NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ναι ρε αυτά ειναι ωραία, εγώ σου λέω πήγα με πουλόβερ, τζιν, που με παχαίνει και αθλητικά παπούτσια Το πουλόβερ εχει καταργηθεί, μην το ξαναφορέσεις 2
mylo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ντυσου όπως θες, αρκεί να έχεις στυλ και φινέτσα 4
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Βασικα αμα αυτο σου ηρθε να βαλεις,με αυτο ενιωσες ωραια οταν το εβαλες, σορρυ κιολας αλλα χεστηκες για τους αλλους ξέρεις τι γίνεται ρε συ.. σε κάποια φάση της ζωής μου μου φάνηκε πολύ άκυρο να καταπονούμαι με τα τακούνια (το καλό ντύσιμο, θέλει τακούνι), μόνο και μόνο για να αρέσω στους άλλους, ενώ εγώ απο μέσα μου υπέφερα. Πείτε όμως και κανά στυλ που σας αρέσει Το πουλόβερ εχει καταργηθεί, μην το ξαναφορέσεις έχει λήξει σα να λέμε 1
iCyd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ξέρεις τι γίνεται ρε συ.. σε κάποια φάση της ζωής μου μου φάνηκε πολύ άκυρο να καταπονούμε με τα τακούνια (το καλό ντύσιμο, θέλει τακούνι), μόνο και μόνο για να αρέσω στους άλλους, ενώ εγώ απο μέσα μου υπέφερα. Πείτε όμως και κανά στυλ που σας αρέσει Εγω σου ειπα τι μ αρεσε πολυ. Υ.Γ Το τακουνι ειναι μια κατηγορια μονο του,πολλα γουστα 1
bluesattack Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ντυσου όπως θες, αρκεί να έχεις στυλ και φινέτσα Μα δεν βοηθανε και λιγο τον κοσμο. Στα μαγαζια επρεπε να εχουν μια εφαρμογη που να δινεις φωτο και να διαλεγεις virtual ρουχα , να μπορεις να δοκιμαζεις πολλα μοντελακια .Nα εχει προτεινομενα αξεσουαρ .Επισης επιλογη οπου θα συμπληρωνεις ενα μινι ερωτηματολογιο και θα σου βγαζουν αυτοι μοντελακια βασισμενα στην προσωπικοτητα σου.Τι στο καλο , τοσο δυσκολο ειναι .
opera Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν σα μεγαλύτερος πιστεύω ότι ντυνεσαι αναλόγως με: το μαγαζί που βγαίνεις,τη παρέα σου, τη περίπτωση ( ραντεβού ή φιλικό) και τον τύπο του άντρα που θες να προσελκύσεις. Το καλύτερο είναι να είσαι ο εαυτός σου,να ντυνεσαι όπως γουσταρεις και όχι όπως αρέσει στους άλλους. Μερικές φορές δουλεύει η χημεία οπότε ότι και να βάλεις αν ο άλλος γουσταρει θα σε προσέξει. 2
stavi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ^Αυτό... Απλό και ταυτόχρονα πας παντού. ωραίο! η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει κι εγώ κάτι κιλά οπότε τα πάντα φαίνονται διαφορετικά πάνω μου απο τότε που ήμουν σχεδόν σαν την κοπέλα
DDevil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ^Αυτό... Απλό και ταυτόχρονα πας παντού. Οι γυναικες παντα θα πηγαινουν παντου φιλε σε μερικα μαγαζια παιζει να μπαινουν και ελευθερα προκειμενου να μη καταντησει καψιμι το μαγαζι 1
DDevil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 αυτή ποια ειναι εντωμεταξύ; ωραία Καποια που δεν είναι νάρκισσος
paoad Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η κομψότης η άλλη μισή. Φόρα ότι θέλεις, υποστήριξε το όμως, αλλιώς κ το τζινάκι μια χαρά είναι...
vsl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τοο skinny Ναι άσε χάλια η κοπέλα, δε βλέπεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις