνώμη θα ακούσεις από τον ένα, άλλη από τον άλλο. Σε εμένα ας πούμε, δεν αρέσουν οι υπερβολές, είτε από το άκρο της προκλητικότητας είτε από το άλλο άκρο της ατημέλητης εμφάνισης, σε γενικές γραμμές. Από εκεί και πέρα, ας βάλει ένα (απλό)συνδυασμό που να αισθάνεται και αυτή όμορφα, άνετα και (κυρίως)να είναι ο εαυτός της.
DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 nenya η τρίτη φωτο με το φορεματάκι και το καλτσον απο μεσα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!Γενικά οταν βλέπω κάλτσες σκουροχρωμες σε τέτοιο στυλ με πιάνει τρέλα.
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θέλω να είναι κυρία στην εμφάνιση και γυναίκα (να μην μπορούσε τα ίδια ή παρόμοια ρούχα να τα βάλει ένας άντρας έστω gay χωρίς να τον πάρουν με τις πέτρες) βέβαια είχα κοπέλες (οι περισσότερες βασικά) που δεν ακολουθούσαν αυτό το πρότυπο ίσως κάποιες με εξαίρεση σε νυχτερινές εξόδους και δεν με χάλασε καθόλου δεν είμαι επιφανειακός άνθρωπος αλλά εδώ η ερώτηση είναι τι θα προτιμούσα στην εμφάνιση μιας γυναίκας ε και αυτή είναι η προτίμηση μου. Aυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι περίτεχνο το ντύσιμο, τουαλέτες,extravagant, super sexy(όχι ότι με χαλάει πάλι ) κτλ για εμένα μπορεί μια κοπέλα να είναι ντυμένη απλά καθημερινά αλλα συνεχίζοντας να είναι κυρία με προσεγμένο γούστο και θηλυκότητα πχ έτσι τα πρώτα που αποτελέσματα που βρήκα απο google images με keyword "young lady"(και σίγουρα υπάρχουν καλύτερα.. επειδή μαρέσει δεν πάει να πεί πως είμαι ειδικός βασικά δεν ξέρω και πολλά αλλά παντα καταλαβαίνω πότε μια κοπέλα ξέρει τι κάνει στον συγκεκριμένο τομέα και αυτό μου αρέσει, όπως επίσης δεν ξέρω καλή μπαλα αλλά άνετα ξεχωρίζω τον "χατζηπαναγή" απο τα "πάλτα" )
manzah80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 η ωραια γυναικα ενα τζιν και ενα μπλουζακι να φορεσει ωραια θα ειναι ολα τα αλλα ειναι μαρκετινγκ. 4
totem_lost Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ντάξει καλά ολα αυτά αλλά ας πούμε την αλήθεια ρε αγόρια: Αν η γυναίκα έχει ωραίο κορμί θα αρέσει οτι και να φορέσει. Τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους. 3
manzah80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 οποτε αντι να πετατε τα λεφτα σας σε ρουχα δωστε τα στο τζιμ και στην διατροφη τα ρουχα ειναι για να κοροιδευετε τον εαυτο σας 2
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 η ωραια γυναικα ενα τζιν και ενα μπλουζακι να φορεσει ωραια θα ειναι ολα τα αλλα ειναι μαρκετινγκ. η ωραία γυναίκα και λαδωμένο πουκάμισο να φοράει με φουστανέλα πάλι ωραία είναι δεν διαφωνώ φόρεσε σε αυτήν μια λερωμένη φουστανέλα και ενα φούτερ με σημάδια απο πίτσα και φέρτην σπίτι μου για πότε το αίμα θα φύγει απο το κεφάλι μου χαμπάρι δεν θα πάρω αλλά δεν έχει και σημασία νομίζω για την συγκεκριμένη περίπτωση... η ερώτηση δεν είναι πότε μια κοπέλα είναι ωραία αλλά ποτε πιστεύει κανείς ότι μια κοπέλα ντύνεται ωραία
manzah80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το ωραιο ντυισμο για μενα πχ ειναι να εκπεμπει μια θυληκοτητα χωρις να ειναι ξεκολο.Η θυληκοτητα εινα ψυχοσυνθεση βεβαια αλλα οκ.
DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ πρωι πρωι??? ειχα παλιά μια σχέση (η μεγαλυτερη μου 1.5 χρονο) και επειδη ειχε ωραιο σώμα ηθελα να φορέσει κολάν οταν θα βγούμε(ΒΟΛΕΥΕΙ Και στο χουφτωμα) .... και στράβωσε η βλαμμένη λεει τωρα εγω ειμαι με κάποιον που θελει να μου αλλαξει το στυλ? ρε της λεω δεν ειπα οτι θελω να σου αλλαξω το στυλ ενα κολαν δεν έχεις στη ντουλάπα σου? βαλε αυτο!!!! Και συνεχιζε μεχρι που νευριασα και της έκλεισα το τηλεφωνο γιατι βαριεμαι πολυ την γκρινια και τους τσακωμούς για μλκιες κ ασημαντα πράγματα τα θυμαμαι και γελάω τωρα χαχαχ
manzah80 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ειπες σε γκομενα τι να βαλει?Μην κανεις τετοια λαθη ειναι σαν να σου λεει εσενα να μην δεις μπαλα.Βαρυτατο παραπτωμα.Οτι και να βαλει παλι εσυ θα τον πιασεις τον κωλο οποτε αυτο μετραει 2
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Απο την άλλη επίσης μετράει το ντύσιμο γιατι για παράδειγμα αυτή η κοπέλα που δεν είναι τόσο του τύπου μου, μου φαίνεται αρκετά ελκυστική για να είχε πιθανότητες ετσι παρα αν ήταν σαν χούλιγκαν ντυμένη με φόρμες σταράκια και σκουφί 2
DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ειπες σε γκομενα τι να βαλει?Μην κανεις τετοια λαθη ειναι σαν να σου λεει εσενα να μην δεις μπαλα.Βαρυτατο παραπτωμα.Οτι και να βαλει παλι εσυ θα τον πιασεις τον κωλο οποτε αυτο μετραει Ήμουν μικρος δεν ήξερα!!! Πλεον τα έχω κοψει αυτα τα σχόλια φιλε Απο την άλλη επίσης μετράει το ντύσιμο γιατι για παράδειγμα αυτή η κοπέλα που δεν είναι τόσο του τύπου μου, μου φαίνεται αρκετά ελκυστική για να είχε πιθανότητες ετσι παρα αν ήταν σαν χούλιγκαν ντυμένη με φόρμες σταράκια και σκουφί Ναι έχει κανει ωραιο ντύσιμο αμα φορουσε και τπτ περιεργες κάλτσες απο μέσα θα μας ειχε τρελάνει. Ομορφουλα ειναι έχει σέξυ χαρακτηριστικά!Επισης ωραια ποδια - γαμπες
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλά πως και δεν έχει θιγεί ακόμη το θέμα της αγένειας του τύπου? Αν και συμφωνώ εν μέρη μαζί τους, πως δεν είναι κι ότι καλύτερο για να μια γυναίνα να μην είναι ενδυματολογικώς συμβατή με το μέρος που βγαίνει και γενικα να δείχνει ατημέλητη, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ, απλά αν δεν γουστάρεις δεν της κάθεσαι. Δεν είναι δυνατόν να προσβάλεις τον άλλον για τον τρόπο που ντύνεται. Και το να το πεις με humour ή επειδή είσαι απεριόριστα ειλικρινής δεν μου λένε τίποτα. Ως προς το ερώτημα της stavi, εμένα μαρέσει γενικά το casual ντύσιμο και να μην είναι η άλλη σαν πορνοστάρ ή σαν λατέρνα αλλά και το casual έχει τα όρια του. Αν πάμε πουθενα καλά και μου ρθει η άλλη σαν να πηγαίνουμε για μπάσκετ, ε θα ξενερώσω. Όπως είπε και η stavi οι ενδυματολογικές επιλογές μας αντικατοπτρίζουν και το πόση σημασία δίνουμε στους άλλους. 1
Anastazio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ^Αυτό... Απλό και ταυτόχρονα πας παντού. Μ'αυτο πας για να πλακωθεις στα υποβρυχια με 15χρονα,φταει βεβαια και το "μοντελο" που δεν μοιαζει με γυναικα...ολοκληρη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις